dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ε δεν μπορώ να μην κρατάω πισινή. Βαρέθηκα πια να είμαι η 'αφελής' και να την πατάω. Και επειδή σου λέω so far πέφτω μέσα στο πόρισμα που βγάζω στο 15λεπτο λέω να συνεχίσω να το κάνω. Αν κάποτε πέσω έξω τότε θα σταματήσω να το κάνω I guess. οκ πέφτεις μέσα, πως το ξέρεις όμως; πως το επαληθεύεις... εγώ θέλω ιδιαίτερα ως προς την αναγνώριση στάσης σώματος από τον theoritiko, να κάνει ένα τμηματάκι να μας εκπαιδεύσει !
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μετά γίνεσαι καχύποπτος με όλους όμως. Φίλα τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά λέμε στην Ελλάδα. Απόλυτα σωστό κατά την άποψη μου. Δεν γίνεται να αφήνεις τον εαυτό σου "ανοιχτό" κάθε φορά γιατί τις περισσότερες φορές βγαίνει ξινό. Ο καθένας έχει διαφορετική "αντίσταση" στο πόσες φορές μπορεί να αντέξει να περνάει κάθε φορά τέτοια φάση και μπορεί να είσαι και άτυχος και να σου πετύχει σερί σκατοχαρακτήρων την ώρα που και εσύ είσαι στα πιο "ανοιχτά" σου. 5
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Φίλα τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά λέμε στην Ελλάδα. Απόλυτα σωστό κατά την άποψη μου. Δεν γίνεται να αφήνεις τον εαυτό σου "ανοιχτό" κάθε φορά γιατί τις περισσότερες φορές βγαίνει ξινό. Ο καθένας έχει διαφορετική "αντίσταση" στο πόσες φορές μπορεί να αντέξει να περνάει κάθε φορά τέτοια φάση και μπορεί να είσαι και άτυχος και να σου πετύχει σερί σκατοχαρακτήρων την ώρα που και εσύ είσαι στα πιο "ανοιχτά" σου. πάντα όπου ακούς πολλά κεράσια κρατάς μικρό καλάθι εννοείται, ομοίως πράττω. απλά δεν ταμπελώνω τον άλλον στα πρώτα 15΄, so simple
ex3Lmei Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μια σχεση χωρις να υπαρξει στοιχειο σεβασμου παυει να υπαρχει σχεση! Και καποια κοινα ενδιαφεροντα επισης αλλα και το στοιχειο της δοσης χιουμορ με οτι αυτο συνεπαγεται. Και χημεια στο κρεβατι! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μια σχεση χωρις να υπαρξει στοιχειο σεβασμου παυει να υπαρχει σχεση! Και καποια κοινα ενδιαφεροντα επισης αλλα και το στοιχειο της δοσης χιουμορ με οτι αυτο συνεπαγεται. Και χημεια στο κρεβατι! καρά συμφωνώ σεβασμός, επικοινωνία και αλληλοεκτίμηση 1
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Να τον ταμπελώσω (τον χαρακτήρα) με σφραγίδα και υπογραφή σαφώς και όχι αλλά ένα γενικότερο ασφαλές πόρισμα μπορώ σίγουρα να βγάλω για το αν θα μπορούσαμε να πάμε παρακάτω ή όχι. Συνήθως στο πεντάλεπτο μπορώ να σου πω που βρισκόμαστε. Κάποιες κουβέντες που λέει η Neny πιο πάνω για να κόψεις αντιδράσεις (εγώ συνήθως βγάζω μπροστά το κάπως πρόστυχο χιούμορ μου) και αν ο άλλος/η το "αντέξει" ή αντιδράσει θετικά τότε σίγουρα κάτι πάμε να κάνουμε είτε για "φιλικό" είτε ερωτικό επίπεδο. 1
*nenya* Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ε δεν μπορώ να μην κρατάω πισινή. Βαρέθηκα πια να είμαι η 'αφελής' και να την πατάω. Και επειδή σου λέω so far πέφτω μέσα στο πόρισμα που βγάζω στο 15λεπτο λέω να συνεχίσω να το κάνω. Αν κάποτε πέσω έξω τότε θα σταματήσω να το κάνω I guess. <p>οκ πέφτεις μέσα, πως το ξέρεις όμως; πως το επαληθεύεις... Π.χ. το πιο κλασσικο: όταν ήμουν στη σχολή ήταν μια κοπέλα στην παρέα που δεν μου καθόταν καθόλου καλά απ'την πρώτη στιγμή. Το βλέμμα της, ο τρόπος που μιλούσε με απαξιωση για ο,τι ήταν αντίθετο με τα πιστεύω της, το γλυψιμο που έκανε για να πάρει σημειώσεις κλπ. Είπα λοιπόν στην παρέα ότι όταν είναι κι αυτή εκεί εγώ δεν θα πηγαίνω μαζί τους. Και έτσι και έγινε. Λίγους μήνες μετά μου είπαν πόσο δίκιο είχα που τους έλεγα απ'την πρώτη στιγμή ότι η κοπέλα είναι φίδι. Τους προδωσε όλους κ όλες. Πάτησε επί πτωμάτων κ μετά πήγε να βρει τα επόμενα θύματά της. Οπότε ναι, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να επαληθεύσεις το πόρισμα.
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Π.χ. το πιο κλασσικο: όταν ήμουν στη σχολή ήταν μια κοπέλα στην παρέα που δεν μου καθόταν καθόλου καλά απ'την πρώτη στιγμή. Το βλέμμα της, ο τρόπος που μιλούσε με απαξιωση για ο,τι ήταν αντίθετο με τα πιστεύω της, το γλυψιμο που έκανε για να πάρει σημειώσεις κλπ. Είπα λοιπόν στην παρέα ότι όταν είναι κι αυτή εκεί εγώ δεν θα πηγαίνω μαζί τους. Και έτσι και έγινε. Λίγους μήνες μετά μου είπαν πόσο δίκιο είχα που τους έλεγα απ'την πρώτη στιγμή ότι η κοπέλα είναι φίδι. Τους προδωσε όλους κ όλες. Πάτησε επί πτωμάτων κ μετά πήγε να βρει τα επόμενα θύματά της. Οπότε ναι, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να επαληθεύσεις το πόρισμα. μέσα σε 15' το έβγαλες το πόρισμα; Εμμένω απίστευτα στον χρόνο. Και γω σχηματίζω μια εικόνα, δεν είμαι και αδαής απλά δίνω χρόνο στον άλλον να μου εκδηλώσει το "είναι" του. πχ. Γνώρισα ένα παλικάρι σε κοινή παρέα που στα 15' ήταν πολύ ντροπαλός. Όταν τον ξαναείδα ήταν πιο ανοιχτός και γενικά με κέρδισε. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο που μου πρόβαλε στην αρχή το "ντροπαλός". έτσι ήταν πάντα ή έτυχε τη δεδομένη στιγμή. ας μιλήσω για μένα, υπάρχουν περιπτώσεις που βγάζω μια ξινή εικόνα, αλλά κατά βάθος δεν είναι ξινή, απλά έχω τις μαύρες μου είμαι και λίγο μαζεμένη οπότε άθελα μου μπορεί να δώσω κάτι προς τα έξω που δεν ισχύει. Εσύ θα μπορέσεις να το αναγνωρίσεις; δλδ μπορείς να δεις πίσω από την εικόνα που σου δείχνει κάποιος τη δεδομένη στιγμή; μήπως ξεφύγαμε από το αρχικό θέμα του τοπικ στάρτερ;
ex3Lmei Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 μέσα σε 15' το έβγαλες το πόρισμα; Εμμένω απίστευτα στον χρόνο. Και γω σχηματίζω μια εικόνα, δεν είμαι και αδαής απλά δίνω χρόνο στον άλλον να μου εκδηλώσει το "είναι" του. Αν θες ενα πολυεπιπεδο χαρακτηρα θα του αφιερωσεις χρονο! Μεσα σε 15' θα αναζηταμε καποιον απλο και πιθανο κοινωνικο χαρακτηρα.
stavi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 αν είσαι έξυπνος καταλαβαίνεις πολλά μέσα σε 15 λεπτά γνωριμίας με τον άλλον. Και το ξέρω ότι έχω θέμα που θέλω ο άλλος να περπατάει πολύ, γιατί δε θέλω απλά να περπατάει σα φυσιολογικός άνθρωπος, θέλω να περπατάει πολύ!!! τωρα αν δεν περπατάει θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα κανω μοναχικες βόλτες. . . πάντως δέχομαι να κάνει και ποδήλατο 1
ex3Lmei Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 αν είσαι έξυπνος καταλαβαίνεις πολλά μέσα σε 15 λεπτά γνωριμίας με τον άλλον. Και το ξέρω ότι έχω θέμα που θέλω ο άλλος να περπατάει πολύ, γιατί δε θέλω απλά να περπατάει σα φυσιολογικός άνθρωπος, θέλω να περπατάει πολύ!!! τωρα αν δεν περπατάει θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα κανω μοναχικες βόλτες. . . πάντως δέχομαι να κάνει και ποδήλατο Δε νομιζω μεσα σε 15' να καταλαβεις αν κανει ποδηλατο η οχι. Παραδειγμα για μενα μονο αν τους το πω καταλαβαινουν τα ενδιαφεροντα μου. Το πως θα ανοιχτεις παιζει ρολο αν ειναι σε 15' η σε 2 επισκεψεις! Εγω παραδειγμα που κανω ποδηλατο παντα το μυαλο μου ειναι να ειμαι πιο ενεργητικος. Παιζει ρολο και η αυτογνωσια. 2
stavi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 ναι αλλά αν μέσα σε 15 λεπτά σου πει ο άλλος ότι μια φορά νευρίασε μ'εναν οδηγό και του χάραξε το αυτοκίνητο καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με κάποιον πολύ εκδικητικο και το καλύτερο είναι να την κάνεις με ελαφρά 1
ex3Lmei Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 ναι αλλά αν μέσα σε 15 λεπτά σου πει ο άλλος ότι μια φορά νευρίασε μ'εναν οδηγό και του χάραξε το αυτοκίνητο καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με κάποιον πολύ εκδικητικο και το καλύτερο είναι να την κάνεις με ελαφρά Εγω θα πω οτι προσπαθει να βρει το δικιο του και δε το βρισκει. Αν το περιστατικο αυτο διαδραματιζοταν πριν 3 χρονια ε ναι!
kirileman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 καρά συμφωνώ σεβασμός, επικοινωνία και αλληλοεκτίμηση Ή λεφτά.
ex3Lmei Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Παντως κακα τα ψεματα μεσα σε 15' τη γλωσσα του σωματος μαθαινεις περισσοτερο και οχι τοσο τον ιδιο τον ανθρωπο. Ή λεφτά. Ντρεπομαστε να το λεμε! Παντως το να εχεις σεβασμο δεν απαιτει λεφτα. το εχεις η δε το εχεις. Αν οι ανθρωποι με λεφτα κερδιζουν σεβασμο εξαρταται με τον ανθρωπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα