Kino_win Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Παιδια καλησπερα,γνωριζει κανεις καποιο καλο on line καταστημα με καλες τιμες σε ρουχα για αγορες? Και επισης,ψαχνω να βρω να αγορασω on line μαγιω αντρικο,γνωριζει κανεις καποιο site με καλες τιμουλες και σχετικα καλη ποιοτητα στα μαγιω?
thanasisdoul Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 http://www.sportsdirect.com/το εχω κανει χρυσο τα ρουχα ειναι 100% αριστη ποιοτητα κ καλες τιμες δεν ειχα κανενα προβλημα στις παραγγελιες που εκανα (5-6 φορες)
eddie1996 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 http://www.sportsdirect.com/το εχω κανει χρυσο τα ρουχα ειναι 100% αριστη ποιοτητα κ καλες τιμες δεν ειχα κανενα προβλημα στις παραγγελιες που εκανα (5-6 φορες) Καλησπέρα φίλε μου. Τα έξοδα αποστολής είναι 10 ευρώ η όχι? Υπάρχει κανένα κόστος από χ ποσό και πάνω να έχω δωρεάν μεταφορικά?Σε ρωτάω γιατί θέλω να πάρω κάτι shrorts φθηνά με 4,30 ευρώ το ένα.
tz3s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 τα εξοδα αποστολης ειναι στανταρ.. αλλα αμα ψωνισεις απο τις προσφορες που τα περισσοτερα τα δινουν 80% κατω, κριμα να σκεφτεις τα μεταφορικα! απλα κανονισε να αγορασεις ενα καλο πακετο και οχι 2-3 πραγματα.. ρωτα κι αλλους για να παρετε μαζι!
genius_13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 +1 για sportsdirect.Χθες παρέλαβα μια παραγγελία ομαδική (περίπου 120ε , έκαναν μια βδομάδα για να τα φέρουν) , από ποιότητα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τώρα ετοιμάζουμε και δεύτερη την επόμενη εβδομάδα.
eddie1996 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Με ποια εταιρεία παραλάβατε? Είναι το συστημένο της αγγλίας που έρχεται με acs?
eddie1996 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεχεται paypal το συγκεκριμενο? αντικαταβολη? Εφόσον είναι site εξωτερικού δέχεται paypal το είδα προηγουμένως, Όμως σε καμιά περίπτωση δέχεται αντικαταβολή.
mobile_32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Με ποια εταιρεία παραλάβατε? Είναι το συστημένο της αγγλίας που έρχεται με acs?<br /> <br />Με dhl έρχεται και έχεις και tracking number
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα