Προς το περιεχόμενο

Facebook Password και email!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δημιουργησει hotmail πριν 8-10 χρονια, ποτε δεν χρησιμοποιηθηκε σαν κανονικο...
Δηλαδη τα στοιχεια ηταν πχ ονομα dhdjdisks email ανακτησης [email protected]
δηλαδη ολα ψευδή ούτε τηλέφωνο ανακτησης εχει δηλωθει τιποτα...
με επικοινωνια με Microsoft με απυρα mail...
Μεχρι να τους κανω υπευθυνη δηλωση τους ειπα δεν μου στελνουν recovery...
Τι φορμες εχω συμπληρωσει... Τα παντα... δεν εβγαλα ακρη.
Το θεμα ειναι οτι σε αυτο το mail ειναι συνδεμενος λογαριασμός Facebook
και καποιος καλοθελητης μπηκε και άλλαξε το Password και το fb με παραπεμπτει
μονο στο mail καθώς δεν είχα βαλει ουτε εκει τηλ. Οποτε πρέπει η να βρω τροπο να
μπω στο mail να κανω recovery στο fb η να βρω τροπο να μπω στο fb και να αλλαξω mail και κωδικο
και να ανακτησω το προφιλ μου, οποιος εχει τροπο να επικοινωνήσω με το facebook
ωστε να στειλω ταυτοτητα η οτι αλλο χρειαστει ωστε να πιστοποιησουν τα στοιχεια μου
που ειναι αληθή με του facebook η αν μπορει να σπασει το mail μου η το facebook 
ωστε να εχω προσβαση να επικοινωνησει μαζι μου. 

Δημοσ.

δεν βλεπω καποιον νομιμο τροπο να τα παρεις πισω, οσο για τον παρανομο κομματακι δυσκολο, τωρα παμε στις αλλες ερωτησεις

ποιος μπηκε με το fb σου ?

και αφου ειναι παλιο το email και χρησιμοποιουσες το fb, δεν σκεφτηκες να αλλαξεις το email σε ενα πιο εγκυρο?

ψαξου και εδω https://www.facebook.com/help/

Δημοσ.

Που να ξερω, δεν αφορά εμένα! Εγω τεχνικος ειμαι και ψαχνω λύση! Δύσκολα ομως τα πραγματα... Εχω ψαξει πολυ στο κεντρο βοηθειας δεν βγαζω ακρη

Δημοσ.

καμε μωρε ενα καινουριο φμπ να ησυχασει η ψυχη σου και στειλε για να σ σβησουν το καινουριο.. καθεσαι και τρως το κεφαλι σου για το φμπ.. αλλου κιολας

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση ποτέ το facebook να σου επαναφέρει όλες τις ανεβασμένες φωτογραφίες σου από το παρελθόν που να έχεις πλέον διαγράψει;

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να ζητάς σε ένα forum να σε βοηθήσουμε να σπάσεις το mail σου ή το account σου στο fb...; :rolleyes:

(που δεν ξέρουμε καν αν είναι δικά σου.. πέρα από το τραγελαφικό της ερώτησης)

Και πες πως κάποιος δεχόταν, θα τον εμπιστευόσουν..; :huh:

Δημοσ.

Στα forum μιλανε οι χρηστες για να δεινουν λυσεις μεταξυ τους και ιδεες και οχι να κανουν Κρητική, ειναι πολλα αλλα εκτος το (να σπασουν) που μπορει να γνωριζει καποιος, οπως καποιο mail support του facebook η τροπος επικύρωσης στοιχειων, μεσω ταυτότητας η υπεύθυνης δηλωσης η οτιδήποτε εγγραφο που να πιστοποιει το αληθες του προφιλ σου και του φυσικου σου ατομου. Οπως ακομα μια πληροφορία ουτε να το διαγραψω δεν μπορω.

Και κατι τελευταίο ναι θα εμπιστευομουν μελος να μου (σπασει) το facebook αν ηταν η τελευταια λυση, καθως δεν κρυβω μεσα ούτε λεφτά ουτε το λογιστήριο του κρατους παρα μονο προσωπικα μου στοιχεια που φαινονται ούτως η αλλος... Οπότε το μονο τραγελαφικο ειναι ο τροπος απάντησης σου.

Ενα μελος με αξιολογήσεις στο προφιλ του και ιστορικο στο forum θα το εμπιστευομουν γιατι ξερω πως λειτουργούν αυτοι οι χρηστες, εναν που γραφτηκε χθες και κανει κρητικη φυσικα και δεν θσ τον εμπιστευομουν.

Δημοσ.

Όταν γράφεις δημόσια αγαπητέ τότε να είσαι ανοιχτός και στην κριτική των όσων γράφεις.

Επίσης είναι λάθος (για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς) να ζητάς κάτι παράνομο, όπως το χακάρισμα λογαριασμού (λες παρόλα αυτά οτι είναι δικό σου, κανείς δεν μπορεί να το εξακριβώσει), σε ένα forum.

Και μετά ξεμένεις από επιχειρήματα και το ρίχνεις στην ad-hominem επίθεση :rolleyes:

Well, τέλος από εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πιστευω να ξεμεινα απο επιχειρήματα με ενα κατεβατο απο πανω,τωρα το τι είναι παρανομο κσι τι οχι αστο να το κρίνω εγω που δεν εχω προσβαση και εχουν φωτογραφιες δικς μου χωρις να μου τις σβηνουν.. Τελος οταν φτάσεις βα εχεις αξιολογήσεις και αλλες τριπλασιες συναντήσεις με μελη του forum μπορεις πολυ ευκολα να αποδειξης το αληθες του προσωπου σου και απο κοντα.

Δημοσ.

Συνέχισε την ad-hominem επίθεση, το red-herring και την κλάψα μόνος σου γιατί βαριέμαι να ασχολούμαι με ανοησίες οπως τα 2 τελευταία ποστ.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση ποτέ το facebook να σου επαναφέρει όλες τις ανεβασμένες φωτογραφίες σου από το παρελθόν που να έχεις πλέον διαγράψει;

μόνο με δικαστήριο.
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σε όλους σας και βεβαία σε εσένα tsep12 θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους τους συμφορουμίτες ακόμη και στους διαχειριστές -όχι ότι ξεχωρίζω τα μέλη του φόρουμ από τους διαχειριστές - κάνοντας μια παράκληση ,επειδή  εγώ έχω  κάτσει με αυτόν τον άνθρωπο μέρα νύχτα επί 2 μέρες ψάχνοντας δοκιμάζοντας και ράνοντας και ξοδεύοντας χρήματα και προς το παρόν λύση δεν έχουμε βρει , εάν μπορείτε να τον/ μας βοηθήσετε είτε ξέρετε πως είτε έχετε μία γνώμη με την οποία μπορούμε να την εφαρμόσουμε δημιουργώντας μία εναλλακτική και να πούμε οτι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο , ώστε να τελειώσει ο Γολγοθάς του φίλου μου/μας. Υ.Γ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ TSEP12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΡΓΑ

μόνο με δικαστήριο.

Eεε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να φτάσουμε στα άκρα 

Δημοσ.

Γεια σε όλους σας και βεβαία σε εσένα tsep12 θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους τους συμφορουμίτες ακόμη και στους διαχειριστές -όχι ότι ξεχωρίζω τα μέλη του φόρουμ από τους διαχειριστές - κάνοντας μια παράκληση ,επειδή εγώ έχω κάτσει με αυτόν τον άνθρωπο μέρα νύχτα επί 2 μέρες ψάχνοντας δοκιμάζοντας και ράνοντας και ξοδεύοντας χρήματα και προς το παρόν λύση δεν έχουμε βρει , εάν μπορείτε να τον/ μας βοηθήσετε είτε ξέρετε πως είτε έχετε μία γνώμη με την οποία μπορούμε να την εφαρμόσουμε δημιουργώντας μία εναλλακτική και να πούμε οτι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο , ώστε να τελειώσει ο Γολγοθάς του φίλου μου/μας. Υ.Γ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ TSEP12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΡΓΑ

Eεε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να φτάσουμε στα άκρα

. Ναι εδώ μέσα είναι μη σε πάρουνε στο κυνήγι..είναι μερικοί που έχουμε αυτή την ανάγκη για προτεραιότητα. Καλή επιτυχία
Δημοσ.

. Ναι εδώ μέσα είναι μη σε πάρουνε στο κυνήγι..είναι μερικοί που έχουμε αυτή την ανάγκη για προτεραιότητα. Καλή επιτυχία

Για αυτό τον λόγο ζητάμε μία επιπλέον βοήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...