Barbara1980 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα Που μπορώ να βρω body lotion με αρώματα επώνυμα στην Αθήνα;
Thanos1972 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Βαρβαρα ζητα να σου μεταφερουν το νημα σου στον σωστο τομεα γιατι στο auto moto λιγο χλωμο τα πραγματα να σου απαντησει καποιος.
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 στο auto moto λιγο χλωμο τα πραγματα να σου απαντησει καποιος. Γιατί ρε κύριος; Όσοι οδηγούμε δηλαδή, δεν έχουμε ιδέα από body lotion; Σε λίγο θα μας πεις ότι λουζόμαστε με tide... 10
palawiaris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Να ορίστε,μεταφέρθηκε και δεν απάντησε κανείς μέχρι τώρα. Τι καταλάβατε; Πίσω στο Auto & moto ξανά. 2
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Να ορίστε,μεταφέρθηκε και δεν απάντησε κανείς μέχρι τώρα. Τι καταλάβατε; Πίσω στο Auto & moto ξανά. Εγώ θα είχα απαντήσει στο αρχικό ερώτημα, ακόμα κι αν ήταν σε λάθος ενότητα, αλλά μ' αυτό που είπε ο Θάνος μ' έθιξε και κρατάω μούτρα τώρα... 2
Barbara1980 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 εκτός απο το αχρειαστο τρολάρισμα ( για ακόμα μια φορά ), αν γνωρίζει κάποιος μαγαζί στην Αττική θα χαρώ να το μοιραστεί. Στα Hondos δυστυχώς δεν βρήκα.
Thanos1972 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ρε Βαρβαρα δεν φτανει που πας και το βαζεις στο auto moto,λες και troll τον deesnider και θα παρεξηγηθει παλι.ειναι και ευαισθητουλης και θα ζηταει μετα στοργη και προδερμ. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Γιατί ρε κύριος; Όσοι οδηγούμε δηλαδή, δεν έχουμε ιδέα από body lotion; Σε λίγο θα μας πεις ότι λουζόμαστε με tide... με άζαξ μήπως...αυτό που τα κάνει και αόρατα
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 με άζαξ μήπως...αυτό που τα κάνει και αόρατα Σιγά-σιγά, παύουν να χρειάζονται βοήθεια για να το πετύχουν αυτό (το «αόρατα» ). Ήδη τα μπροστινά έχουν αρχίσει να αραιώνουν, αλλά δεδομένου ότι έχω να τα κουρέψω μόλις 27 χρόνια, μάλλον αρκετά άντεξαν...
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Σιγά-σιγά, παύουν να χρειάζονται βοήθεια για να το πετύχουν αυτό (το «αόρατα» ). Ήδη τα μπροστινά έχουν αρχίσει να αραιώνουν, αλλά δεδομένου ότι έχω να τα κουρέψω μόλις 27 χρόνια, μάλλον αρκετά άντεξαν... είναι γοητεία το μπροστινό, μην το ξεχνάς!
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 είναι γοητεία το μπροστινό, μην το ξεχνάς! ...Δεν αγχώνομαι καθόλου, αλλά και να ήθελα να το ξεχάσω, δε μ' αφήνει ο καθρέφτης...είμαι απελπιστικά γοητευτικός ρε γαμώτο, είτε με, είτε χωρίς μαλλιά! Ούτε στον εχθρό σου τέτοια κατάρα... ...πάω να παρκάρω το καλάμι μου κι επιστρέφω.
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ...Δεν αγχώνομαι καθόλου, αλλά και να ήθελα να το ξεχάσω, δε μ' αφήνει ο καθρέφτης...είμαι απελπιστικά γοητευτικός ρε γαμώτο, είτε με, είτε χωρίς μαλλιά! Ούτε στον εχθρό σου τέτοια κατάρα... ...πάω να παρκάρω το καλάμι μου κι επιστρέφω. άρα δεν έχεις καθρέπτη, με τέτοια γοητεία έχουν σπάσει όλοι... πρόσεχε τις ρόδες μη γδάρεις στο πεζοδρόμιο !
deesnider Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 άρα δεν έχεις καθρέπτη, με τέτοια γοητεία έχουν σπάσει όλοι... Το κόλπο είναι να περνάς σβέλτα από μπροστά του. Μετά από λίγη προπόνηση, συνήθως τη γλιτώνει με ψιλοραγισματάκια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα