Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και καλο καλοκαιρι!

Θελω γνώμες για δυο σχολες αν ξέρετε ,θα με βοηθουσε αρκετα!

Η πρωτη ειναι: οικονομικών Επιστημών Ρεθύμνου

Και η δεύτερη: διοίκηση επιχειρήσεων Πάτρας

Εχω δει τα μαθήματα τους και ειναι ενταξει και οι δυο!

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Μπορω να σου πω ως φοιτητης 4ου ετους στο τμημα Οικονομικων Επιστημων του Θεσσαλιας οτι ειναι μια σχολη που θα σου δωσει πολυ γενικες γνωσεις , θα εχεις πολλα θεωρητικα μαθηματα αλλα και πολλα μαθηματα με μαθηματικα μεσα. Απο δυσκολια ειναι σε μετριο επιπεδο και ενα μεταπτυχιακο ( αν το θελεις εννοειται ) κρινεται απαραιτητο..

Για οτι αλλο θελεις μπορεις να ρωτησεις..

• Like 1
Δημοσ.

το ιδιο πραγμα ειναι φιλε μου ειτε ασοε ,ειτε παμακ, ειτε τει λογιστικης στην ουγκαντα να πας οι γνωσεις πανω κατω οι ιδιες ειναι το τι θα κανεις μετα μετραει και το αν διαβαζεις απλα για να περασεις η για να μαθεις.

Απλα αποψη μου ειναι να εχει καποια μαθηματα λογιστικης καθως ειναι πολυ σημαντικο κομματι  με οτι και να ασχοληθεις πανω στα οικονομικα

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε σε αυτήν που σου αρέσει περισσότερο σαν αντικείμενο.

Όταν σ'αρέσει κάτι, όλα τα άλλα έρχονται.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν γουστάρεις περισσότερο την μια σχολή απτην άλλη τότε διάλεξε Ρέθυμνο γιατί είναι η τοπ φοιτητούπολη για άντρα! 7 φοιτήτριες για κάθε φοιτητή η αναλογία. Καλοκαίρι 9 μήνες τον χρόνο...2 αεροδρόμια δίπλα σου σε απόσταση μια ώρας (στα χανιά πάφθηνες συνδέσεις με Αθήνα-Σαλονίκη) και στο Ηράκλειο πολλές συνδέσεις με εξωτερικό.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια! Είστε μεγαλοι!

Θα μας πεις τουλάχιστον που καταστάλαξες μην μας μείνει και περιέργεια? :P

Δημοσ.

Κοιτα επειδή ειμαι ρεθυμνο τεινω προς το οικονομικό. Επισης δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα στις πανελλήνιες οικονομια εγραψα λογικα περίπου 19 ενω αρχες διοίκησης περίπου 11 επειδη δεν το εχω με την αποστήθιση.Οποτε ναι , μαλλον οικονομικό!

Δημοσ.

Κοιτα επειδή ειμαι ρεθυμνο τεινω προς το οικονομικό. Επισης δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα στις πανελλήνιες οικονομια εγραψα λογικα περίπου 19 ενω αρχες διοίκησης περίπου 11 επειδη δεν το εχω με την αποστήθιση.Οποτε ναι , μαλλον οικονομικό!

δεν θελω να σε αποθαρρυνω αλλα να ξερεις οτι η δουλεια πανω στα οικονομικα σημαινει διαβασμα και ενημερωση(σεμμηναρια) καθε χρονο για να μαθαινεις τις αλλαγες στα προτυπα και του νομους.

Ακομα και αυτοι που ειναι 3-4 χρονια μακρια απο την συνταξη μαζι μας ερχονται στα σεμμηναρια για να ενημερωθουν για τις αλλαγες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...