4saken Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Στο NBA ολα τα ματς λιγουν με τις δυο ομαδες να βαζουν πανω απο 100 ποντους και σπανια χανουν σουτ. Αν περπατουσες νοτια θα εφτανες στην κολαση (lol).
king2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Υπάρχει άγιος βασιλης(άνετα ο νούμερο ένα μύθος για παιδιά) 1
Gtr34 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αν δεν σταματήσεις την φασαρία θα σε φάει ο μπαμπούλας.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Υπάρχει άγιος βασιλης(άνετα ο νούμερο ένα μύθος για παιδιά) Η οποιοσδηποτε αλλος αγιος (υπηρξε) Νομιζω αλλο ενα, τα παιδια τα φερνει ο πελαργος, αν σκαψουμε απειρα μετρα θα βγουμε στην κινα 2
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εγω έχω ένα σπάνιο, είχα ρωτήσει μια φορά γιατί τα φώτα αναβοσβήνουν όταν είναι μακριά ενώ αυτά που είναι κοντά είναι σταθερα και μου ειχαν πει πως και τα κοντινα αναβοσβηνουν αλλα δεν το βλέπω λόγω της μικρής απόστασης. Αυτη τη βλακεια των γονιων μου την εχαψα λοιπον και πιστευα οτι ειναι κανονας της φυσικης.
vsl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αν αφήσεις την τελευταία σου μπουκιά θα μείνεις μικρός.
xristos97 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εγω έχω ένα σπάνιο, είχα ρωτήσει μια φορά γιατί τα φώτα αναβοσβήνουν όταν είναι μακριά ενώ αυτά που είναι κοντά είναι σταθερα και μου ειχαν πει πως και τα κοντινα αναβοσβηνουν αλλα δεν το βλέπω λόγω της μικρής απόστασης. Αυτη τη βλακεια των γονιων μου την εχαψα λοιπον και πιστευα οτι ειναι κανονας της φυσικης.
Scullbag Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αν φοράς καπέλο μες στο σπίτι θα σου πέσουν τα μαλλιά.Αν απομακρυνθείς από μάνα/πατέρα όσο είστε έξω θα σε κλέψουν οι γύφτοι.Αν κοιτάς τη μύτη σου θα αλληθωρίσεις.Αν μετράς τα αστέρια θα βγάλεις Μυρμηγκιές.Αν καταπίνεις τα κουκούτσια από το καρπούζι θα πάθεις σκωληκοειδίτιδα.Όταν τελειώσεις την ΣΤ δημοτικού θα σου πάρουμε σκύλο. 7
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αν φοράς καπέλο μες στο σπίτι θα σου πέσουν τα μαλλιά. Γενικα αν φορας καπελο συνεχεια εχεις πολλες πιθανοτητες να αποκτησεις αραια μαλλια ή ακομα και φαλακρα. Οπως και η κοτσιδα στις γυναικες, ζοριζει την τριχα 1
theoritikos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Όταν έχει πανσέληνο μεταμορφωνόμαστε σε λυκάνθρωπους. Αν πάρεις τηλέφωνο το 666 θα βγει ο διάολος.
Gtr34 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μην αφήνεις το ψαλίδι ανοιχτό, είναι γρουσουζιά. Το ίδιο και για την ομπρέλα.
panospc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αν απομακρυνθείς από μάνα/πατέρα όσο είστε έξω θα σε κλέψουν οι γύφτοι. Όταν ήμουν μικρός και έπαιζα κοντά στο σπίτι μου, είχε σταματήσει ένα datsun με κάτι γύφτους και μου έλεγαν να ανέβω στην καρότσα για να πάμε βόλτα. Είχαν και άλλο ένα μικρό παιδί μαζί τους που ήταν στην ηλικία μου και είχα ψηθεί να ανέβω. Ευτυχώς έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα ο πατέρας μου που μόλις είχε σχολάσει από την δουλειά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα