Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον το ρισκο το αναλαμβανω για τα windows (εχω αντιθετη αποψη αλλα ας μην φυγουμε απ το θεμα)

παμε παρακατω τωρα

ειπε ο WalkerSw καλυτερα να παω σε επωνυμο μηχανημα. εχετε καποιο να προτεινετε?

και οσον αφορα τη μνημη και εγω αυτο που ειδα είναι οτι η μητρικη υποστηριζει 32.. οποτε ειμαι καλυμμενος....

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από άποψη υποστήριξης, μάλλον τείνω προς την Dell... Κι επειδή έχεις και την HP στον τίτλο... επισκευάζω υπολογιστές γύρω στα 15 χρόνια σταθερά... το 90 % με "σοβαρά" προβλήματα είναι, και θα συνεχίσει να είναι από ότι φαίνεται, HP !! Μακριά απ' τους χασάπηδες. 

Δημοσ.

Από άποψη υποστήριξης, μάλλον τείνω προς την Dell... Κι επειδή έχεις και την HP στον τίτλο... επισκευάζω υπολογιστές γύρω στα 15 χρόνια σταθερά... το 90 % με "σοβαρά" προβλήματα είναι, και θα συνεχίσει να είναι από ότι φαίνεται, HP !! Μακριά απ' τους χασάπηδες. 

Κάποιο συγκεκριμένο μηχάνημα dell που έχεις να προτείνεις ωστε να με καλύπτει στις δουλειες που εχω να κανω?

Δημοσ.

http://www.cosmodata.gr/product/230268/Κάπου εκεί σε βρίσκω, βέβαια δεν συμπίπτω ποτέ με τα καταστήματα, 8gb το συγκεκριμένο και την gt625.. .αλλά αυτό που με ενοχλεί πιό πολύ είναι το 300w τροφοδοτικό... Γι' αυτό εξ αρχής σου πρότεινα να το φτιάξεις μόνος σου....

Δημοσ.

το ξανα σκεφτομαι γιατι με ειπαν παραπάνω να αγορασω ετοιμο για να ειναι 100%λειτουργικος...

Αν είστε βεβαιοι οτι θα ειναι κομπλε το παραπανω μηχανημα παω για να το φτιαξω μόνος μου.

Δημοσ.

Αυτό το post του Physician να έχεις σαν βάση, και σίγουρα το τροφοδοτικό πρέπει να είναι επώνυμο ( όχι τα κινέζικα που βρίσκεις πάμφθηνα) και τουλάχιστον 550-600 watt.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά που και εγώ έχω PC σε επαγγελματικό χώρο, είμαι υπέρ του να το φτιάξεις μόνος σου. Αλλά εγώ την υποστήριξη ξέρω να την παράσχω μόνος μου (και στο παρελθόν που συνεργαζόμουνα και με άλλους, την παρείχα και στους άλλους), τώρα αν εσύ δεν έχεις όρεξη να αναλάβεις την ευθύνη, θα πρέπει να ζυγίσεις τις επιλογές σου.

Το hardware στα έτοιμα είναι από αστείο έως γελοίο σε σχέση με το τι παίρνεις με τα ίδια λεφτά, αν το κάνεις μόνος σου..

• Like 1
Δημοσ.

γνωριζω πολυ καλα στο να το υποστηριξω.. το θεμα μου ειναι το να μην ειναι συμβατα το οποιο θα σημαινει οτι θα εχω πεταξει λεφτα αδικα (δεν ειναι εποχες για τετοια) και απο την αλλη αν το στησω εγω δεν ξερω να συμμαζευω ομορφα τα καλωδια μεσα στο κουτι...

εχω ανοιξει dell και ζηλεψα... :P :P :P

Δημοσ.

ποια ειναι η αποψη σας για αυτο? http://www.msystems.gr/index.php?category=1013&product=18989το ξερω οτι ξεφευγει στην τιμη

Εκτός του ότι ξεφεύγει, η κάρτα γραφικών δεν κάνει για πολλά και δεν βλέπω και τι τροφοδοτικό κουβαλάει... Και φυσικά είναι Linux.. Αν θέλεις windows δε λέει τίποτα...

Δημοσ.

Εκτός του ότι ξεφεύγει, η κάρτα γραφικών δεν κάνει για πολλά και δεν βλέπω και τι τροφοδοτικό κουβαλάει... Και φυσικά είναι Linux.. Αν θέλεις windows δε λέει τίποτα...

τι εννοεις δεν λεει τιποτα για windows? που μπορει να υστερει?

290w λεει για τροφοδοτικο στο pdf που εχει στο καταστημα

Δημοσ.

τι εννοεις δεν λεει τιποτα για windows? που μπορει να υστερει?

290w λεει για τροφοδοτικο στο pdf που εχει στο καταστημα

Δεν το διατύπωσα σωστά. Δεν λέει τίποτα αν θέλει να χρησιμοποιήσει windows, θα πρέπει να τα αγοράσει έτσι κι αλλιώς μετά.... 290 w τροφοδοτικό ??? Τι να πώ, πάντα μου φαινόταν τραγικό να βάζουν τοσο μικρά τροφοδοτικά ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...