Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Υπήρχε ένα ντοκυμαντέρ με έναν τυπά που έτρωγε ένα μήνα μόνο junk , και εκτός ότι έβαλε πολλά κιλά , εκτός ότι η χοληστερίνη π΄γε στα ύψη , απέκτησε και προβλήματα σε συκώτια κλπ.

https://www.youtube.com/watch?v=oX6ecqaifSs

Ναι, ένα γεμάτο ανακρίβειες ντοκιμαντέρ για ένα πείραμα τα αποτελέσματα του οποίου κανένας δεν κατάφερε να επαναλάβει.

Επιστημονικές μέθοδοι, όχι αστεία.

• Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά τα εξυπνακίστικα να τα πεις εκεί που περνάνε...

Κολλητός μου δουλεύει σε μεγάλο fast food και ο ίδιος έβαζε τα κρέατα μέσα σε φορμόλη όταν κάνανε παραλαβές.

Πες ποιο είναι το μεγάλο fast food, έστω με pm

• Like 1
Δημοσ.

Πες ποιο είναι το μεγάλο fast food, έστω με pm

Είναι επαρχία και δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να έλεγα πιο είναι στον οποιονδήποτε.Αυτά γίνονται μόνο από το υγειονομικό.

Πάντως από το συγκεκριμένο έχουν πάει αρκετοί στο νοσοκομείο για πλύσεις στομάχου.Επίσης κατά το παρελθόν έχει κλείσει αντίστοιχο άλλο μαγαζί για υγειονομικές παραβάσεις.Κάποιοι προφανώς στο βωμό του κέρδους δεν υπολογίζουν τίποτα.Προφανώς όμως και υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες όπως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί και κακοί.

Δημοσ.

Είναι επαρχία και δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να έλεγα πιο είναι στον οποιονδήποτε.Αυτά γίνονται μόνο από το υγειονομικό.

Πάντως από το συγκεκριμένο έχουν πάει αρκετοί στο νοσοκομείο για πλύσεις στομάχου.Επίσης κατά το παρελθόν έχει κλείσει αντίστοιχο άλλο μαγαζί για υγειονομικές παραβάσεις.Κάποιοι προφανώς στο βωμό του κέρδους δεν υπολογίζουν τίποτα.Προφανώς όμως και υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες όπως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί και κακοί.

για τον πρασα λες εε γνωστο urban legend μα καλα πως τα πιστευετε μερικοι τοσο κοκορομυαλοι. by the way πρασας rules και μου το πε ατομο φιλος μου που δουλευει χρονια σε γυραδικα

πολυ καλο μαγαζι με καλες μεριδες και καθαρο εχω παει πολλες φορες

Δημοσ.

για τον πρασα λες εε γνωστο urban legend μα καλα πως τα πιστευετε μερικοι τοσο κοκορομυαλοι. by the way πρασας rules και μου το πε ατομο φιλος μου που δουλευει χρονια σε γυραδικα

πολυ καλο μαγαζι με καλες μεριδες και καθαρο εχω παει πολλες φορες

Λάθος σε πληροφορήσανε...

Έχεις κάνει καταγγελία στο υγειονομικό?

Όχι

Δημοσ.

Δηλαδή, ποιά βρωμιά εννοείς, επί του συγκεκριμένου; Μιλάμε για κρέπες, ένα προϊόν που παρασκευάζεται μπροστά σου και το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια, αν η κρεπιέρα είναι καθαρή ή αν φοράει γάντι ο υπάλληλος. Τι κρυφές βρωμιές πιστεύεις ότι μπορεί να υποβόσκουν σε μία κρεπερί;

Moνο το πατσαβουρι του παγκου να παρεις... αρκει. Εκει φωλιαζουν τα περισσοτερα μικροβια, λενε οι ειδικοι. Η λεκανη του αποχωρητηριου ειναι πιο καθαρη απ αυτα. Ποιο πατσαβουρι προτιμας, το δικο σου της κουζινας σου ή του μαγαζατορα?

Και τα σουβλακια μπροστα σου τα κανουν. Βλεπεις οτι τα κρεμμυδια και οι τοματες ειναι ετοιμα, κομμενα και δειχνουν καθαρα. Πως ξερεις οτι την ωρα που τα κοβανε δε βηχανε απο πανω? Πως εισαι σιγουρος οτι ο υπαλληλος επλυνε τα χερια του μετα το χεσιμο?(και να τα επλυνε βεβαια, επιασε το πομολο της πορτας, οποτε τα ξαναλερωσε:lol:)

Παντως εσυ εμπιστευεσαι περισσοτερο τον υπαλληλο παρα τον εαυτο σου, ok υπαρχει κι αυτο...

• Like 1
Δημοσ.

Λάθος σε πληροφορήσανε...

Όχι

Δηλαδή λες ότι ένα μαγαζί δηλητηριάζει κόσμο, σε μας δε λες ποιο είναι για να μην το θίξεις(?), στο υγειονομικό που λες είναι αρμόδιοι δεν κάνεις μια καταγγελία και θέλεις να σε πιστέψουμε?

• Like 6
Δημοσ.

Δηλαδή λες ότι ένα μαγαζί δηλητηριάζει κόσμο, σε μας δε λες ποιο είναι για να μην το θίξεις(?), στο υγειονομικό που λες είναι αρμόδιοι δεν κάνεις μια καταγγελία και θέλεις να σε πιστέψουμε?

Oκ.Ειδικά εσύ να μην τα πιστεύεις τέτοια πράγματα.Άλλωστε το οτιδήποτε στραβό βλέπεις είμαι 100% σίγουρος οτι πάντα πας και το καταγγέλνεις ώστε μετά όπου και να το αναφέρεις να έχεις και τα πειστήρια ανα χείρας για τους δύσπιστους...

Δημοσ.

Junk θεωρούντε κάτι Goodys & McDonalds , στα οποία τα συστατικά είναι γτπ.

Το μπιφτέκι πχ , είναι τίγκα στα συντηρητικά για να αντέχει , προέρχεται απο μαζικές αποθήκες με ποντίκια , έχει μέσα διάφορα χημικά για να φουσκώνει στο ψήσιμο , κλπ κλπ.

Οι πατάτες , δεν είναι πατάτες , είναι κατεψυγμένα πράγματα που μοιάζουν με πατάτες και τιγανίζονται σε ότι ναναι λάδια.

Υπήρχε ένα ντοκυμαντέρ με έναν τυπά που έτρωγε ένα μήνα μόνο junk , και εκτός ότι έβαλε πολλά κιλά , εκτός ότι η χοληστερίνη π΄γε στα ύψη , απέκτησε και προβλήματα σε συκώτια κλπ.

https://www.youtube.com/watch?v=oX6ecqaifSs

Και κανείς δεν μπόρεσε να αναπαράξει τα αποτελέσματα του λένε..

Δημοσ.

Oκ.Ειδικά εσύ να μην τα πιστεύεις τέτοια πράγματα.Άλλωστε το οτιδήποτε στραβό βλέπεις είμαι 100% σίγουρος οτι πάντα πας και το καταγγέλνεις ώστε μετά όπου και να το αναφέρεις να έχεις και τα πειστήρια ανα χείρας για τους δύσπιστους...

Το να δηλητηριάζει ένα κατάστημα κόσμο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς σου, δεν είναι "οτιδήποτε στραβό".

Πάρε ένα τηλ. και κάνε μια ανώνυμη καταγγελία αφού είσαι σίγουρος, τι φοβάσαι?

Όχι για τους δύσπιστους, για τους αθώους ανήξερους που καταναλώνουν φορμόλη εν αγνοία τους

Διαφορετικά συνέχισε να κάνεις την πάπια και στο διαδίκτυο και άσε την "ενημέρωση" για άτομα που μιλάνε με στοιχεία και αποδείξεις και όχι ουρμπανιές και ράδιο αρβύλες

• Like 1
Δημοσ.

Διαφορετικά συνέχισε να κάνεις την πάπια και στο διαδίκτυο και άσε την "ενημέρωση" για άτομα που μιλάνε με στοιχεία και αποδείξεις και όχι ουρμπανιές και ράδιο αρβύλες

Tο τι κάνω εγώ αφορά εμένα και δεν θα σου δώσω λογαριασμό.Άντε τώρα εσύ να δεις τα κουνέλια σου

Δημοσ.

Tο τι κάνω εγώ αφορά εμένα και δεν θα σου δώσω λογαριασμό.Άντε τώρα εσύ να δεις τα κουνέλια σου

Οι βλακείες όμως που λες δημοσίως μας αφορούν όλους. So there.

• Like 2
Δημοσ.

Οι βλακείες όμως που λες δημοσίως μας αφορούν όλους. So there.

Φίλτατε, εαν θεωρείς οτι λέω κάτι ψευδές απλά μην το πιστεύεις.Δεν σε υποχρέωσε κανένας να ασπαστείς τη άποψή μου.Τα περί βλακείας στα επιστρέφω

Δημοσ.

Καλώς

Εγώ επειδή νοιάζομαι για το κοινωνικό σύνολο, θα στείλω την παραπάνω συζήτηση στον κύριο Μ. Σφακιανάκη για περαιτέρω διερεύνηση

Τέτοιες σοβαρές καταγγελίες δεν πρέπει να αποσιωπούνται επειδή μερικοί συμπολίτες μας είναι φοβητσιάρηδες

:(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...