Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι για αγορά τσάντας  για λαπτοπ (15,6 '') και προσπαθώ να επιλέξω το στυλ. Γενικά μου αρέσουν του ταχυδρόμου, ακόμα και στο σχολείο τέτοια είχα αλλά κάποιοι φίλοι μου χουν προτείνει backpack "γιατί βολεύει πιο πολύ".

Λόγω δουλειάς το λαπτοπ το μεταφέρω καθημερινά, δεν την παίρνω δλδ μήπως και μου χρειαστεί.

Έχετε δοκιμάσει και τις δυο για να μου πείτε?

Ευχαριστώ.

(μπορεί να γίνει και poll αμα θέλετε)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

backpack με κλειστα ματια!! πολυ πιο ανετο,πιο ξεκουραστω, χωραει περισσοτερο και γενικα του ταχυδρομου ειναι για τον πεο :P

• Like 11
Δημοσ.

Εμένα με έχει βολέψει το backpack. Έχει ποιο πολύ χώρο, με βολεύει πιο πολύ και την νιώθω ποιο "ασφαλές" πάνω στην μηχανή. Ταχυδρόμου θα πρότεινα για μικρές αποστάσεις αποστάσεις, συχνές μεταφορές του λαπτοπ μέσα στην μέρα και μόνο για τον βασικό εξοπλισμό(ποντίκι, φορτιστή).

• Like 1
Δημοσ.

Backpack φυσικα…..

ειχα στο παρελθον messenger aka ταχυδρομου, και δεν βολευε καθολου.

Ασε που αμα την παραγεμισεις σου φευγει ο shoulder και γερνεις και λιγο…. :P

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτή(σε μαύρη βασικά).Εντάξει, χωράει πράγμα μέσα αλλά αν την φορτώσεις και οδηγείς και κανα δίτροχο είναι αρκετά άβολη και λίγο επικύνδυνη για την ακεραιότητα του υπολογιστή. Προτείνω κάτι σε backpack..

Δημοσ.

ταχυδρομου, αν δεν είσαι σε μηχανή (και όχι σκούτερ) Και Άσε τους plebs να λένε

=]

Mην εισαι αυστηρος , παιδια ειναι.Η backpack βολευει πιο πολυ για το παγουρινο , αντικειμενικα.

• Like 4
Δημοσ.

Τo backpack μου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας κάτι που δεν έχω με τις τσάντες ταχυδρόμου.

Άμα ανεβώ στο Husqu με ταχυδρόμου, το λαπτοπ θα βγει με σπασμένη οθόνη. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...