Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαρβαρα ζητα να σου μεταφερουν το νημα σου στον σωστο τομεα γιατι στο auto moto λιγο χλωμο τα πραγματα να σου απαντησει καποιος.

Δημοσ.

στο auto moto λιγο χλωμο τα πραγματα να σου απαντησει καποιος.

Γιατί ρε κύριος; Όσοι οδηγούμε δηλαδή, δεν έχουμε ιδέα από body lotion; Σε λίγο θα μας πεις ότι λουζόμαστε με tide...

• Like 10
Δημοσ.

Να ορίστε,μεταφέρθηκε και δεν απάντησε κανείς μέχρι τώρα.

Τι καταλάβατε;

Πίσω στο Auto  & moto ξανά.

Εγώ θα είχα απαντήσει στο αρχικό ερώτημα, ακόμα κι αν ήταν σε λάθος ενότητα, αλλά μ' αυτό που είπε ο Θάνος μ' έθιξε και κρατάω μούτρα τώρα...

• Like 2
Δημοσ.

εκτός απο το αχρειαστο τρολάρισμα ( για ακόμα μια φορά ), αν γνωρίζει κάποιος μαγαζί στην Αττική θα χαρώ να το μοιραστεί.

Στα Hondos δυστυχώς δεν βρήκα.

Δημοσ.

Ρε Βαρβαρα δεν φτανει που πας και το βαζεις στο auto moto,λες και troll τον deesnider και θα παρεξηγηθει παλι.ειναι και ευαισθητουλης και θα ζηταει μετα στοργη και προδερμ.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ρε κύριος; Όσοι οδηγούμε δηλαδή, δεν έχουμε ιδέα από body lotion; Σε λίγο θα μας πεις ότι λουζόμαστε με tide...

με άζαξ μήπως...αυτό που τα κάνει και αόρατα  :shock:

Δημοσ.

με άζαξ μήπως...αυτό που τα κάνει και αόρατα  :shock:

Σιγά-σιγά, παύουν να χρειάζονται βοήθεια για να το πετύχουν αυτό (το «αόρατα» ). Ήδη τα μπροστινά έχουν αρχίσει να αραιώνουν, αλλά δεδομένου ότι έχω να τα κουρέψω μόλις 27 χρόνια, μάλλον αρκετά άντεξαν... 

Δημοσ.

Σιγά-σιγά, παύουν να χρειάζονται βοήθεια για να το πετύχουν αυτό (το «αόρατα» ). Ήδη τα μπροστινά έχουν αρχίσει να αραιώνουν, αλλά δεδομένου ότι έχω να τα κουρέψω μόλις 27 χρόνια, μάλλον αρκετά άντεξαν... 

είναι γοητεία το μπροστινό, μην το ξεχνάς! 

Δημοσ.

είναι γοητεία το μπροστινό, μην το ξεχνάς! 

...Δεν αγχώνομαι καθόλου, αλλά και να ήθελα να το ξεχάσω, δε μ' αφήνει ο καθρέφτης...είμαι απελπιστικά γοητευτικός ρε γαμώτο, είτε με, είτε χωρίς μαλλιά! Ούτε στον εχθρό σου τέτοια κατάρα...

...πάω να παρκάρω το καλάμι μου κι επιστρέφω.

Δημοσ.

...Δεν αγχώνομαι καθόλου, αλλά και να ήθελα να το ξεχάσω, δε μ' αφήνει ο καθρέφτης...είμαι απελπιστικά γοητευτικός ρε γαμώτο, είτε με, είτε χωρίς μαλλιά! Ούτε στον εχθρό σου τέτοια κατάρα...

...πάω να παρκάρω το καλάμι μου κι επιστρέφω.

άρα δεν έχεις καθρέπτη, με τέτοια γοητεία έχουν σπάσει όλοι... 

πρόσεχε τις ρόδες μη γδάρεις στο πεζοδρόμιο ! 

Δημοσ.

άρα δεν έχεις καθρέπτη, με τέτοια γοητεία έχουν σπάσει όλοι...

Το κόλπο είναι να περνάς σβέλτα από μπροστά του. Μετά από λίγη προπόνηση, συνήθως τη γλιτώνει με ψιλοραγισματάκια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...