Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ο σύλλογος θα κάνει πολιτιστικές και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις και θα αποτελείται κυρίως από νέους. Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Γενιάς "Αθηνων πχ" - "ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ" Για πειτε τιποτα γιατι δεν κατεβαινει καμια ιδεα! 1
Anorymous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 εγινε της μοδας η ονοματοδοσια μεσω insomnia προτεινω Πολιτιστικός Σύλλογο Αρτεμις, ηταν θεα προστάτιδα της φυσης 5
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Χαχα ναι τα εχω σκεφτει τα αρχαιοελληνικα ονοματα, αλλα δεν μου καθεται καλα
LongTom Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μήπως να βρεις κάποιον τοπικό ευεργέτη-που να έχει σχέση με τον εθελοντισμό και να το πείτε έτσι; Σύνδεση με το παρελθόν-τιμή στον τοπικό "ήρωα" και έτσι.
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πνοή Ελιά Φάρος Ελπίδα Αυτα ειναι σαν ονόματα φιλανθρωπιών...θα τους ρωτάει ο κόσμος τι αρρώστεια έχουν. 2
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Νεοι Μπροστα σκεφτηκα και Σπιθα.. Αλλα θελω κατι που να ειναι πιασαρικο και σε μικροτερους 18-20 οχι να ειναι λες και πανε σε κανενα φροντιστήριο του 90.. Θα εχει και κινητρα για νεους οπως καρτα νεων με εκπτωσεις σε διαφορα μαγαζια κλπ
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα, πάντως εγώ παλιά έβλεπα όλους αυτούς τους συλλόγους σαν μέρη για φλωράκια. Κάτι σαν κατηχητικό χωρίς το κομμάτι της θρησκείας και δεν πάταγα ούτε απ' έξω. Μήπως να ρωτήσεις παιδιά για το τι είναι cool σήμερα? 1
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα, πάντως εγώ παλιά έβλεπα όλους αυτούς τους συλλόγους σαν μέρη για φλωράκια. Κάτι σαν κατηχητικό χωρίς το κομμάτι της θρησκείας και δεν πάταγα ούτε απ' έξω. Μήπως να ρωτήσεις παιδιά για το τι είναι cool σήμερα? Οχι ουτε καν.. Για εκδηλωσεις, δρασεις κλπ θα ειναι ο συλλογος πιο πολυ περιβαλλοντικες, ουτε συνδρομη ουτε τπτ, απλα ειμαστε καποια ατομα που θελουμε να βοηθησουμε σε πολλους τομεις και θελουμε να το αρχισουμε και απο οτι εχουμε ακουσει το θελουν και πολλα αλλα παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα