nikolas_kriti Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Λοιπόν βρήκα αυτό το ρολοι σε ένα κομοδίνο ενός γραφείου του παππού μου!!Κουρδιστό σε καλη κατάσταση δουλευει αψογα απλά το τζάμι του είναι λίγο φθαρμένο!!! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω γνήσιο ανταλλακτικό??? Η είναι θα είναι το ίδιο εάν βάλω κάποιο Ιμιτασιον??? Ορίστε και μια φωτό !
evoracing Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Νομίζω άμα πας σε ρολογάδικο(?) μπορεί να επισκευαστεί! 1
caution Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Η Omega ανήκει στην Swatch Group, οπότε με αφετηρία τα δύο επίσημα sites και με κάποια τηλεφωνήματα από μεριάς σου θα βρεις το πλησιέστερο κατάστημα που και θα σου αλλάξει το κρύσταλλο με ένα αυθεντικό και θα σου κάνει ένα τυπικό service μιας και υποθέτω ότι το ρολόι ήταν "εκτός" αρκετά χρόνια. Μην μπεις στην διαδικασία να μπλέξεις με απομιμήσεις και generic parts, το ρολόι που έχεις στα χέρια σου ήταν αρκετά εμπορικό και θα βρεις εύκολα όποιο part χρειαστείς, ώστε να μείνει σε μία genuine κατάσταση και να διατηρήσει και μια κάποια εμπορική αξία. Αν αρχίσεις να το μπασταρδεύεις, την χάνεις αυτή την αξία.
nikolas_kriti Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Η Omega ανήκει στην Swatch Group, οπότε με αφετηρία τα δύο επίσημα sites και με κάποια τηλεφωνήματα από μεριάς σου θα βρεις το πλησιέστερο κατάστημα που και θα σου αλλάξει το κρύσταλλο με ένα αυθεντικό και θα σου κάνει ένα τυπικό service μιας και υποθέτω ότι το ρολόι ήταν "εκτός" αρκετά χρόνια. Μην μπεις στην διαδικασία να μπλέξεις με απομιμήσεις και generic parts, το ρολόι που έχεις στα χέρια σου ήταν αρκετά εμπορικό και θα βρεις εύκολα όποιο part χρειαστείς, ώστε να μείνει σε μία genuine κατάσταση και να διατηρήσει και μια κάποια εμπορική αξία. Αν αρχίσεις να το μπασταρδεύεις, την χάνεις αυτή την αξία. Ναι κατάλαβα...!! Μήπως ξέρεις ενδεικτική τιμη για το τζαμάκι ας πούμε; Στο περίπου 1
caution Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ναι κατάλαβα...!! Μήπως ξέρεις ενδεικτική τιμη για το τζαμάκι ας πούμε; Στο περίπου Αναλόγως το υλικό και τα αποθέματα, ένα αυθεντικό part για αυτή την μάρκα και αυτό το vintage μπορεί να κάνει για εσένα από 40 - 90 ευρώ. Ενώ ένα συμβατό καλό aftermarket θα παίξει στα 30 - 50 ευρώ αντίστοιχα. Αλλά για τα service, αυτές οι τιμές "εσωτερικά" είναι καλύτερες, βέβαια θα χρεωθείς και τις ώρες και το expertise για όποια συντήρηση τους ζητήσεις. Πάντως πιστεύω ότι κάθε σωστός / εξουσιοδοτημένος ωρολογοποιός και εφόσον το ρολόι σου δουλεύει, μπορεί να στο συνεφέρει με λιγότερα από 150 ευρώ και να έχεις ένα ρολόι των (σημερινών) ~1400 ευρώ που αν δεν κάνεις ταρζανιές, και θα το χαρείς εσύ και θα το βρει και το δικό σου εγγόνι κάποτε. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Θυμάμαι είχε η γιαγιά μου ένα ρολόι χεριού μάρκας omega του '70. Είναι από τις ακριβές μάρκες αυτές.
georgemvg Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Νομίζω ότι είναι πλεξιγκλας και με παστα θα γυαλίσει. Αλλά πήγαινέ το και για ένα σερβις.
xpapias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Νομιζω οτι το κρύσταλλο ακομα και σε καποια απο τα σημερινά ρολογια της omega προβλέπεται να φθείρεται. Γνωμη μου ειναι οτι το ρολοι θα επρεπε να παει στην αντιπροσωπία και πουθενα αλλου. Ουτε αλοιφες ουτε τιποτα αλλο που θα το καταστρεψει. Δε γνωρίζω καθολου ακλα η τιμη θα μπορουσε ανετα να ειναι ψηλοτερη απο αυτη των σημερινών μοντελων. 1
nikolas_kriti Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ναι απλά δε εμπιστεύομαι κάποιον τεχνικό εδώ και θα ηθελα να δω αν γίνετε να βρω το τζαμάκι μόνος μ...να το αγοράσω και να το παω απλά να το τοποθετήσουν και να μ κάνουν το service....είμαι Ρέθυμνο και δε νομίζω οτι υπάρχει κάποιος επίσημος αντιπρόσωπος....
johnbond Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Η γνώμη μου είναι να μην αλλάξεις το τζάμι... Γενικά σε όλα τα vintage αντικείμενα χάνεις αξία όταν αλλάξεις κάτι και εκτός αυτού είναι πιο ωραίο να το έχεις στην αυθεντική του κατάσταση.. Και απο την φώτο δε φαίνεται να είναι και τόσο φθαρμένο. Το μόνο που θα κάνεις είναι να το στείλεις στην αντιπροσωπεία για ένα service.. Απ'ότι βλέπω δεν έχεις και λουράκι 1
nikolas_kriti Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Η γνώμη μου είναι να μην αλλάξεις το τζάμι... Γενικά σε όλα τα vintage αντικείμενα χάνεις αξία όταν αλλάξεις κάτι και εκτός αυτού είναι πιο ωραίο να το έχεις στην αυθεντική του κατάσταση.. Και απο την φώτο δε φαίνεται να είναι και τόσο φθαρμένο. Το μόνο που θα κάνεις είναι να το στείλεις στην αντιπροσωπεία για ένα service.. Απ'ότι βλέπω δεν έχεις και λουράκι Επειδή η φωτό ειναι χώρις φλας για αφύπνισε φαίνονται....και θέλω και λουράκι βέβαια...Εδώ φαίνεται καλύτερα...με καμία αλοιφή δε θα γίνεται δουλειά ;;
xpapias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Γνώμη μου και πάλι ότι ή το αφήνεις όπως έχει ή μαζευεις χρήματα και το στέλνεις κάποια στιγμή στην αντιπροσωπεία οπου θα γίνει συντήρηση όπως πρέπει.
nikolas_kriti Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γνώμη μου και πάλι ότι ή το αφήνεις όπως έχει ή μαζευεις χρήματα και το στέλνεις κάποια στιγμή στην αντιπροσωπεία οπου θα γίνει συντήρηση όπως πρέπει.Μπορείτε να μ δώσετε ένα τηλ κάτι ;;;email
marmagia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γνώμη μου και πάλι ότι ή το αφήνεις όπως έχει ή μαζευεις χρήματα και το στέλνεις κάποια στιγμή στην αντιπροσωπεία οπου θα γίνει συντήρηση όπως πρέπει. Μπορείτε να μ δώσετε ένα τηλ κάτι ;;;email Οχι! Κανε μια αναζητηση των 10 δευτερολεπτων στο google και θα βρεις ο,τι πληροφορια θες! Πραγματικα δεν το λεω απο βαρεμαρα, αλλα κατανταει προκλητικο να βαριεσαι να κανεις μια απλη αναζητηση.Περαν αυτου, Η σελιδα της Ωμεγα (οπου θα επρεπε να κοιταξεις πρωτα πρωτα) ειναι ιδιαιτερα φιλικη και εχει τηλεφωνα, διευθυνσεις και email οχι μονο για Αθηνα αλλα και για αλλες πολεις της Ελλαδος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα