mikele13- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Επίσημο trailer από Ε3: https://www.youtube.com/watch?v=HshfqDVGWJU Το Pro Evolution Soccer 2016 θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη για PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 και PC και θα περιλαμβάνει νέες βελτιώσεις.To εξώφυλλο του παιχνιδιού θα κοσμεί φέτος με την παρουσία του ο Neymar JRΒελτιωμένο σύστημα συγκρούσεων (Advanced Collision System)Εναέριες μονομαχίες (Aerial Strength)Έλεγχος στο 1 εναντίων 1 (1v1 Control)Τέλεια άμυνα (Perfect Defence)Ευφυής τεχνητή νοημοσύνη παικτών (Intelligent Player AI)Ταυτότητα τερματοφυλάκων (Goal Keeper ID)Έλεγχος πανηγυρισμού (Celebration Control)Θεμελιώδεις αλλαγές - Νέες σημαντικές βελτιώσεις σε σημαντικές λειτουργίες και χαρακτηριστικάΒελτιωμένο Master League (new Master League)Βελτιωμένα γραφικά (New Visuals)Δυναμική αλλαγή καιρικών συνθηκών (Dynamic Weather)Κινήσεις παικτών (Human Motion)Νέα φυσική στην κίνηση της μπάλας (New Ball Physics)Ποιοτικές βελτιώσεις - πολλά στοιχεία έχουν αναβαθμιστεί σύμφωνα με το feedback των fansΒελτιώσεις στο mode του myClubΠροσθήκη νέας δυναμικής Wide κάμεραςΣχολιασμόςΤο βασικότερο όμως όλων είναι πως στη νέα έκδοση του Pro θα είναι επιτέλους δυνατό να εισάγουμε εικόνες στην έκδοση για PS4 οπότε η δημιουργία κάποιου patch να ξέρετε πως θα είναι σχεδόν βέβαιη! Πηγή: http://www.psjailbreak.gr/2015/06/pro-evolution-soccer-2016.html
skanjos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 και μόνο που έχει την παιχτούρα τον neymar στο εξώφυλλο instant buy απο μένα χαχαχα ,θυμάμαι αγορά ps3 με pes2009 με messi ,τώρα αγορά ps4 με neymar jr pes2016 μια χαρά
polakis21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Βγηκε ign demo gameplay... LOL Γελαει ο κοσμος παλι με τα καμπουρέ ρομποτακια πιγκουινους της κοναμι. Στριψιμο σε χρονο dt η μπαλα δεν κανει καν spin στα control και το AI της αμυνας για γελια...Για μια ακομη φορα θα πω: Αντε και του χρονου Κοναμι. Ελεος πια...
polakis21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 απο το 1 λεπτο που εδειξαν ολα αυτα? Αν εχεις παιξει 20 χρονια ποδοσφαιρακια καταλαβαινεις...
Bourdoulas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εγώ απορώ: αυτά τα δελτία τύπου τα κάνουν copy paste κάθε χρονιά αλλάζοντας απλά ημερομηνίες;
xavier Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν εχεις παιξει 20 χρονια ποδοσφαιρακια καταλαβαινεις... εγω παιζω 30 και δεν καταλαβαινω :\ ασχετο υπαρχει στο youtube κατι βιντεακια απο το rush football 2, μια στοιχηματικη παπαρια, αλλα σουπερ ρεαλιστικια, πραγματικα απορω γιατι δεν μπορουν να το κανουν παιχνιδι
Bourdoulas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Γιατί βλέπεις απλά ένα pre rendered βίντεο. Τίποτα δεν είναι σε πραγματικό χρόνο. Ακόμα και να ήταν όμως δεν υπάρχουν άλλα πράγματα πχ AI.
teofross Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Βγηκε ign demo gameplay... LOL Γελαει ο κοσμος παλι με τα καμπουρέ ρομποτακια πιγκουινους της κοναμι. Στριψιμο σε χρονο dt η μπαλα δεν κανει καν spin στα control και το AI της αμυνας για γελια...Για μια ακομη φορα θα πω: Αντε και του χρονου Κοναμι. Ελεος πια... Να υποθεσω οτι το βιντεο που λες ειναι αυτο Πάντως ρε συ φίλε όλα αυτά που λες ότι είναι για γέλια κλπ, εγώ δεν παρατηρώ τίποτα τόσο χάλια στο βιντεακι.Πολυ φανατισμένος μου φαίνεσαι... Και ενα ακομα σχετικο βιντεο απο τα διαφορα που πλεον θα κυκλοφορησουν.Εμενα παντως για ρομποτακια & για γελια κλπ δεν μου φενεται 2
polakis21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μιλάω για αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=0MLeeI3usiI Και τα λαθη και φετος ειναι πολλά. Δυστυχως μια απο τα ιδια...
skanjos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 παίζω ποδοσφαιράκια απο atari και εκείνο το δισδιάστο (διχρωμο βασικά χαχα) και ποτέ μα ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω απο βίντεο πόσο θα μου αρέσει ένας τίτλος. πάντα θα δω πράγματα που μου αρέσουν και άλλα που δε θα μου αρέσουν ,πάντα θα έχω ελπίδες για κάτι καλό ,θα έχω hype ή όχι ,κτλπ, ΑΛΛΑ αν δε το πιάσω στα χέρια μου δε ξέρω τι θα είναι η τελική μου άποψη. τα προ πάντα μου άρεζαν, μέχρι και το 2014 ήταν καλά για μένα,άλλο καλύτερο άλλο χειρότερο, το 2015 το πρώτο για next gen κονσόλα δε το έλιωσα γιατί δεν έχω κονσόλα ,αλλα έπαιξα αρκετά παιχνίδια σε φίλους/προμάγαζα κτλπ και δε μου άρεσε σχεδόν καθόλου τελικά,κάθε χρονιά χάνει κάτι απο τον εαυτό του για να πιάσει το κύμα marketing που δε θα πω το όνομα του εδω μέσα. και θεωρώ οτι κάθε χρόνο γίνεται και λιγότερο Pes και εκεί είναι το πρόβλημα για μένα.φέτος βλέπω να συνεχίζεται το τρεντ "θέλω να μοιάξω τον εξαπεδώ" ,αλλάααα και μόνο που έχει εξώφυλλο Neymar jr το παιχνίδι το έχω κάνει κορνίζα,ελπίζω όταν το πιάσω στα χέρια μου να μου ταιριάξει και σαν gameplay, να μπορέσω να βγάλω έυκολα τη σκέψη μου στο γήπεδο(το πιο σημαντικό) και να μη με εκνευρίζει με κακά κοντρόλ τραγικές πάσες λόγο rng, κάποιοι ίσως πουν οτι αυτό ίσως το κάνει φλιπεράκι, αλλα θεωρώ οτι αν και υπάρχει πάντα η κακιά στιγμή σε πάσα όταν είναι αμαρκάριστος παίχτης δε πρέπει να δίνει πάσα στο θεό. θυμάμαι προ που έδιναν 1 στις 2 πάσες λάθος,και μετά βλέπεις στατιστικά xavi 96% pass completed στις 100+ πάσες σε ένα παιχνίδι και λες γιατί εμένα στο παιχνίδι δίνει τις μισές στο κενό (χωρίς να φταίω),το rng πρέπει να διαγραφτεί απο το ποδοσφαιράκι ή να μειωθεί στο ελάχιστο, σε παλιότερα προ έκανες κάτι και ήξερες πως θα βγει,πλέον κάνεις κάτι και δε ξέρεις πως θα βγει,σίγουρα έτσι βγαίνουν πάρα πολλές διαφορετικές φάσεις, αλλα αν γίνονται τυχαία τι να το κάνεις, σημασία έχει να σχεδιάζεις στο μυαλό σου κάτι και να μπορείς να το βγάλεις στο γήπεδο χωρίς να πεις "τι κάνει ο βλάκας ρεεεε" να πεις έβαλα εγώ λιγότερη δύναμη...
Platini_Athens Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 τι εγινε ρε παιδια? ολοι διακοπες ειναι? επαιξε κανεις το ντεμο να μας πει εντυπωσεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα