Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η καρτα λες να μην με καλυψει? και μετα να θελω αλλο τροφοδοτικο?

(πιστευω βαζουν χαμηλο τροφοδοτικο για να βγαινουν με χαμηλες καταναλωσεις)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε σημαίνει ότι αν βάλεις μεγάλο τροφοδοτικό θα έχεις μεγάλη κατανάλωση. Τραβάει όσο χρειάζεται. Αν έχεις μικρό και χρειαστείς παραπάνω τι κάνεις; Πάντως πολύ ακριβό γι αυτά που προσφέρει, πάρα πολύ ακριβό.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να σε καλύψει, δεν μπορώ να την προσδιορίσω καν σαν "μεσαία" κάρτα, κάτι παραπάνω από βασική είναι. Όσον αφορά το τροφοδοτικό, 

Δε σημαίνει ότι αν βάλεις μεγάλο τροφοδοτικό θα έχεις μεγάλη κατανάλωση. Τραβάει όσο χρειάζεται. Αν έχεις μικρό και χρειαστείς παραπάνω τι κάνεις; Πάντως πολύ ακριβό γι αυτά που προσφέρει, πάρα πολύ ακριβό.

Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ.

Δημοσ.

για allienware?? και μετα απο κανενα εξαμηνο να αναβαθμισω τη ραμ

(κοινως ψαχνομαι για να βρω καμια ακρη)

Δημοσ.

για allienware?? και μετα απο κανενα εξαμηνο να αναβαθμισω τη ραμ

(κοινως ψαχνομαι για να βρω καμια ακρη)

Η υποστήριξη δεν είναι το θέμα ;; Αλλιώς γιατί να μην το φτιάξεις μόνος σου; αυτό που πόσταρες προηγουμένως είχε 5 χρόνια υποστήριξη on site, άσχετα άμα το μηχάνημα ήταν για τα μπάζα. Από alienware πως θα έχεις υποστήριξη;;;

Δημοσ.

πφφ δεν ειναι το θεμα η υποστηριξη... η συμβατοτητα ειναι και το αν θα μπορεσω να τα εχω συμμαζεμενα μεσα τα καλωδια.. οχι ενα μπαχαλο..που συνεπαγεται κακη ροη αερα

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής είναι συμβατός με τη μητρική που προτείνει ο Physiciant. Οι μνήμες δεν υπάρχουν στη λίστα του κατασκευαστή οπότε θα τις απέφευγα. http://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmz8gx3m1a1600c10-vengeance-8gb-pc3-12800-p-PER.549298Αυτές είναι συμβατές με βάση τη λίστα. 

Δημοσ.

Το ότι δεν είναι στην λίστα δε σημαίνει ότι δεν είναι συμβατές. Δε μπορεί η εταιρεία να τεστάρει όλες τις μνήμες που παρασκευαζονται.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι δεν είναι στην λίστα δε σημαίνει ότι δεν είναι συμβατές. Δε μπορεί η εταιρεία να τεστάρει όλες τις μνήμες που παρασκευαζονται.

Συμφωνώ, απλά αφού δεν υπάρχουν απλά πρότεινα να τις αποφύγει για παν ενδεχόμενο.......

Δημοσ.

πφφ δεν ειναι το θεμα η υποστηριξη... η συμβατοτητα ειναι και το αν θα μπορεσω να τα εχω συμμαζεμενα μεσα τα καλωδια.. οχι ενα μπαχαλο..που συνεπαγεται κακη ροη αερα

Εμένα με μπερδεύεις τελείως με αυτά που γράφεις. Ξέρεις να φτιάχνεις PC εσωτερικά από το μηδέν και δεν ξέρεις να συμμαζεύεις τα καλώδια; Μερικά δεματικά (καλωδιοδέτες) από κατάστημα εργαλείων ή ηλεκτρικών και έναν κόφτη χρειάζεσαι, τίποτα άλλο...

Για την συμβατότητα με τις μνήμες, αν κατάλαβα καλά ότι σε αυτό αναφέρεσαι, είναι εύκολο να το ελέγξεις, από το site του κατασκευαστή της μητρικής και των μνημών. Αν πάρεις γνωστές μάρκες (GSkill, Corsair) με life time εγγύηση, δεν νομίζω να έχεις το οποιοδήποτε πρόβλημα. Εγώ με προσεκτικές αγορές δεν έτυχα ποτέ σε πρόβλημα, και έχω στήσει αρκετά PC...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...