Tigris7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Παιδια,γνωριζει καποιος πως γινεται να μεταφερω λεφτα απο τον τραπεζικο μου λογαριασμο στην καρτα μου? Υ.Γ Οταν ανοιξα λογαριασμο,εβγαλα και μια καρτα visa χρεωστικη για τον συγκεκριμενο λογαριασμο.Θα πρεπει να μεταφερω χρηματα απο τον λογαριασμο μου στην καρτα ή ειναι αμεσα συνδεδεμενη με τον λογαριασμο μου οποτε τα χρηματα που εχω στον λογαριασμο "φαινονται" αυτοματα οτι υπαρχουν στην καρτα χωρις να κανω καποια διαδικασια/μεταφορα?
ApSiMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι γίνεται, βασικά μπορείς να μεταφέρεις σε οποιαδήποτε χρεωστική της Πειραιώς - ανεξάρτητα αν είναι δική σου. Κάπου έχει φόρτιση προπληρωμένης κάρτας (visa, mastercard κλπ σε ξεχωριστές κατηγορίες). Αν δεν το βρεις πες μου να το κοιτάξω και να σου δώσω full path.
Tigris7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι γίνεται, βασικά μπορείς να μεταφέρεις σε οποιαδήποτε χρεωστική της Πειραιώς - ανεξάρτητα αν είναι δική σου. Κάπου έχει φόρτιση προπληρωμένης κάρτας (visa, mastercard κλπ σε ξεχωριστές κατηγορίες). Αν δεν το βρεις πες μου να το κοιτάξω και να σου δώσω full path. Ναι,αλλα δεν ειναι προπληρωμενη η δικη μου καρτα. Ειναι χρεωστικη καρτα του λογαριασμου μου που ανοιξα.Γιαυτο το λεω μηπως δεν ειναι ξεχωριστα μεταξυ τους,αλλα ειναι αμεσα συνδεδεμενα
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι,αλλα δεν ειναι προπληρωμενη η δικη μου καρτα. Ειναι χρεωστικη καρτα του λογαριασμου μου που ανοιξα.Γιαυτο το λεω μηπως δεν ειναι ξεχωριστα μεταξυ τους,αλλα ειναι αμεσα συνδεδεμεναΑφου λεγεται χρεωστικη και την εβγαλες για τον λογαριασμο που ειχες ανοιξει ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ειναι συνδεδεμενη με εκεινον τον λογαριασμο
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν μεταφέρεις τίποτα, όλα τα χρήματα του λογαριασμού με τον οποίο ειναι συνδεμένη η κάρτα είναι διαθέσιμα για αγορες
ApSiMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι,αλλα δεν ειναι προπληρωμενη η δικη μου καρτα. Ειναι χρεωστικη καρτα του λογαριασμου μου που ανοιξα.Γιαυτο το λεω μηπως δεν ειναι ξεχωριστα μεταξυ τους,αλλα ειναι αμεσα συνδεδεμενα My bad. Τότε είναι συνεδεμένη κατευθειαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα