Ονειρολογίτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Λοιπον. Οκ, το εκαψα το iso απο τη microsoft με το προγραμμα τους και ολα ειναι κομπλε. Δηλαδη bootαρετε το DVD. Απλα τωρα πρεπει να βρω πως θα συνεχισω. Δηλαδη πως θα ενωσω ξανα τους δισκους κ.τ.λ Μηπως ξερει κανεις κανενα παρομοιο θεμα για να το διαβασω ??
tsakonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Οταν φτασει στην επιλογη για δισκους απλα διαλεγεις delete σε ολους, αφου δε θες κανενα... μετα new αν θες ενα partition για αποθηκευτικο χωρο..p.x 100gb το πρωτο για τα windows ...400 το αλλο και απλα next στο partition που θα περασεις τα 8
Ονειρολογίτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Οταν φτασει στην επιλογη για δισκους απλα διαλεγεις delete σε ολους, αφου δε θες κανενα... μετα new αν θες ενα partition για αποθηκευτικο χωρο..p.x 100gb το πρωτο για τα windows ...400 το αλλο και απλα next στο partition που θα περασεις τα 8 Ερωτηση: Ειπες οτι απλα θα κανω delete τους δισκους. Αμα τους κανω delete θα επανενωθουν οπως ηταν αρχικα ??? Γιατι εχω δισκο 1 TR. Και τον εκοψα σε μικρα κομματια για τα λειτουργικα. Αμα τα κανω delete θα γινουν ξανα ενα ?? Η πρεπει να κανω κατι, πριν κανω delete ??
La_MoRt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Λοιπον. Εψαξα τα windows 8.1 στο internet. Παντου τα δινουν σπασμενα, κατι το οποιο δεν θελω/χρειαζομε. Τελικα βρηκα απο την ιστοσελιδα PCsteps οτι η microsoft δινει ολοκληρα τα windows 8.1 εδω: http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/create-reset-refresh-media Τα κατεβασα και τα εκαψα. ΤΟ θεμα ειναι οτι οταν τα κανω boot, μου γραφει: Grub Welcome to Grub ! και μετα μου λεει οτι υπαρχει καποιο σφαλμα και μου ανοιγει μια επιλογη "rescue".Καμια ιδεα για το τι να κανω ?? Η απο καπου αλλου να κατεβασω τα windows 8.1 ? Είχες εγκατεστημένα Kali Linux? Αν ναι αφού δε θέλεις να μείνει κανένα λειτουργικό παρά μόνο τα windows τότε εκεί που επιλέγεις σε ποιο δίσκο θα κάνεις εγκατάσταση τα windows σβήσε όλα τα partitions και ξανακάνε την εγκατάσταση από την αρχή.
tsakonas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ερωτηση: Ειπες οτι απλα θα κανω delete τους δισκους. Αμα τους κανω delete θα επανενωθουν οπως ηταν αρχικα ??? Γιατι εχω δισκο 1 TR. Και τον εκοψα σε μικρα κομματια για τα λειτουργικα. Αμα τα κανω delete θα γινουν ξανα ενα ?? Η πρεπει να κανω κατι, πριν κανω delete ?? Εαν τα κανεις ολα delete, ναι θα μεινει ενα κομματι 1τβ
Ονειρολογίτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Λοιπον. εχω προβλημα. Διαγραψα τα κομματια του δισκου που ειχαν το ubuntu και το kali. Εκχωρησα το διαμερισμα που ειχε μεσα το kali, στον κεντρικο κομματι του δισκου(OS: C), αλλα δεν μπορω νε εκχωρησω το κομματι του δισκου που ειχε μεσα το ubuntu. πρωτο προβλημα. Δευτερο θεμα ειναι οτι καθε φορα που μπαινω στον υπολογιστη, μου βγαζει ενα "terminal" του gryb(παρολου που εχω σβησει το kali). Για να "περασω" στα windows, βρηκα οτι θελει την εντολη "exit". Και ετσι bootαρη τα iwndows 8.1 μου. Πειτε μου ομως τι να κανω, ωστε να εκχωρησω, πισω, τον δισκο που ειχε μεσα το ubuntu στο κεντρικο κομματι καθως και πως θα συνεχισω με την εγκατασταση. τι πρεπει να κανω.
La_MoRt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αυτός ο τρόπος που δείχνεις δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σου είπε ο tsakonas να κάνεις... διέγραψε τα partitions όπως σου είπε ο tsakonas και θα γίνει πάλι 1 ο σκληρό σου. Τώρα αν θέλεις πάλι partitions μπορείς να τα δημιουργήσεις πάλι από το ίδιο μενου αφου πρώτα διαγράψεις τα παλιά.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αυτο που λεει ο tsakonas δεν υπαρχει. Δεν υπαρχει πουθενα που να λεει "διαγραφη τα παντα" η κατι παρομοιο. Ανεβασα και μια φωτογραφια για να δειτε.
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν υπαρχει πουθενα που να λεει "διαγραφη τα παντα" η κατι παρομοιο.Δεν είπε ότι υπάρχει τέτοια επιλογή,δεν βλέπεις στην εικόνα που ανέβασες που από κάτω έχει εικονίδιο διαγραφή; Επιλέγεις κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά ,το πατάς αυτό το διαγραφή και το διαγράφει. Αν θες έτσι κι αλλιώς να ξανακάνεις μετά διαμερίσματα μπορείς και να κρατήσεις αυτά που σε βολεύουν,αν σε βολεύει κάπιο.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν είπε ότι υπάρχει τέτοια επιλογή,δεν βλέπεις στην εικόνα που ανέβασες που από κάτω έχει εικονίδιο διαγραφή; Επιλέγεις κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά ,το πατάς αυτό το διαγραφή και το διαγράφει. Αν θες έτσι κι αλλιώς να ξανακάνεις μετά διαμερίσματα μπορείς και να κρατήσεις αυτά που σε βολεύουν,αν σε βολεύει κάπιο. Aρα δηλαδη, θα τα διαγραψω ολα, και θα τα κανω εκχωρηση μεσα στο κεντρικο. Εχω ομως μια ερωτηση. Αυτο το διαμερισμα που ειχα μεσα τα ubuntu, δεν μπορει να εκχωρηθει, μεσα στο κεντρικο. Αν αυτο γινεται και στα υπολοιπα διαμερισματα, τι θα κανω ?? δηλαδη δεν μπορουν να μπουν στο κεντρικο ??
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 και θα τα κανω εκχωρηση μεσα στο κεντρικο.Τι εννοείς; Αν τα διαγράψεις παύουν να είναι διαμερίσματα για να τα εκχωρήσεις κάπου.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Τι εννοείς; Αν τα διαγράψεις παύουν να είναι διαμερίσματα για να τα εκχωρήσεις κάπου. Περιμενε. Αμα τα διαγραψω, ναι, δεν θα ειναι πια διαμερισμα. Αλλα θα συνεχισουν παραδειγμα, αυτα τα GB/MB που αποτελουσαν τα διαμερισματα, να υπαρχουν, και να ειναι σε κομματια οπως ηταν. Δεν θα γινουν ξανα ενα, οπως ειπε ο tsakonas. Σωστα ??
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αν τα σβήσεις όλα τα υπάρχοντα διαμερίσματα θα είναι όλος ο χώρος άδειος οπότε και ένα κομμάτι. Αν αφήσεις ένα διαμέρισμα στην μέση π.χ. τότε ναι θα παραμείνουν κομμάτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα