Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Ειχα ενα προβλημα στην εταιρεια που εργαζομουν μεχρι προτεινος και γραφτηκα για να σας πω την ιστορια μου στην οποια δεν τρολαρω. Στην εταιρεια που ημουν μου την επεφτε η εργοδοτρια μου και εψαχνα τροπους να το αποφυγω.... 

Ολα αρχισαν 8-9 μηνες αφου προσληφθηκα και με εβαζε να γραφω κατι κειμενα στον υπολογιστη καθως και να ελεγχω την ιστοσελιδα της εταιρειας. Εκει εργαζεται και αλλος ενας αλλα ειναι σε αλλο δωματιο.

Καθόμουν στον υπολογιστη σε ενα σκαμνί και έγραφα στο πληκτρολογιο, η εργοδοτρια ερχοταν κοντά για να δει τι εκανα και να ελενξει το κειμενο. Μερικες φορες ομως ερχοταν απο τα αριστερα τοσο κοντα μου και κολλαγε το σωμα της επανω σε εμενα στο αριστερο μερος της πλατης μου. Εγω τις πρωτες 2 φορες δεν εδωσα σημασια αλλα παραξενευτικα. Την τριτη φορα οταν το εκανε εσυρα το σκαμνί ποιο περα και πηγα δεξια. 

Μετά περασαν 2 μηνες χωρις να το ξανακανει, αλλα μια μερα που ημουν αρρωστος και εκανα εμετο στην τουαλετα ζητησα αδεια να φυγω και δεν μου εδωσε. Στο τελος μου προτεινε να με παει σπιτι με το αμαξι της για να μην παρω λεωφορειο και εγω εκανα το λαθος και δεχτηκα. Μετα απο λιγο καιρο παλι που πηγα στην εταιρεια ηρθε διπλα μου να δει και κολλησε το ποδι της σε εμενα, εγω μετακινησα το σκαμνι ποιο περα και τελικα για να μην ξαναγινει αυτο εβγαλα το σκαμνι που δεν ειχε ουτε πλατη και χερουλια ωστε να ερχεται αυτη και να μου την πεφτει και πηρα μια αλλη καρεκλα απο ενα αδειο γραφειο και την εβαλα στο δικο μου γραφειο για να μην υπαρχει αυτο το θεμα.

Οταν ξαναμπηκε μεσα αυτη το ειδε με ρωτησε γιατι αλλαξα τις καρεκλες και τις ειπα οτι ραγισε το ποδαρι του σκαμνιου και μπορει να πεσω κατω οποτε εβαλα αυτη τη καρεκλα. Οσες φορες τις αλλες μερες ερχοταν αυτη στο δωματιο δεν μπορουσε να κανει κατι γιατι η καρεκλα ειχε και πλατη και χερουλια. Όμως ερχομαι μια μερα στην εταιρεια και εκπληκτος βλεπω οτι ελλειπε η καρεκλα αυτη και ειχε βαλει το σκαμνι παλι μπροστα απο τον υπολογιστη. Την ρωτησα στα ψεματα για να δω τι θα πει αν ηταν ενταξει το σκαμνι μην πεσω κατω και μου λεει οτι το πηγε στον μαραγκο και το εφτιαξε ενω την αλλη καρεκλα την πηγε στο σπιτι της γιατι δεν την χρειαζομασταν στο γραφειο. 

Μετα απο 1 μηνα ηρθε παλι στο γραφειο και κολλησε διπλα μου.... Επειδη δεν γινοταν αλλο να συνεχισει αυτη η κατασταση της ειπα γιατι ερχεσται τοσο κοντα μου και επανω μου αφου υπαρχει χωρος εδω περα να δειτε τι γραφω στο κειμενο, αυτη απομακρυνθηκε λιγο στην αρχη δεν μου απαντησε και μετα μου λεει πολλα ρωτας δες μην κανεις λσθος τωρα. 

Την επομενη μερα σκεφτηκα τι να κανω για να μην ερθω σε ριξη. Μου ηρθε μια ιδεα να σπασω το ποδαρι απο το σκαμνι και με προφαση οτι υπαρχει προβλημα να την αναγκασω να μου φερει μια αλλη καρεκλα απο αυτες που περιμεναν οι πελατες.

Ετσι και εγινε λοιπον, το επαιξα οτι εσπασε το σκαμνι και επεσα και κατω στα ψεμματα, μετα φωναξα και ηρθε με τον αλλον να δει τι εγινε. Αφου ειδαν οτι δεν ειχα κατι πηγε με τον αλλο υπαλληλο να μου φερουν μια καρεκλα, ο υπαλληλος παει να μου φερει μια απο αυτες που ηταν για τους πελατες που εχουν χερουλι και πλατη, αλλα εκπληκτος ακουω την εργοδοτρια να λεει, οχι απο αυτες Νικο περιμενε να φερω μια απο την αποθηκουλα.... μου φερνει μια αλλη καρεκλα γραφειου με ροδακια παλι απο την οποια ειχε βγει η πλατη ενω χερουλια στο πλαι δεν ειχε.... μου λεει αυτη δεν μπορουμε να προσαρμοσουμε την πλατη τωρα γιατι λειπει ενα εξαρτημα, παρε αυτη και τις επομενες μερες το φτιαχνουμε,    μου ηρθε να σκασω απο τον θυμο μου τοτε.....

Εκατσα στην καρεκλα αυτη και δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Μερα απο μερικες μερες ερχεται παλι μεσα και κολλαει σε εμενα γυρναω να παω ποιο περα και αυτη πλησιαζει πιο κοντα μου αλλα δεν κολλησε επανω μου, μετα την παρακαλεσα τσιτωμενος να μην ξανακανει αυτο και οτι εχω σχεση. Μου λεει μετα αααα ωστε ετσι λοιπον δεν με ενδιαφερει αν εχεις σχεση απο την στιγμη που πληρωνω κανω οτι θελω εδω. Νευριασα τα παρατησα και σηκωθηκα και εφυγα. 

Μετα ειπα στους γονεις μου οτι απολυθηκα και μαλλον θα γυρισω στο σπιτι παλι και αρχισαν να με βριζουνε και λενε αφου τα πηγαινε μια χαρα στην εταιρεια και πληρωνομουν κανονικα. Ντρεπομουν να τους πω τι γινοταν εκει. 

Εν το μεταξυ μιλησα τηλεφωνικα με τον αλλο υπαλληλο με τον οποιο δεν καναμε πολυ παρεα αλλα μιλουσαμε που και που και ειχε ψηλιαστει τι γινεται. Αυτος δεν ειχε παρομοιο προβλημα με εμενα γιατι ηταν παχυσαρκος 150 κιλα. Την ημερα που εφυγα απο εκει μου λεει ηρθε η εργοδοτρια στο δικο του γραφειο και ελεγε για εμενα για την ασχημη συμπεριφορα που ειχα και ελεγε στον αλλο πισω απο την πλατη μου οτι παλι εκει θα γυρισω και θα τους παρακαλαω και θα με βαλει να κατσω να εργαστω τζαμπα για 1 μηνα πρωτα.

Σκεφτηκα να την κατηγορησω για παρενοχληση αλλα ο δικηγορος που του ειπα την ιστορια και γελουσε κιολας μου λεει οτι δεν εχω αποδειξεις εκτος αν καταθεσει και ο αλλος εργαζομενος και δεν πολυσυμφερει γατι και αυτη θα με κατηγορησει για δολιοφθορα επειδη εσπασα το σκαμνι. Ο αλλος σιγουρα δεν θα καταθεσει γιατι θα χασει την δουλεια του.

Τωρα τι αλλο μπορω να κανω ??

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Ειχα ενα προβλημα στην εταιρεια που εργαζομουν μεχρι προτεινος και γραφτηκα για να σας πω την ιστορια μου στην οποια δεν τρολαρω.

Καρφωνεστε και μονοι σας.......

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μα πόσο αφελής πρέπει να είναι κάποιος για να φτιάχνει λογαριασμούς με το ίδιο email και ίδια "θεματολογία";

Ban και στους τρεις, και θα τα πούμε, είμαι βέβαιος, σε επόμενη εκδοχή.

Υ.Γ. Πολύ φτωχή προσπάθεια, πάντως. Πρώτον, όπως σωστά επισημάνθηκε, καρφώνεσαι, όταν γράφεις "νέος" χρήστης ότι δεν τρολάρεις. Δεύτερον, αυτά τα θέματα είναι σοβαρά και κάποιος που πράγματι προβληματιζόταν πώς να χειριστεί μια τέτοια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση δε θα καθόταν να γράφει σενάριο για το 3.579o επεισόδιο Φωσκολιάδας.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...