Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαίνεται πολύ καλή αυτή, ευχαριστώ!

Την συγκεκριμένη Caselogic την είχε φίλος και άρχισε να του χαλάνε οι ραφές στο 5μηνο πάνω.

Προσωπικά έχω ένα backpack Samsonite (το είχα πάρει κοντά στα 55 αν θυμάμαι καλά). 3 χρόνια τώρα με την μηχανή κάθε μέρα με laptop κάθε μέρα και ένα κάρο άλλα πράγματα δεν έχει πάθει τίποτε.

Στην αρχική απάντηση σου πάντως (backpack vs messenger) για καθημερινή χρήση με laptop δαγκωτό backpack

• Like 2
Δημοσ.

Backpack.

Την έχω από 2013 και πραγματικά δεν νιώθεις το βάρος του γκομπιούτερ,άσε που χωράει πολλά περισσότερα από την ταχυδρόμου που έχω.

Καθημερινή χρήση για δουλειά/διάβασμα κ.ο.κ. με ποδήλατο/βροχές/χιόνια,σχεδόν κάθε φορά γεμάτη και το γκομπιούτερ/πράγματα δεν έχουν πάθει τίποτις.

Μόνο εάν πετάξεις το λαπτόπι και πάρεις <13" ultrabook η ταχυδρόμου θα βολεύει,τουλάχιστον στην δουλεία μόνο αυτοί που δεν έχουν κανονικό λάπτοπ έχουν ταχυδρόμου.

• Like 1
Δημοσ.

Backpack δαγκωτό!! Έχω και στυλ ταχυδρόμου αλλά δεν συγκρίνεται. Με του ταχυδρόμου μετά από καμιά ώρα υποφέρω.

Πήρα αυτό το backpack και το κουβαλάω μαζί μου και σαν χειραποσκευή στα ταξίδια. Απίστευτη άνεση και έχει πάρα πολλές θήκες.

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/laptop-cases/139061-tucano-backpack-15-tech-yo-red

Δημοσ.

Κυκλοφοράτε με το λάπτοπ στην τσάντα ενώ βρέχει; Φοβάμαι να το κάνω μην πάρει νερά μέσα η τσάντα και πάθει τίποτα το λάπτοπ.

Δημοσ.

Κυκλοφοράτε με το λάπτοπ στην τσάντα ενώ βρέχει; Φοβάμαι να το κάνω μην πάρει νερά μέσα η τσάντα και πάθει τίποτα το λάπτοπ.

Ναι ρε συ, οι καλες τσαντες, εκτος το οτι ειναι πραγματικα αδιαβροχες, σου δινουν και εξτρα καλυμα (rain cover)  για να βαλεις απο πανω, σε περιπτωση δυνατης βροχοπτωσης.

laptop-backpack-with-rain-cover.jpg

raincover._rain-cover-for-laptop-bag-and

Δημοσ.

Αδιάβροχες; Όταν ψώιζα τσάντα για ορειβασία μου είπαν ότι δεν υπάρχουν στην ουσία αδιάβροχες τσάντες παρά μόνο αυτά τα καλύματα και υπάρχουν σε τύπου σχολικού; Περιέργο μου φαίνεται. Μπορεί να τσιμπήσω κάνα τέτοιο κάλυμα αν είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Αδιάβροχες; Όταν ψώιζα τσάντα για ορειβασία μου είπαν ότι δεν υπάρχουν στην ουσία αδιάβροχες τσάντες παρά μόνο αυτά τα καλύματα και υπάρχουν σε τύπου σχολικού; Περιέργο μου φαίνεται. Μπορεί να τσιμπήσω κάνα τέτοιο κάλυμα αν είναι.

Σωστα, καμια δεν ειναι 100% αδιαβροχη, αλλα ορισμενες εχουν καλυτερη απωθηση του νερου.

Αυτη παντως που εχω ειναι παραμενει στεγνη  και χωρις το raincover, (σε δυνατη βροχη παντως εννοειται το βαζω, δεν παιζουμε με αυτα :P

http://www.manfrotto.co.uk/professional-backpack-50

• Moderators
Δημοσ.

Καλά αυτή δεν την λες τσάντα. Ποιό πολύ για βαλίτσα ώμου μου κάνει. :P

ειναι για φωτογραφους

Δημοσ.

ειναι για φωτογραφους

Οταν δεν παιρνω την μηχανη μαζι μου, βγαζω τα pads απο μεσα, και γινεται κανονικη backpack... 

Αυτος στην φωτο εχει βαλει και την μανα του εκει μεσα.... :P

Συνηθως δεν ειναι τοσο φουσκωμενη.

Δημοσ.

στα ρουχα για μηχανακια παιζει πολυ το goretex σαν υλικο. Ομως δεν ξεκινας μεγαλο ταξιδι χωρις αδιαβροχα και γκετες

• Moderators
Δημοσ.

Οταν δεν παιρνω την μηχανη μαζι μου, βγαζω τα pads απο μεσα, και γινεται κανονικη backpack... 

Αυτος στην φωτο εχει βαλει και την μανα του εκει μεσα.... :P

Συνηθως δεν ειναι τοσο φουσκωμενη.

εχω ειχα τη dakine sequence την εχω δωσει τωρα . τεραστια τσαντα :P

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνισω με τους περισσοτερους, backpack απειρως ανωτερα απο ταχυδρομου. 

Στις χαμηλες τιμες του ταχυδρομου ειναι πιο ομορφες, αλλα αμα θελεις να δωσεις λιγο περισσοτερα βρισκεις πολυ ωραια backpacks που τα φορας και με κουστουμι που λεει ο λογος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...