Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,γνωριζει κανεις καποιο καλο on line καταστημα με καλες τιμες σε ρουχα για αγορες? Και επισης,ψαχνω να βρω να αγορασω on line μαγιω αντρικο,γνωριζει κανεις καποιο site με καλες τιμουλες και σχετικα καλη ποιοτητα στα μαγιω?

Δημοσ.

http://www.sportsdirect.com/το εχω κανει χρυσο τα ρουχα ειναι 100% αριστη ποιοτητα κ καλες τιμες  δεν ειχα κανενα προβλημα στις παραγγελιες που εκανα (5-6 φορες)

Καλησπέρα φίλε μου. Τα έξοδα αποστολής είναι 10 ευρώ η όχι? Υπάρχει κανένα κόστος από χ ποσό και πάνω να έχω δωρεάν μεταφορικά?Σε ρωτάω γιατί θέλω να πάρω κάτι shrorts φθηνά με 4,30 ευρώ το ένα.

Δημοσ.

τα εξοδα αποστολης ειναι στανταρ.. αλλα αμα ψωνισεις απο τις προσφορες που τα περισσοτερα τα δινουν 80% κατω, κριμα να σκεφτεις τα μεταφορικα!

απλα κανονισε να αγορασεις ενα καλο πακετο και οχι 2-3 πραγματα.. ρωτα κι αλλους για να παρετε μαζι!

Δημοσ.

+1 για sportsdirect.

Χθες παρέλαβα μια παραγγελία ομαδική (περίπου 120ε , έκαναν μια βδομάδα για να τα φέρουν) , από ποιότητα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τώρα ετοιμάζουμε και δεύτερη την επόμενη εβδομάδα.  :-D

Δημοσ.

Δεχεται paypal το συγκεκριμενο? 

αντικαταβολη?

Εφόσον είναι site εξωτερικού δέχεται paypal το είδα προηγουμένως, Όμως σε καμιά περίπτωση δέχεται αντικαταβολή.

Δημοσ.

Με ποια εταιρεία παραλάβατε? Είναι το συστημένο της αγγλίας που έρχεται με acs?<br />

<br />

Με dhl έρχεται και έχεις και tracking number

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...