WorldOfGlass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα Είμαι φοιτητής 4ου έτους ψυχολογίας σε κολέγιο και σε λίγους μήνες αν όλα πάνε καλά θα πάρω το πτυχίο μου. Ενδιαφέρομαι κυρίως να συνεχίσω τις σπουδές μου πάνω στην γνωστική ή εκπαιδευτική ψυχολογία. Το μόνο σχετικό με αυτούς τους κλάδους που έχω βρει σε μεταπτυχιακό είναι αυτό που προσφέρει το Αττικό κολέγιο στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία Θα θελα αν είναι δυνατόν να μου πείτε απόψεις για την συγκεκριμένη σχολή, το ύψος των διδάκτρων, καθώς και για το επίπεδο των σπουδών Όποιος έχει να προτείνει κάποιο μεταπτυχιακό πάνω σε αυτούς τους κλάδους σε άλλο κολέγιο είτε distance learning σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού είναι ευπρόσδεκτος να το κάνει αρκεί το κόστος να μην είναι πολύ υψηλό Θα παρακαλούσα επειδή θέματα σαν κι αυτό καταλήγουν συνήθως σε τσακωμούς τύπου Κολέγια<ΑΕΙ γιατί τα ΑΕΙ έφαγαν το φαγητό τους, να τηρηθεί ένα επίπεδο στην συζήτηση Ευχαριστώ
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Από περιέργεια, γιατί δεν γουστάρεις ΑΕΙ? Υπάρχει θέμα και δεν μπορείς να πας λόγω κολλεγίου? Γιατί στα ΑΕΙ έχει προγράμματα ψυχολογίας, και το ΕΚΠΑ και η Πάντειος, γιατι τα αποκλείεις?
WorldOfGlass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Από περιέργεια, γιατί δεν γουστάρεις ΑΕΙ? Υπάρχει θέμα και δεν μπορείς να πας λόγω κολλεγίου? Γιατί στα ΑΕΙ έχει προγράμματα ψυχολογίας, και το ΕΚΠΑ και η Πάντειος, γιατι τα αποκλείεις? Δεν είπα οτι δεν τα γουστάρω. Αντίθετα έχω πολλούς αξιόλογους καθηγητές από το δημόσιο. Δυστυχώς τα δημόσια πανεπιστήμια με το νομικό πλαίσιο που υπάρχει σήμερα δεν δέχονται αποφοίτους κολεγίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα