Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι άλλο παίζεται μάλλον. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει domain σε .gr , τα τηλέφωνα της όμως είναι VOIP....

(αναζήτηση από το site της ΕΕΤΤ)

Έχει βάλει Logos τραπεζών μέσα στο site οπότε λογικά θα έχει κάποιου είδους συνεργασία.

δεν έχει μόνο ελληνικό domain, έχει και τηλέφωνα και διεύθυνση στην περιοχή του Συντάγματος. Είναι πολύ σοβαρή καταγγελία και μου κάνει εντύπωση οτι επί 18 μήνες το "θύμα" έχει μείνει άπραγος.

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχει μόνο ελληνικό domain, έχει και τηλέφωνα και διεύθυνση στην περιοχή του Συντάγματος. Είναι πολύ σοβαρή καταγγελία και μου κάνει εντύπωση οτι επί 18 μήνες το "θύμα" έχει μείνει άπραγος.

Τα τηλέφωνα είναι VOIP. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καταχωρημένα γεωγραφικά και μπορεί αυτός που θα το σηκώσει να είναι οπουδήποτε.

Εγώ πάντως με μια αναζήτηση στο γκουγκλι βρήκα στοιχεία , ονόματα . Πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία δεν είναι μούφα. Και δάνεια αποτι ειδα δεν δινει δικά της αλλά σε συνεργασία με τράπεζες.

Δημοσ.

Προφανώς δεν δίνει δικά της, αν έδινε, θα ήταν τράπεζα.

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι πολύ χλωμά, άσχετα με τι αν οι τύποι είναι απατεώνες ή όχι. Επικοινωνήσε με τραπεζικό διαμεσολαβητή ή ακόμα και με την τράπεζα η οποία θα σε δανειοδοτήσει μέσω αυτών, μπας και μάθεις τίποτα παραπάνω (ας πούμε αν σε έχουν στα κοιτάπια τους, έστω ως αιτών για δάνειο και τι απέγινε σε αυτή την περίπτωση με την αίτησή σου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...