Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια....

μιας και είμαι υποψήφιος για μεταπτυχιακό πρόγραμμα θελω να ρωτησω τι είναι καλυτερο

να γινει full time  Δευτερα εως Πεμτη 6 - 9 το βραδυ

ή

part time  Παρασκευη 6 - 9 και Σαββατο 10 - 3 ?

το full εχει κοστος 8000

το part εχει κοστος 9500

η διαρκεια είναι 2 χρονια, 3 εξαμηνα μαθηματα και το 4ο εξαμηνο διπλωματικη

αυτή τη στιγμη δεν εργαζομαι και σκέφτομαι αν παρω full time θα πρεπει να πηγαινω 4 μερες αλλιως 2 μερες, αλλα από την άλλη και τα 1500 επιπλέον για το part time δεν είναι και λιγα

οποιος εχει εμπειρια στον τομεα ας μοιραστει τις αποψεις του

• Moderators
Δημοσ.

νομιζω το παρτ ταιμ ειναι και 1 χρονο παραπανω συνηθως! μηπως ισχυει και στο μεταπτυχιακο που θες?

Δημοσ.

Αν το part time δεν σου προσθετει επιπλεον ετος τοτε part time, αλλιως full time....

Βασικα οι ωρες που λες δεν ειναι και κατι τρομερο..... 

Ειτε part time ειτε full time, θα μπορεις να βρεις και μια δουλιτσα παραλληλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια....

μιας και είμαι υποψήφιος για μεταπτυχιακό πρόγραμμα θελω να ρωτησω τι είναι καλυτερο

να γινει full time  Δευτερα εως Πεμτη 6 - 9 το βραδυ

ή

part time  Παρασκευη 6 - 9 και Σαββατο 10 - 3 ?

το full εχει κοστος 8000

το part εχει κοστος 9500

η διαρκεια είναι 2 χρονια, 3 εξαμηνα μαθηματα και το 4ο εξαμηνο διπλωματικη

αυτή τη στιγμη δεν εργαζομαι και σκέφτομαι αν παρω full time θα πρεπει να πηγαινω 4 μερες αλλιως 2 μερες, αλλα από την άλλη και τα 1500 επιπλέον για το part time δεν είναι και λιγα

οποιος εχει εμπειρια στον τομεα ας μοιραστει τις αποψεις του

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάς να σου πούνε...

Αυτό ειναι καθαρά δικό σου θέμα... με την έννοια ότι εξαρτάται απο τις προσωπικές σου επιλογές (πόσο έντονα θέλεις να ασχοληθείς με το αντικείμενο σου) και απο την οικονομική σου κατάσταση ..

Πχ θέλεις να ασχοληθείς έντονα και μπορείς να συντηρήσεις τον εαυτό σου χωρίς δουλειά η δουλεύοντας στις κενές ώρες/μέρες του full time? τότε κάνεις full time

θέλεις να ασχοληθείς έντονα αλλά χρειάζεσαι δουλειά με περισσότερες ώρες εργασίας για να συντηρηθείς ή η δουλειά που σε συντηρεί οικονομικά σε κουράζει αρκετά με αποτέλεσμα να μην μπορείς (αν και είσαι ελεύθερος εκείνες τις ώρες) να διαβιβάζεις και να παρακολουθεις full time λόγω σωματικής/ψυχολογικής κούρασης απο την δουλειά σου; τότε αναγκαστικά part time

έχεις ήδη καριέρα και θες/πρέπει να επικεντρωθείς εκει αλλά θέλεις να κάνεις το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό για προσωπικούς λόγους ή για μελλοντικό failsafe κτλ; τοτε part time..

έχεις ήδη καριέρα αλλά έχεις χρόνο και θέλεις να πιάσεις τον ταύρο απο τα κέρατα και σε ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό; τοτε full time...

όλα τα παραπάνω τα θεωρώ αυτονόητα όμως και γιαυτό τον λόγο δεν καταλαβαίνω τι ζητάς ακριβώς ως συμβουλή... 

Το αν ειναι γενικά και αόριστα λογική κίνηση να δώσεις 1500 € παραπάνω για ενα μεταπτυχιακό; Αφού θα πρέπει να τα δώσεις (γιατι για να επιλέξεις parttime θα ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες που πρέπει δηλαδή αναγκαστικά να το κάνεις)  δεν υπάρχει ερώτημα...  εκτός αν δεν τα έχεις... αλλα πάλι δεν καταλαβαίνω γιατι αυτό με την σειρά του σημαίνει ή ότι πρέπει να σφίξεις το ζωνάρι σου και να κουραστείς παραπάνω ή να μην κάνεις το μεταπτυχιακό αν δεν έχεις τα χρονικά περιθώρια/κουράγιο(λόγω κούρασης στην δουλειά σου) για full time και δεν έχει επιπλέον χρήματα για part time...

Αν αξίζει να δανειστείς τα 1500; χμμ ναι αξίζει αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες... σκέψου πόσα έδωσες στις πανελλήνιες... πολλαπλάσιο ποσό... ε και εδώ μιλάμε για το μεταπτυχιακό σου..  ή σκέψου τον μέσο όρο των μιστών που μπορείς να παίρνεις στις νέες πιθανές θέσεις εργασίας που θα σου ξεκλειδώσει αυτό το μεταπτυχιακό και δες την διαφορά με τις θέσεις εργασίας που τώρα μπορείς να έχεις... βασικά δεν χρειάζεται.. όποια και να είναι η διαφορά τα 1500€ θα τα καλύψεις στον πρώτο χρόνο εργασίας...

Επεξ/σία από Uncle_Bens
  • Like 2
Δημοσ.

σας ευχαριστω πολύ για τις αποψεις.... το part time δεν δινει παραπανω χρονο στο πρόγραμμα, και τα δυο διαρκουν 2 χρονια

uncle bens θα λαβω πολύ σοβαρα τις αποψεις σου μιας και σαν απειρος που είμαι δεν τα ειχα σκεφτει όλα αυτά και εχεις δικιο σε όλα που φραφεις :) :-D

Δημοσ.

σας ευχαριστω πολύ για τις αποψεις.... το part time δεν δινει παραπανω χρονο στο πρόγραμμα, και τα δυο διαρκουν 2 χρονια

uncle bens θα λαβω πολύ σοβαρα τις αποψεις σου μιας και σαν απειρος που είμαι δεν τα ειχα σκεφτει όλα αυτά και εχεις δικιο σε όλα που φραφεις :) :-D

Πως γίνεται μεταπτυχιακό να διαρκεί το ίδιο part time και full time?

• Like 4
Δημοσ.

Ειναι στη ναυτιλια στο πανεπιστημιο πειραιως..... Και εγω την ιδια απορια ειχα σχετικα με την ιδια διαρκεια κ των 2 :(

Sent from my iPhone using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

το εχεις καταλαβει λαθος. Δεν εχεις επιλογη full time part-time!

συμφωνα με την προκυρηξη που βρισκεις εδω

http://www.maritime-unipi.gr/

λεει οτι για καποια ατομα τα οποια εχουν επαρκει εμπειρια υπαρχει η δυνατοτητα. Προφανως για να ανηκεις σε αυτη την κατηγορια πρεπει να καλυπτεις καποια προαπαιτουμενα

• Like 1
Δημοσ.

το εχεις καταλαβει λαθος. Δεν εχεις επιλογη full time part-time!

συμφωνα με την προκυρηξη που βρισκεις εδω

http://www.maritime-unipi.gr/

λεει οτι για καποια ατομα τα οποια εχουν επαρκει εμπειρια υπαρχει η δυνατοτητα. Προφανως για να ανηκεις σε αυτη την κατηγορια πρεπει να καλυπτεις καποια προαπαιτουμενα

εγω εργαζομουν σε τραπεζα για 7 χρονια οποτε φανταζομαι υπαρχει η δυνατοτητα μιας και εχω εμπειρια. 4 γνωστες μου οι οποιες το παρακολουθησαν σε part time και ειχαν την επιλογή μιας και οι 3 εργαζόντουσαν και η άλλη δεν μπορουσε καθημερινες. Και από ότι ξερω κάθε χρονια εχει τμημα σε part time

• Moderators
Δημοσ.

τι εχεις τελειωσει και τι μεταπτυχιακο ειαν ιακριβως? γιατι η τραπεζα με τη ναυτιλια δεν εχει σχεση αρα η προυπηρεσια

Δημοσ.

εχω τελειωσει λογιστικη, εχω εργαστεί 2 χρονια σαν βοηθος λογιστη και μετεπειτα 7 χρονια σε τραπεζα και το μεταπτυχιακο εχει να κανει με τη ναυτιλια...σε ολους τους τομεις......και ενδιαφέρομαι να το παρακολουθησω με σκοπο να το συνδυασω για εργασια σε καποια ναυτιλιακη εταιρια σε account Department

εχω διδαχτεί και ναυτιλιακη λογιστικη και οι γνωστοι μου που το εχουν τελειωσει εργαζονται σε λογιστηριο ναυτιλιακών εταιριων

Δημοσ.

Καλά δε θα σου προσφέρει κάτι το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό για λογιστική πάνω στη ναυτιλία, είναι γενικού ενδιαφέροντος για να δικαιολογεί κανείς την ύπαρξη του σε μια ναυτιλιακή..

Άμα δουλεύεις μη το διανοηθείς να κάνεις οποιοδήποτε μεταπτυχιακό full-time θα τον πιεις άσχημα

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ναι συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ειναι εντελως γενικο σαν προγραμμα κατα κανονα...απλα αποτελει ενα μικρο πλεονεκτημα απο το να μην το διαθετει καποιος για εργασια σε ναυτιλιακη. Και ενιςχυει καπως το βιογραφικο σημειωμα. Αυτη τη στιγμη δυστυχως δεν εργαζομαι και ψαχνομαι να κανω πραγματα που δεν ειχα τη δυνατοτητα στο παρελθον και για αυτο ειμαι σε διλλημα τι απο τα 2 αν μου δοθει η ευκαιρια να επιλεξω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...