cache22 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Με αφορμή το σχόλιο του φίλου wnet έκανα μια δοκιμή για να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα του, οπως θα δειτε και παρακάτω. Ελπίζω να καταλάβετε την διαφορά της 256-1GB-2GB κτλ. Άνοιξε 5 καρτέλες στο safari και μόλις ανοίξει η πέμπτη, πήγαινε πάλι στην πρώτη.... τότε που θα δεις να την ΞΑΝΑφορτώνει θα καταλάβεις το επιχείρημα της RAM και γιατί τα 256 είναι άλλο από το 1 και άλλο από τα 2 GB .... Η δοκιμή στο σε αυτό το Site: βίντεο. Ολες οι γνώμες δεκτές.Enjoy.
chrisxkar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ποσος με ενδιεφερε το τι κανει η apple και κατα ποσο ειναι επαρκης η ραμ αλλα αφου μπηκα στον κοπο να δω το βιντεο και το ποστ θα σου απαντησω. Μπηκες που μπηκες στον κοπο να τραβηξεις βιντεο με ενα θεωριτικο δοκιμαστικο καντο σωστα. Θα προτιμουσα να κανεις ενα βιντεο που να εχεις ανοιγμενες σελιδες τυπου you,plaisio,eshop,germanos,newsbeast,newsbomb,gazzetta εκει θα φαινοταν αν ισχυει και οχι στο να εχεις ανοιχτα inbox,threads και skroytz μπορει να κανω και λαθος αλλα με αυτα τα site που ανοιξες μπορω και εγω να ανοιξω 100 καρτελλες και να μην νοιωσει το κινητο και απο την στιγμη που κανοντας ενα απλο search κατευθειαν βρηκα θρετνς στο macrumor σημαινει πως υπαρχουν αρκετοι που νοιωθουν οτι η ραμ δεν ειναι επαρκεις παραδειγματα http://forums.imore.com/iphone-6-plus/305686-1gb-ram-reason-why-my-apps-keep-relaunching.html http://forums.macrumors.com/threads/feeling-the-ram-crunch-on-iphone-6-6-plus-devices.1826485/ δεν σημαινει οτι δεν ειναι επαρκεις για εσενα αλλα για καποιους αποτελει προβλημα 2
Nahock Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Απαράδεκτος ο wnet, απορώ που βρήκε το θράσος να λασπολογεί δημόσια εναντίον του τεχνολογικού υπερθαύματος IPHONE 6 το οποίο λειτουργεί και με μηδενική ram αν θέλει. 4
cache22 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι παλι θα βρίσκατε κάτι να πείτε. Συνεχίστε στο επίπεδο σας.
chrisxkar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι παλι θα βρίσκατε κάτι να πείτε. Συνεχίστε στο επίπεδο σας. σου απαντησα με ορθα επιχειρηματα και κανενα φανμποισμο και μου απαντας με μια γενικουρα ποιος ριχνει το επιπεδο? Αν θες να τους απαστωμοσεις κανε ενα δευτερο βιντεο ανοιγωντας 6-7 βαρια σιτε σαν αυτα που σου ειπα και μετα δεν θα εχουν τιποτα να σου πουν 2
cache22 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 σου απαντησα με ορθα επιχειρηματα και κανενα φανμποισμο και μου απαντας με μια γενικουρα ποιος ριχνει το επιπεδο? Αν θες να τους απαστωμοσεις κανε ενα δευτερο βιντεο ανοιγωντας 6-7 βαρια σιτε σαν αυτα που σου ειπα και μετα δεν θα εχουν τιποτα να σου πουν Site: Βιντεο Νο.2 Για καποιο λογο δεν βγαζει ηχο το βιντεο αλλα τεσπα, εχω ανοιξει ακριβως και τα 7 site που γραφεις με την σειρα + το πρωτο που ειναι το insomnia.
voldemort Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Φιλε cache μην παρεξηγησε.Καλα σου ειπε ο φιλος wnet. Ημουν με φιλο που εχει 4s ανοιξαμε βαριες ιστοσελιδες με flash κινουμενα 5 οπως ειπε και οταν πατησα να ανοιξει μετα απο λιγη ωρα η ιστοσελιδα στον browser εκανε refresh και η μπλε μπαρα επανω ξαναφορτωσε. Δεν γνωριζω αν το κανει στο 6 αλλα στο 4s το κανει.Απο την 512 μαλιστα μνημη με 3 εφαρμογες εγκατεστημενες ο ανθρωπος και με 5 καρτελες ανοιχτες στο safari εχει 12 mb ελευθερη μνημη(στα κοκκινα)!Βαλτε το smart memory απο το appstore και δες αυτο που λεω.Καντο και στο 6 να δουμε τι μνημη εχει ελευθερη το ios. Θα δεις οτι ο λογος που το κανει και οταν το κανει ειναι ακριβως λογω ελλειψης μνημης.Κανενα λειτουργικο οταν ειναι στα ορια δεν κραταει επ'αοριστον ή ανανεωνει την ιστοσελιδα στα background. Και οχι μονο στην πρωτη αλλα και τυχαια.
cache22 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Φιλε cache μην παρεξηγησε.Καλα σου ειπε ο φιλος wnet. Ημουν με φιλο που εχει 4s ανοιξαμε βαριες ιστοσελιδες με flash κινουμενα 5 οπως ειπε και οταν πατησα να ανοιξει μετα απο λιγη ωρα η ιστοσελιδα στον browser εκανε refresh και η μπλε μπαρα επανω ξαναφορτωσε. Δεν γνωριζω αν το κανει στο 6 αλλα στο 4s το κανει.Απο την 512 μαλιστα μνημη με 3 εφαρμογες εγκατεστημενες ο ανθρωπος και με 5 καρτελες ανοιχτες στο safari εχει 12 mb ελευθερη μνημη(στα κοκκινα)!Βαλτε το smart memory απο το appstore και δες αυτο που λεω.Καντο και στο 6 να δουμε τι μνημη εχει ελευθερη το ios. Θα δεις οτι ο λογος που το κανει και οταν το κανει ειναι ακριβως λογω ελλειψης μνημης.Κανενα λειτουργικο οταν ειναι στα ορια δεν κραταει επ'αοριστον ή ανανεωνει την ιστοσελιδα στα background. Φιλε μου δεν εχω κανενα πρόβλημα ουτε παρεξηγουμαι. Αν διαβαζες ολη την ροη της συζητησης (thread που κλειδωσε) θα καταλαβαινες πληρως το ολο θεμα.
voldemort Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Φιλε μου δεν εχω κανενα πρόβλημα ουτε παρεξηγουμαι. Αν διαβαζες ολη την ροη της συζητησης (thread που κλειδωσε) θα καταλαβαινες πληρως το ολο θεμα. Το διαβασα και το καταλαβα πληρως. Γιάυτο και δοκιμασα σε 4s αυτο που ειπε ο φιλος wnet. Σου εξηγησα. Βαλε το smart memory και οταν ανοιξεις ολες τις καρτελες τρεξε το να δουμε ποση μνημη εχεις ελευθερη. Ανεβασε ξανα ενα βιντεο να σου πω...
cache22 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οχι φιλε δεν κατάλαβες προφανώς για να μου λες αυτο το πράγμα. Σιγά μην πάρω και το 3GS να ανοίξω 7 καρτέλες με site του 2015 εν όψη 2015 με συσκευή 2009. Το όλο θέμα ξεκίνησε (τουλάχιστον εκεί ξεκίνησε για εμένα) σε αυτο που γράφουν και ξανά γράφουν πολλοί "η Apple πουλάει hardware του 2011". Ε ορίστε τι κάνει το hardware του 2011 4 χρόνια μετά. Για δείξτε μας και εσείς (αυτοί που γράφουν αυτο που λέω) κάποιο android μαμά του 2011 να κάνει τα ίδια. Περιμενω!
dim90 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Site: https://www.dropbox.com/s/sf15oxkyixiom88/IMG_0013.MOV?dl=0">Βιντεο Νο.2 Για καποιο λογο δεν βγαζει ηχο το βιντεο αλλα τεσπα, εχω ανοιξει ακριβως και τα 7 site που γραφεις με την σειρα + το πρωτο που ειναι το insomnia. Φίλε μου δεν γεμίζει έτσι με μερικές σελίδες 1 γιγα ραμ. Οκ μερικοί φίλοι ήταν απλά υπερβολικοι. Αν δοκιμάσεις ενώ έχεις ανοιχτές όλες αυτές τις σελίδες να ανοίξεις και 4-5 εφαρμογές, κανένα παιχνίδι και να ανοίξεις και την κάμερα, μετά θα έχεις reload. Εκεί τα τηλέφωνα με 3 γιγα ραμ υπερτερουν ξεκάθαρα. 1
voldemort Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οχι φιλε δεν κατάλαβες προφανώς για να μου λες αυτο το πράγμα. Σιγά μην πάρω και το 3GS να ανοίξω 7 καρτέλες με site του 2015 εν όψη 2015 με συσκευή 2009. Το όλο θέμα ξεκίνησε (τουλάχιστον εκεί ξεκίνησε για εμένα) σε αυτο που γράφουν και ξανά γράφουν πολλοί "η Apple πουλάει hardware του 2011". Ε ορίστε τι κάνει το hardware του 2011 4 χρόνια μετά. Για δείξτε μας και εσείς (αυτοί που γράφουν αυτο που λέω) κάποιο android μαμά του 2011 να κάνει τα ίδια. Περιμενω! Παλι δεν καταλαβες τι ειπε ο φιλος wnet. Μιλησε για σαφη διαφορα 256,512,1 και συντομα 2 ραμ.Aυτο σου ειπε και σου λενε τα παιδια οπως και σου εξηγησα κι εγω με παλιο iphone 4s. Δεν υπαρχει τελια συσκευη ουτε τελειο λειτουργικο.Τα specs εστω και παλιας τεχνολογιας ανεβαινουν για καποιο λογο εστω και φτωχα και οχι τυχαια. Γιατι η apple εβαλε 1 ραμ στο 6 και συντομα 2 στο 6s; Εφοσον μπορει να τρεχει με 256 π.χ; BAΛΕ ΤΟ SMART MEMORY και ενω εχεις 12 σελιδες ανοιχτες ανεβασε screenshot ή βιντεο να δουμε ποση μνημη εχει ελευθερη το ios 8.3. Προφανως το ios στο 4s οταν βλεπει οτι η μνημη εχει τιγκαρει κραταει σε αδρανεια τις καρτελες και δεν τις ανανεωνει. Στο 6 που εχει λιγη παραπανω μνημη χρειαζεσαι παραπανω καρτελες για να δεις αυτο που ειπε ο φιλος wnet. Τι δεν καταλαβαινεις;
cache22 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το όλο νόημα της κουβέντας (περί ram) είναι ότι το iPhone με 1GB κάνει περισσότερα πράγματα (και πολυ καλύτερα κυρίως) με ένα android με 3GB RAM εδω και τουλάχιστον 2 χρόνια, και αυτο λόγο λειτουργικού. Είναι οφθαλμοφανές.
voldemort Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το όλο νόημα της κουβέντας (περί ram) είναι ότι το iPhone με 1GB κάνει περισσότερα πράγματα (και πολυ καλύτερα κυρίως) με ένα android με 3GB RAM εδω και τουλάχιστον 2 χρόνια, και αυτο λόγο λειτουργικού. Είναι οφθαλμοφανές. Λαθος. Ολο το νοημα ειναι οτι σου λενε τα παιδια αυτονοητα πραγματα που για ενα λειτουργικο που δεν εχει multitasking πραγματικο(πολλαπλα παραθυρα και διεργασιες)χρεωνει τα ιδια χρηματα με androids που τα κανουν...αυτα και πολλα αλλα... Γιάυτο και το 4 π.χ δεν πηρε το ios 8,γιάυτο και το 4s με 512 ανανεωνει τις ιστοσελιδες επειδη με 5 καρτελες φτανει στα ορια τελειως γιάυτο και η apple ανεβαζει τα specs φτωχα ωστε να αγοραζεις το επομενο μοντελο κ.ο.κ. Συγκρινεις ανομοια πραγματα.Το ios δεν εχει και δεν μπορει να κανει οτι το android. ΟΤΑΝ θα φτασει να εχει οτι το android τοτε θα εχει και την αναλογη μνημη.Μαρκετιστικα ειναι αυτα της apple... Θα μας δωσεις ενα βιντεο με smart memory στο 6 ωστε να δουμε ποση μνημη εχει με 12 π.χ καρτελες ανοιχτες; Τοσα ανεβασες.Δωσε ακομη ενα. 1
cache22 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εσυ θα μας δείξεις κανένα android αν ξανα φορτώνει τις σελίδες; Και εσυ και ο φίλος που λεει ότι μπορεί να ανοίξει 100 τέτοιες καρτέλες χωρίς να νιώσει η συσκευή του. Εγώ δεν εχω να πω κάτι αλλο. Και τόσο που ασχολήθηκα είναι επειδή νευριάζω με τις ανακρίβειες και τις αερολογίες σας. Και τέλος να μας πει και ο wnet την γνώμη του αν θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις