billpao Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Πάντως ο βιολόγος μας, έλεγε πως ο ελληνικός είναι ο πιο υγιεινός καφές και πίστευε πως ο καφές κάνει καλό.
iordanis77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 .....και πίστευε πως ο καφές κάνει καλό. Φυσικα. Εχει αντιοξειδωτικα. Αρκει ομως να πινεται με μετρο.
MrSeanKon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Έτσι ακριβώς! Παν μέτρον άριστον, όπως έλεγαν κι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι! 1
iordanis77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Προχτες πηγα στο Βασιλοπουλο, ειχε μια συσκευασια Nescafe Classic 300gr με δωρο ενα θερμος(7,70€). Απ εξω οι ελβετοι γραφουν 100% φυσικος καφες. Προσεκτικα επιλεγμενοι κοκκοι καφε καβουρδιζονται και αλεθονται. Προστιθεται νερο. Ο καφες περνα απο ειδικα σχεδιασμενα φιλτρα, που κρατουν το κατακαθι. Το νερο εξατμιζεται, ωστε να παραχθει ο καφες NescafeClassic Για την παρασκευη του καφε NescafeClassic, χρησιμοποιουνται αποκλειστικα κοκκοι καφε και νερο, ωστε να απολαμβανετε την υπεροχη γευση και το αρωμα του. Δηλαδη μιλανε για μια διαδικασια πολυ διαφορετικη απο αυτη που περιγραφει το γνωστο κειμενο που κυκλοφορει στο διαδικτυο.
mentoras99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Φυσικα. Εχει αντιοξειδωτικα. Αρκει ομως να πινεται με μετρο. Ολοι οι καφεδες εχουν αντικοξειδωτικα; Μηπως μερικοι εχουν 'περισσοτερα'; Πχ ο ελληνικος;
NT1G Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Γιατί να έχει περισσότερα, είναι διαφορετικοί οι σπόροι που χρησιμοποιείς για ελληνικό;
thomasG4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Γιατί να έχει περισσότερα, είναι διαφορετικοί οι σπόροι που χρησιμοποιείς για ελληνικό; Δεν παίζει ο ρόλο το είδος καφέ αλλά ο τρόπος παρασκευής. Επειδή ο ελληνικός βράζει εκλύει περισσότερα θρεπτικά συστατικά σε σχέση με τους άλλους που φιλτράρονται. Επίσης η χαμηλότερη ποσότητα καφεΐνης που έχει ο ελληνικός τον καθιστά πιο καλό για την υγεία.
NT1G Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Άντε το δέχομαι για το βράσιμο. Για την καφεΐνη γιατί έχει λιγότερη; Επειδή βράζει ή λόγω ποσότητας;
thomasG4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Πιο πολύ λόγω ποσότητας, άλλα όχι μόνο απο αυτό. Και ο espresso έχει λιγότερη ποσότητα καφεΐνης απο τον γαλλικό ας πούμε επειδή είναι πολύ μικρότερος σε ποσότητα. Έχει όμως πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε καφέ, γιατί άμα κάνεις espresso στη ποσότητα του γαλλικού θα αρχίσεις να τρέμεις απο την υπερβολική ποσότητα καφεΐνης.
Donalhioy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Άντε το δέχομαι για το βράσιμο. Για την καφεΐνη γιατί έχει λιγότερη; Επειδή βράζει ή λόγω ποσότητας; για την παραγωγη καφε καφε ακολουθουντε διαφορες διαδικασιες και διαφορα μερη του καφε "π.χ σπορος τσοφλι ή και τα 2 μαζι" αν τωρα μεσα σε αυτο βαλεις το φιλτρο και την διαδικασια αν 10 ml καφε η περιεκτικοτητα καφεινης διαφερει
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Πιο πολύ λόγω ποσότητας, άλλα όχι μόνο απο αυτό. Και ο espresso έχει λιγότερη ποσότητα καφεΐνης απο τον γαλλικό ας πούμε επειδή είναι πολύ μικρότερος σε ποσότητα. Έχει όμως πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε καφέ, γιατί άμα κάνεις espresso στη ποσότητα του γαλλικού θα αρχίσεις να τρέμεις απο την υπερβολική ποσότητα καφεΐνης. Ωραία ιδέα!
thomasG4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ωραία ιδέα! Ωραία ιδέα για να αποκτήσεις πάρκινσον πριν τη ώρα σου
MrSeanKon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Auτο που λες thomas ναι καπου το ειχα διαβασει/ακουσει για τον espresso. Παντως οποτε εχω πιει espresso, συνηθως την ακουγα και γιαυτο only Greek
Προτεινόμενες αναρτήσεις