Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 1 με 1.5 μηνα ειναι μια γατα που κραζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ (κυριως βραδυ).. καθε 10 λεπτα αρχιζει και κανει τον ιδιο σπαστικο ηχο (σε συνδιασμο λες και κλαιει μωρο)... Τωρα αν ειχα την ορεξη να σηκωθω απο το κρεβατι και να της χωσω 2 κλωτσιδια θα το ειχα κανει ηδη, αν ειχα ανακαλυψει και ποια ειναι! ΟΧΙ δεν μισω τα ζωα, ναι θα επαιρνα γατα ή σκυλο καποτε στο σπιτι, αλλα αυτο το πραγμα εχει παραγινει!! Αντε να το δεχτω τον εναν μηνα που ολες κραζουν επειδη ψαχνουν για κοκο, αλλα αυτη εκει συνεχιζει! Περιοχη, Αθηνα κεντρο!

Αμα λοιπον της κανω ολα αυτα που φανταζομαι καθε φορα που την ακουω, θα φταιω? Εκτος αν ολοι εσεις οι υπερ-φιλοζωοι μου δωσετε ενα τηλεφωνακι και σας παρω τηλ να ρθειτε να την μαζεψετε

• Like 1
Δημοσ.

Κράξιμο λες αυτό το 'ΓΟΥΑΟ ΓΟΥΑΟ ΓΟΥΑΟΟΟ' που κάνουν όταν θέλουν πήδημα;

Ε θα της περάσει, δεν θα κάνει και για πάντα έτσι.

Πέτα της ένα σαλαμάκι και μίλα της γλυκά και όμορφα.

<3

Έχω κι εγώ μερικές κάτω απ'το μπαλκόνι μου που κάνουν έτσι και συνήθως τους απαντώ με τον ίδιο τρόπο. Σκαλώνουν και με κοιτάνε σιωπηλές.

• Like 5
Δημοσ.

κραζει? ξερει ξενες γλωσσες μαλλον!

<3

εχω πεσει κατω χαχΑχαΧαΧαχΑΧΑΧα

Δημοσ.

Ε θα της περάσει, δεν θα κάνει και για πάντα έτσι.

<3

Έχω κι εγώ μερικές κάτω απ'το μπαλκόνι μου που κάνουν έτσι και συνήθως τους απαντώ με τον ίδιο τρόπο. Σκαλώνουν και με κοιτάνε σιωπηλές.

οχι δεν κανει αυτο..αυτο το εκαναν τον προηγουμενο μηνα ολες μαζι! Αυτη κανει ενα πραγμα λες και κλαιει μωρο, μαλλον την ξεφωνισαν το μηνα που περασε 

Μα το θεμα ειναι οτι αρχιζει να κραζει τη στιγμη που ξαπλωνω!! Μια την ακουω κατω απο το μπαλκονι και μετα απο λιγο σαν ειναι μακρια

υ.γ. σαλαμακι δεν παιρνω να φαω εγω, σιγα μην δωσω και στις γατες

Δημοσ.

άμα θέλουν πήδημα, γιατί δεν της εκπληρώνεις εσύ την επιθυμία;

δεν ειναι του τυπου μου... αμα θες εσυ στην κανονιζω

Δημοσ.

μπορεί να είναι νυμφομανής :P ! Μάλλον πεινάει, σε καμιά περίπτωση δεν βασανίζουμε ζώο, αν σε ενοχλεί τόσο πολύ πέτα της νερό μέχρι να καταλάβει (πολύ σύντομα επειδή οι γάτες είναι πανέξυπνες και μισούν το μπουγέλωμα) οτι ο τόπος δεν την σηκώνει.

Δημοσ.

καλα νταξ ειπαμε εννοειται οτι δν θα κατσω να βασανισω ζωο... δεν εχω τετοια ψυχολογικα για να κατσω να ξεσπασω σε ζωο

• Like 1
Δημοσ.

Έμεινε στο ράφι η γάτα φαίνεται XD

:shock:  :cry: "μια τρελη γειτονησσα βγαινει καθε βραδυ στο μπαλκονι και νιαουριζει, τι να κανω?" :P

Μια λυση ειναι να πας να την παρεις και να την αφησεις σε ενα παρκο μαζι με φαι-νερο και οχι να ζει μεσα στις πολυκατοικιες και τα κτηρια. Δεν ειναι περιβαλλον για γατες αυτο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...