Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω ο σερβιτορος σερβιρει ποτα,παιρνει παραγγελιες κλπ ενω ο βοηθος παιρνει τα ποτηρια του προηγουμενου,καθαριζει τραπεζι,αλλαζει τσακια,παει νερα.

Δημοσ.

Ο βοηθος σερβιτορου τι είναι ακριβώς; Όπως λέμε λοχαγός, υπολοχαγός;

 

αστειατορας;;

Νομιζω ο σερβιτορος σερβιρει ποτα,παιρνει παραγγελιες κλπ ενω ο βοηθος παιρνει τα ποτηρια του προηγουμενου,καθαριζει τραπεζι,αλλαζει τσακια,παει νερα.

Σωστα 

Δημοσ.

Ειναι καλο που ξεκινας ως βοηθος,μικροτερη δυσκολια και ευθυνη.

 

Να εισαι συγκεντρωμενος στην δουλεια για να ειναι μειωμενες οι πιθανοτητες ατυχηματος με τον δισκο.Τριγυρω σου θα υπαρχουν πειρασμοι,μην παρασυρθεις και κανεις lock την ωρα που περπατας. :lol:

 

Να εισαι ευγενικος,προσεκτικος και καλοδιαθετος με τους πελατες.

 

Οneos ειναι ωραιος αλλα ο παλιος ειναι αλλιως. :D

 

Ποσες ωρες και ημερες εργασια?Χρηματα?

  • Like 1
Δημοσ.

Ειναι καλο που ξεκινας ως βοηθος,μικροτερη δυσκολια και ευθυνη.

 

Να εισαι συγκεντρωμενος στην δουλεια για να ειναι μειωμενες οι πιθανοτητες ατυχηματος με τον δισκο.Τριγυρω σου θα υπαρχουν πειρασμοι,μην παρασυρθεις και κανεις lock την ωρα που περπατας. :lol:

 

Να εισαι ευγενικος,προσεκτικος και καλοδιαθετος με τους πελατες.

 

Οneos ειναι ωραιος αλλα ο παλιος ειναι αλλιως. :D

 

Ποσες ωρες και ημερες εργασια?Χρηματα?

χαχαχα οντως θα προσπαθησω να ειμαι συγκεντρομενος μιας και μπιτσομπαρο θα εχει πολλους πειρασμους  :X  :X 

ονεος ειναι ωραιος ομως  :-D  :-D 

κοιτα πρωτα μιλησα με εναν μετοχο και εναν υπευθηνο(βραδινο) τους εδωσα τον αριθμο και μου ειπαν οτι εψαχναν  και απο εβδομαδα να περασω το πρωι να μιλησω με τον υπευθηνο που τα κανονιζει για να ξεκινησω

κοιτα συνηθως ειναι 8ωρο και 25 ευρω τωρα θα δουμε τι θα μου πουν αυριο :fear:  B)

edit:με κονε εγινε βασικα η φαση χαχα :)

Δημοσ.

Τελευταία φορά τον Ιανουάριο δούλεψα βοηθός σε ταβέρνα. Απλά πήγαινα τις παραγγελίες, συν ψωμιά, νερά και μάζευα τα τραπέζια.

Δημοσ.

Τελευταία φορά τον Ιανουάριο δούλεψα βοηθός σε ταβέρνα. Απλά πήγαινα τις παραγγελίες, συν ψωμιά, νερά και μάζευα τα τραπέζια.

Κουραζοσουν;

Δημοσ.

Ξεπατωνόμουν!! Σκέψου ότι υπήρχαν φορές που πήγαινα 10 το πρωί στο άνοιγμα και έφευγα στις 2-3 το βράδυ. Διπλοβάρδια δηλαδή. Δεν ξέρω εκεί που θα πας πως θα είναι το ωράριο αλλά η συγκεκριμένη δουλειά έχει ορθοστασία όλες τις ώρες. Είναι από τις πιο κουραστικές δουλειές τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά όταν έχεις να κάνεις με τον κάθε μ....... αλλά νταξ στον καφέ και το αναψυκτικό πόσο ανάποδος μπορεί να είναι κάποιος; :P

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να παιρνεις και κανα tip.

 

Neos ακου 1 συμβουλη πανω σε αυτο.Οταν δινεις τα ρεστα να φροντιζεις να ειναι ετσι ωστε να υπαρχει κινητρο για να σου αφηνουν tips.

Οταν πχ ειναι να δωσεις ρεστα 2€ δεν δινεις 2ευρο αλλα 2 μονοευρα για να σου αφησει το 1€.Οταν πχ ειναι για ρεστα 5€ δεν δινεις 5ευρο,αλλα 2ευρα και 1€ ωστε να σου αφησει 1€ η 2€.

 

Επισης οποιοι πελατες ερχονται πιο συχνα και τους θυμασαι θα τους συμπεριφερεσαι καπως καλυτερα που προτιμουν το μαγαζι λεγοντας τους κατι θετικο οποτε και αυτοι με την σειρα τους θα αφηνουν tip και θα εκτιμουν την προσπαθεια σου.

 

Αυτα τα 2 μου τα εχει πει σερβιτορος με καποια εμπειρια.

Δημοσ.

Σαν βοηθός δεν θα έχεις tips γιατί τις εισπράξεις θα τις κάνει ο σερβιτόρος και ότι σου δώσει αυτός

Δημοσ.

Ξεπατωνόμουν!! Σκέψου ότι υπήρχαν φορές που πήγαινα 10 το πρωί στο άνοιγμα και έφευγα στις 2-3 το βράδυ. Διπλοβάρδια δηλαδή. Δεν ξέρω εκεί που θα πας πως θα είναι το ωράριο αλλά η συγκεκριμένη δουλειά έχει ορθοστασία όλες τις ώρες. Είναι από τις πιο κουραστικές δουλειές τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά όταν έχεις να κάνεις με τον κάθε μ....... αλλά νταξ στον καφέ και το αναψυκτικό πόσο ανάποδος μπορεί να είναι κάποιος; :P

 

Οντως εχει ορθοστασια αλλα ενταξει αλλο σε ταβερνα εκει ειναι αρκετα ζορικα τα πραγματα..

Το θεμα ειναι να παιρνεις και κανα tip.

 

Neos ακου 1 συμβουλη πανω σε αυτο.Οταν δινεις τα ρεστα να φροντιζεις να ειναι ετσι ωστε να υπαρχει κινητρο για να σου αφηνουν tips.

Οταν πχ ειναι να δωσεις ρεστα 2€ δεν δινεις 2ευρο αλλα 2 μονοευρα για να σου αφησει το 1€.Οταν πχ ειναι για ρεστα 5€ δεν δινεις 5ευρο,αλλα 2ευρα και 1€ ωστε να σου αφησει 1€ η 2€.

 

Επισης οποιοι πελατες ερχονται πιο συχνα και τους θυμασαι θα τους συμπεριφερεσαι καπως καλυτερα που προτιμουν το μαγαζι λεγοντας τους κατι θετικο οποτε και αυτοι με την σειρα τους θα αφηνουν tip και θα εκτιμουν την προσπαθεια σου.

 

Αυτα τα 2 μου τα εχει πει σερβιτορος με καποια εμπειρια.

 

Συμφωνω 100% αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι β.σερβιτορου οποτε δεν πληρωνουν σε εμενα αρα και no tip :(

Σαν βοηθός δεν θα έχεις tips γιατί τις εισπράξεις θα τις κάνει ο σερβιτόρος και ότι σου δώσει αυτός

σωστα :/

Για τον δισκο ξερει κανεις κανενα tips φορτωμα και το αντιθετο, ειναι καπως κουραστικο στο χερι υπαρχει κανενα κολπακι με το πως το κρατας καλυτερα και ξεκουραστα :)

  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το κρατημα της παραμανας.Μπορειτε να μου δωσετε καποια τιπς ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...