Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα τα κοινά ενδιαφέροντα πάντως αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για μια σχέση.
king2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ακριβώς, εγώ είμαι μικρός και έχω πολλά να μάθω, και έχω όλα τα νιάτα μπροστά μου, εσύ?Και εγώ μικρός είμαι. Ούτε 25 καλά καλά αλλά δείχνω για μικρότερος στο πρόσωπο. Επισης ρε παιχτατα μην αρπαζεσε για καλό το είπα δεν ειρωνευτικα.
Peleus17 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Και εγώ μικρός είμαι. Ούτε 25 καλά καλά αλλά δείχνω για μικρότερος στο πρόσωπο. Επισης ρε παιχτατα μην αρπαζεσε για καλό το είπα δεν ειρωνευτικα. Οχι, όλα κομπλέ. Έτσι το είπα για να υπάρχει συζήτηση 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 πέρα απο το να μας αρέσει το ίδιο φύλο δεν βρίσκω κάτι άλλο... καημό τοχω... αλλιώς οικονομικά δεν βγαίνει...
Harshmallow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Έχετε καιρό μέχρι να δείτε αν υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα. Καμιά φορά εκ πρώτης όψεως μπορεί να έχετε πολύ λίγα κοινά. Εγώ για παράδειγμα αγαπώ τη μουσική, τις ταινίες κλπ ενώ εκείνος σχεδόν καθόλου. Κόντεψα να τρελαθώ τον πρώτο καιρό. Υπήρχαν άλλα κοινά σημεία όμως που τα είδα με τον καιρό και τώρα μου φαίνεται αδιανόητο να φανταστώ πως θα ήταν η ζωή μου χωρίς αυτόν. (τώρα βλέπουμε ταινίες μαζί ενώ ανακαλύψαμε οτι το μόνο είδος μουσικής που αγαπάμε και οι δυο) Φυσικά αν είστε τελείως λάδι και νερό μη το παιδεύετε. Όταν η σχέση δεν "νιώθει" καλά/σωστή, αφήστε το.. Από την άλλη υπάρχει και το άλλο που μας είπε ένας φίλος και ξαφνικά όλα ξεκαθάρισαν. Ο φίλος λοιπόν μας είπε πως ένα ζευγάρι φαίνεται πόσο ταιριαστό είναι μόνο όταν ταξιδεύουν. Προσωπικά, το επιβεβαιώνω! Για το θέμα του σεξ, στην αρχή όλοι κάνουμε σαν κουνέλια, και το κάμα σούτρα είναι ευαγγέλιο. Στο σεξ ταιριάζετε όταν νιώθετε και οι δυο άνετα, δοκιμάζετε πράγματα, ξέρετε πότε να σταματάτε ή να είστε ειλικρινής μεταξύ σας χωρίς να κακοκαρδίζεστε (τι πραγματικά σας αρέσει, τι δεν σας αρέσει) και όταν είναι ΟΚ αν το σεξ είναι το κλασικό ιεραποστολικό και μετά ύπνος. Καμιά φορά το καλύτερο πράγμα στον κόσμο είναι να τρως πιτόγυρο με το έτερο ήμισυ, να πηγαίνετε μια απλή βόλτα ή να δοκιμάζετε μια νέα στάση στο σεξ για το χαβαλέ και μόνο. Συνταγή δεν υπάρχει, αλλά συνήθως είναι ένα κράμα σεβασμού, στήριξης, να είστε καλύτεροι φίλοι, να κάνετε βλακείες και να νιώθετε άνετα, να συμβιβάζεστε και να είστε "συνεταιράκια στο έγκλημα". Και όλο αυτό το καταλαβαίνεις όταν πιάνεις τον εαυτό σου να μην κρύβετε/λέει ψέμματα/κάνει πράγματα για εντυπωσιασμό. Αν νομίζεις οτι κρύβεις κάποιο κομμάτι του εαυτού σου και δεν δίνεις το 90%-100%, τότε κάτι τρέχει. 2
theoritikos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Πρέπει να είμαι ο πιο παράξενος της παρέας . Σουταρα δύο κοπέλες επειδή τις βαρεθηκα μέσα σε15 λεπτά γνωριμίας. Είχα καλή κατσαδα μετά με τα παιδιά που μου έκαναν το προξενιό 1
arxangelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Θεωρώ ότι το πιο βασικό στην σχέση είναι να υπάρχει επικοινωνία και από τους δύο. Και ενδιαφέροντα κοινά να έχεις και πάθος να έχεις και έρωτα να έχεις σε κάποια φάση φεύγουν αυτά κ μένει η καλή επικοινωνία. Επίσης βασικό θεωρώ την εκδηλωτικοτητα,το χειρότερο μου είναι όταν η κοπέλα που βγαίνω δεν μου κάνει αγκαλιές και δεν με φιλάει πρώτη. Θέλω να νιώθω σαν λουτρινο αρκουδι και να μου κάνουν αγκαλιές
stavi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 χρειάζονται τα κοινά ενδιαφέροντα, και δε συμφωνώ ότι αν είναι όλα κοινά θα βαρεθείς, ούτε ότι αν έχετε διαφορετικα ο ένας θα πάρει απο τον άλλον, γιατί αν τον άλλον δεν τον ενδιαφέρει κάτι δε θα κάτσει καν να ακουσει τι έχεις να πεις. Εμένα για παράδειγμα μ'αρέσουν πολύ οι ταινίες, ε είναι θέμα όταν ακούω ότι ο άλλος δε βλεπει ταινίες, σκέφτομαι "και καλα πως ζεις;;" τι ξενερωτος πρέπει να είσαι και τέτοια, μέχρι και μαλάκας μπορεί να σκεφτώ ότι είναι έτσι και μου πει οτι δε βλέπει ταινίες να του χώσω μπουκέτο στη μούρη και τέτοια. . . δε βλέπεις ταινίες;;;;; ΝΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ Οχι πέρα από την πλάκα τώρα αν γνωρίσω κάποιον και τον ρωτήσω αν βλέπει ταινίες και μου πει όχι, θα χαμογέλασω και θα πω "έλα ρε 'συ; δε βλέπεις ταινίες;" ενώ απο μέσα μου θα σκέφτομαι "τι μαλάκας είναι αυτός που δε βλέπει ταινίες" όταν μου λέει ο άλλος ότι δε βλέπει ταινίες και δεν ακούει μουσική https://youtu.be/68epYBCtFWI?t=69
Papakaliati Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Τέλος, να είναι και οι 2 όσο γίνεται kinky/dirty minded και να παίρνουν φωτιά τα κρεβάτια χιχιχι. Αλλιώς βαρεμάραααα. Να ειστε sex compatible πρεπει. Αλλα και αυτο δεν κραταει. Δεν μπορει μετα απο 5 χρονια σχεσης να εχετε το ιδιο παθος, δεν ειναι και λογικο. Αλλα πραγματα παιζουνε ρολο τοτε σε μια σχεση. Δεν χρειαζεται στην τελικη να τα ξερεις, θα τα ανακαλυψεις μονος σου. Αμα σε γεμιζει η σχεση που εισαι και ακομα και αν εισαι καθε μερα μαζι με τον αλλο και θελεις να συνεχιζεις να περνας χρονο μαζι του τοτε εισαι σε καλο δρομο. Και οχι φυσικα δεν θα εχετε ολα κοινα τα ενδιαφεροντα. Απλα θα πρεπει να ανεχεσαι σε εισαγωγικα και τα ενδιαφεροντα του αλλου.
Bspus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Πρέπει να είμαι ο πιο παράξενος της παρέας . Σουταρα δύο κοπέλες επειδή τις βαρεθηκα μέσα σε15 λεπτά γνωριμίας. Είχα καλή κατσαδα μετά με τα παιδιά που μου έκαναν το προξενιό Απο περιεργεια, ποιο ηταν το deal breaker στην καθε περιπτωση?
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Σαφέστατα και πρέπει να παίζουν κοινά ενδιαφέροντα αλλά θεωρώ περισσότερο σημαντικό τα διαφορετικά ενδιαφέροντα του καθένα να μπορεί να τα αντέξει ο ένας του άλλου. Παράδειγμα, μου είναι αδύνατο στο σπίτι να ακούω σκυλάδικα τραγούδια, αυτόματα αυτό σημαίνει ότι αν θέλει να ακούσει μουσική η δικιά μου θα πρέπει να το κάνει χωρίς να ακούω εγώ. Σκέψου όμως να ακούμε και οι δυο την ίδια μουσική και ο καθένας να κάνει τα δικά του χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Θέλω να πω ότι ορισμένα πράγματα πρέπει να είναι κοινά για την ομαλή συμβίωση και των δυο σε έναν κλειστό χώρο για Χ χρονικό διάστημα. Αυτό και το γεγονός ότι ο καθένας πρέπει να έχει τον προσωπικό του χώρο και χρόνο.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εγω λεω 49% σχεσεις χαρακτηρων και 51% το κρεβατι Χωρις το δευτερο το πρωτο δεν ειναι τιποτα, αν η αλλη ειναι καλη κοπελα αλλα στο κρεβατι δεν λεει, δεν θα κατσεις, και αν κατσεις δεν θα κρατησει. Εγω την θελω kinky αλλα και σεμνη, θελω να ειναι σοβαρη οταν αντιμετωπιζουμε κατι που απαιτει αναλογη συμπεριφορα αλλα και να μην ειναι σοβαρη ποτε τις υπολοιπες φορες για να υπαρχει γελιο κλπ, θελω να ειναι ποτανιτσα με την εννοια του να παταει πανω σε κατι και να σου κανει το μυαλο τουρμπο=> Δυνατο κρεβατι. Φυσικα να υπαρχει εμπιστοσυνη και ειλικρινεια
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εγω λεω 49% σχεσεις χαρακτηρων και 51% το κρεβατι Χωρις το δευτερο το πρωτο δεν ειναι τιποτα, αν η αλλη ειναι καλη κοπελα αλλα στο κρεβατι δεν λεει, δεν θα κατσεις, και αν κατσεις δεν θα κρατησει. Εγω την θελω kinky αλλα και σεμνη, θελω να ειναι σοβαρη οταν αντιμετωπιζουμε κατι που απαιτει αναλογη συμπεριφορα αλλα και να μην ειναι σοβαρη ποτε τις υπολοιπες φορες για να υπαρχει γελιο κλπ, θελω να ειναι ποτανιτσα με την εννοια του να παταει πανω σε κατι και να σου κανει το μυαλο τουρμπο=> Δυνατο κρεβατι. Φυσικα να υπαρχει εμπιστοσυνη και ειλικρινεια Στο 30:12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα