AtheoN Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Θα εχει ομως free περιεχομενο οπως το Spotify? To spotify δεν θα έχει για πολύ ακόμα free accounts, βγήκε και ανακοίνωση πριν λίγες μέρες, μόνο με subscription θα μπορείς να ακούς...
Eru Iluvatar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 10 δολλάρια δεν είναι άσχημα. Ερώτηση: θα μπορείς να καταβάζεις τα τραγούδια και να τα γράφεις σε CD (π.χ. για το αυτοκίνητο);
bele Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 To spotify δεν θα έχει για πολύ ακόμα free accounts, βγήκε και ανακοίνωση πριν λίγες μέρες, μόνο με subscription θα μπορείς να ακούς... Συμφωνα με αρκετα αρθρα οπως αυτο http://appadvice.com/appnn/2015/05/is-apple-winning-spotify-might-be-ending-its-free-music-planτο τελος του δωρεαν spotify ηταν false...ας ελπισουμε οντως να ειναι ετσι.
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 10 δολλάρια δεν είναι άσχημα. Ερώτηση: θα μπορείς να καταβάζεις τα τραγούδια και να τα γράφεις σε CD (π.χ. για το αυτοκίνητο); Όχι.
jasontns Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ...οποτε έχουμε και λέμε..!!! 10 spotify 5.99 το netflix (σίγουρα θα θέλεις μεγαλύτερο πακέτο γιατί στα 5.99 θα βλέπεις $@$@#) google music με το περίφημο youtube να σου λέει Youtube music key αλλα 10 βάλε αλλα ποσα euro στο connxTV η σε κάνα filmnet βάλε κάνα 10αρίκο ακόμα πουθενά αλλου σε streaming media content ..!!! xmm xmm κάτι δεν πάει καλά ? κάτι μου λέει ότι κάποια EXE περνούν φωτιά ? slsk.exe ? ispanikoOnomaKAtebazoTApanta.exe ? πληρώνει κανεις στην Eλλάδα της κρίσης για να βλέπει κάτι που ..!!! ..!!! xmmm xmm..!!! κάτι δεν πάει καλά η, η βάρκα γέρνει η στραβός είναι ο γιαλός..!!!
erevos_csd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 what? ποιοι ειδικοι; Οι ίδιοι που κάνανε φίρμες κάτι νούμερα σαν το Bieber. 5
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Όσοι είδαν το keynote (να'σαι καλά αφέντικο hal) θα είδαν ότι το παλεύουν πολύ για να πουλήσουν το apple music με ντεμεκετζίδικα τύπου 24/7 radio κτλ. Δεν το έχουν ανάγκη. Αυτοί που είναι να γίνουν συνδρομητές θα γίνουν γιατί από την φαντασία τους θα δουν βελτίωση σε σχέση με τις άλλες υπηρεσίες σε πράματα που μέχρι χτες δεν μας απασχολούσαν. 3
NT1G Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ...οποτε έχουμε και λέμε..!!! 10 spotify 5.99 το netflix (σίγουρα θα θέλεις μεγαλύτερο πακέτο γιατί στα 5.99 θα βλέπεις $@$@#) google music με το περίφημο youtube να σου λέει Youtube music key αλλα 10 βάλε αλλα ποσα euro στο connxTV η σε κάνα filmnet βάλε κάνα 10αρίκο ακόμα πουθενά αλλου σε streaming media content ..!!! xmm xmm κάτι δεν πάει καλά ? κάτι μου λέει ότι κάποια EXE περνούν φωτιά ? slsk.exe ? ispanikoOnomaKAtebazoTApanta.exe ? πληρώνει κανεις στην Eλλάδα της κρίσης για να βλέπει κάτι που ..!!! ..!!! xmmm xmm..!!! κάτι δεν πάει καλά η, η βάρκα γέρνει η στραβός είναι ο γιαλός..!!!
Abudi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Προσωπικά, έχοντας ένα iPod Nano πριν την ευρεία εξάπλωση των smartphones, οργάνωσα τη μουσική μου μέσω αυτού. Και ενώ στην αρχή το iTunes με κούρασε, πλέον δεν το αλλάζω. Έχω την εξής ερώτηση για όποιον ξέρει. Το Apple Music που θα έρθει στο android, θα προσφέρει δυνατότητες "iTunes"; Δηλαδή, θα μπορέσω να συγχρονίσω τη μουσική που έχω στο iTunes με την Android συσκευή μου; Ως τώρα βασίζομαι στη λύση του DoubleTwist 1
mdimitr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως έχω ήδη δωρεάν online αλλά και offline radio like μουσική σαν αυτά που παρουσίασε η Apple με το MixRadio, only windows phone users will understand (στο android δεν μπορείς να το βάλεις Ελλάδα)
el97639 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 To spotify δεν θα έχει για πολύ ακόμα free accounts, βγήκε και ανακοίνωση πριν λίγες μέρες, μόνο με subscription θα μπορείς να ακούς... και αυτο γιατι η π.... η apple για να το χτυπησει εκανε πολεμο εναντιον τους . Αυτο που κανενας apple fan δεν εχει καταλαβει ειναι οτι το να στηριζεις την πιο αδιστακτη και αισχοκερδη εταιρια στον χωρο της τεχνολογιας καταστρεφεις ενα σωρο αλλες κινησεις που ειναι προς οφελος ολων. 3
Paralizer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 και αυτο γιατι η π.... η apple για να το χτυπησει εκανε πολεμο εναντιον τους . Αυτο που κανενας apple fan δεν εχει καταλαβει ειναι οτι το να στηριζεις την πιο αδιστακτη και αισχοκερδη εταιρια στον χωρο της τεχνολογιας καταστρεφεις ενα σωρο αλλες κινησεις που ειναι προς οφελος ολων. Πρέπει να το σκέφτηκες πολύ όλο αυτό που έγραψες τώρα... 3
nickelodeon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 10 δολλάρια δεν είναι άσχημα. Ερώτηση: θα μπορείς να καταβάζεις τα τραγούδια και να τα γράφεις σε CD (π.χ. για το αυτοκίνητο); Γιατί να το κάνεις αυτό ρε, πάρε καινούριο αυτοκίνητο με apple carplay. Φαντάστικ, σο ματς φαν, φαμπιουλους, αμαϊζινγ εξπιριενς κτλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα