Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt – Review (Xbox One, PS4, PC)


Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το The Witcher 3: Wild Hunt ήταν ένας από τους τίτλους που η κοινότητα των παικτών περίμενε με ανυπομονησία τα τελευταία χρόνια.Κάτι το θετικό έργο που έχει επιδείξει η πολωνική CD Projekt RED με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της σειράς, κάτι τα όσα είχαμε δει για το τρίτο, κάτι κι η εντυπωσιακή Collector’s του για την οποία έγινε “μάχη” τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της, δεν ήθελε και πολύ για να ανακηρυχθεί το The Witcher 3 σε έναν από τους πλέον πολυαναμενόμενους τίτλους για φέτος.

 

Εν τέλει κυκλοφόρησε και μολονότι μια σημαντική μερίδα κοινού ασχολήθηκε –κακώς κατά την προσωπική μου άποψη- με τα γραφικά και τον οπτικό τομέα γενικότερα, πρόκειται για ένα από τα πληρέστερα παιχνίδια που έχουμε δει στην απαιτητική κατηγορία των RPG τα τελευταία χρόνια.

 

Tο παιχνίδι ασχολείται με την ιστορία του Geralt of Rivia, ενός witcher (wiedźmin στα πολωνικά) τον οποίο γνωρίσαμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια της σειράς. Τα γεγονότα του εξελίσσονται αμέσως μετά από αυτά του The Witcher 2 με τον ήρωά μας να καλείται αυτή τη φορά να σταματήσει την απειλή του Wild Hunt, μιας δύναμης που εισβάλλει από τα βόρεια και σπέρνει την καταστροφή στο πέρασμά της.

 

Link.png Site: The Witcher 3: Wild Hunt - Game Review

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια, ίσως και το καλύτερο στο είδος του.
Αποφύγετε όσο μπορείται τα σπόιλερς και παίξτε το αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

11/10!

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιο review!

 

Σαν σωστο fan boy πρεπει να γκρινιαξω για το "Οι μάλλον αδιάφορες μάχες".

Δεν εχω παιξει παιχνιδι με πιο ωραιο συστημα μαχης.(οσοι παιζουν με χειριστηριο, να μην γκρινιαξουν, αυτοι φταινε και οχι το παιχνιδι:P)

 

α και η κορη του δεν ειναι εξ αιματος...

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραίο review, συγχαρητήρια στον συντάκτη.

Στα του παιχνιδιού δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο,το απολαμβάνω στο ps4, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ και σίγουρα το κορυφαίο action rpg!

In CD Project we Trust!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε νέο Elder Scrolls ελπίζω κι εγώ, αρκεί να δώσουν βάρος στη δοκιμασμένη συνταγή και να σταματήσουν αυτές τις online χαζομάρες.

 

Όσο για το Witcher 3, είναι απίστευτο τόσο σε PC, όσο και σε κονσόλες, οι devs έχουν σκοπό να το στηρίξουν (ήδη 2-3 μεγάλα patches σε όλα τα format μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας), αλλά 11/10 ΔΕΝ παίρνει. Ούτε καν 10/10 που του έβαλαν πολλά μεγάλα site, αυτά με τα "επαγγελματικά" review.

 

Το παιχνίδι έχει προβλήματα που άλλους τους ενοχλούν πολύ (πχ. απαράδεκτη κίνηση/animations, μέτριο σύστημα μάχης, optimization κλπ) και άλλους λιγότερο. Εγώ περισσότερο έχω στραβώσει με το stiff movement του χαρακτήρα, αλλά πιστεύω ότι μετά από κάμποσες ώρες ενασχόλησης κάπως συνηθίζεται. 9/10 λοιπόν, άντε 9,5.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Οι μάλλον αδιάφορες μάχες"

 

Παίξε προτελευταία δυσκολία ή Death March και άρχισε να κάνεις contracts 7-10 lvls πάνω απ' το δικό σου. Θα σου πω εγώ πόσο αδιάφορες είναι τότε οι μάχες. :P

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Το παιχνίδι έχει προβλήματα που άλλους τους ενοχλούν πολύ (πχ. απαράδεκτη κίνηση/animations, μέτριο σύστημα μάχης, optimization κλπ) και άλλους λιγότερο.

 

Εχω σκοπο να μην το δω καν πριν βγει το enhanced edition.

Εφοσον παντα ετσι κανουν οπως φαινεται θα βγει σε κανενα χρονο.

 

Με το πρωτο witcher εφαγα ολα τα bugs και μετα το βγαλαν τελειο με εξτρα περιεχομενο.

Δεν την παταω ξανα.

Τοσα παιχνιδια εχω ηδη να δω η περιμενω τον επομενο χρονο

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιχνιδάρα με τα όλα της.

Πραγματικά ο πιο ζωντανός κόσμος που έχουμε δει σε open-world RPG. Κόβεις βόλτες στη Novigrad και βλέπεις κόσμο και κοσμάκη. Βλέπεις ανθρώπους να πηγαίνουν πάνω-κάτω, να συζητάνε, να μιλούν με εμπόρους, αργά την νύχτα να τρικλίζουν στους δρόμους μεθυσμένοι και να τραγουδούν. Καμία σχέση με άλλους τίτλους που οι πόλεις τους είναι αντίστοιχες σε μέγεθος με τα χωριουδάκια του Witcher, βλέπεις 2-3 εμπόρους, άλλους 2-3 NPCs να κυκλοφορούν πάνω-κάτω, μερικούς φρουρούς σταθερούς στις θέσεις τους και τίποτα άλλο.

Δεν θυμάμαι πότε ξανά καθόμουν και χάζευα το περιβάλλον. Τον αέρα να κινεί τα δέντρα και τα φυτά, τα σμήνη πουλιών, λύκους να τρίβονται χαρούμενοι στο χορτάρι, τις απίστευτες καταιγίδες, τον Roach να ξεπροβάλλει μέσα από την πυκνή βλάστηση.

Ίσως μου πείτε ότι έχω χαζέψει από τα γραφικά και δεν ασχολούμαι με το gameplay, αλλά θα κάνετε λάθος. Αυτός ο εντυπωσιακός και ζωντανός κόσμος ενισχύει το immersion. Νιώθετε ότι είστε μέρος του, κάτι που βελτιώνει τελικά την απόλαυση του παίκτη. Αυτή η ποικιλία στο design υπάρχει και στα quests του παιχνιδιού. Από όλα έχει ο μπαξές. Από κλασσικά quests του στυλ "σκότωσε το τάδε τέρας" μέχρι και σχεδιασμό, ανέβασμα και συμμετοχή σε θεατρική παράσταση. Και φυσικά, κάτι που είναι χαρακτηριστικό των Witcher, τίποτα σχεδόν δεν είναι άσπρο-μαύρο, αλλά αποχρώσεις του γκρι.

Μοναδικό μου παράπονο: όταν φτάνεις γύρω στο 33 lvl και πλησιάζεις το φινάλε, ξεμένεις από contracts και side quests.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω ειναι το μοναδικο παιχνιδι που κοιταει στα ματια το Skyrim σε ολα σχεδον τα επιπεδα....

Δυστυχως Skyrim δυσκολα θα ξανακυκλοφορησει τουλαχιστον στο συντομο μελλον..

Μοναδικο μου παραπονο: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ που δεν με αφηνει να το απολαυσω οσο θελω...........

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...