klainmaingr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τι παίζει με το modding στις κονσόλες; Οκ στο pc έχει άπειρα patch κτλ. Υπάρχει αντίστοιχο community για ομάδες/πρόσωπα/ονόματα η ακόμα ακόμα και για textures και ψιλγοραφικά; Αν ναι πόσο εύκολο και legit είαι το patchάρισμα;
jorimkian2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 εμενα το μεγαλυτερο μου παραπονο ειναι η ελλειψη παλι του ranked 2vs2...απαραδεκτη η ελλειψη του... Βέβαια 2vs2 μπορείς να παίξεις κανονικά online. Μέσω team play. Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό πως γίνεται γιατί δεν το καταλαβαίνω με τπτ;;; 1
xavier Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 αν θυμαμαι καλα απο περσι, πας σε εκεινο το mode που παιζουν 11vs11 και επιλεγεις 4 παιχτες
broxopios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό πως γίνεται γιατί δεν το καταλαβαίνω με τπτ;;; αν θυμαμαι καλα απο περσι, πας σε εκεινο το mode που παιζουν 11vs11 και επιλεγεις 4 παιχτες Ναι κάνεις room για 4 παίχτες, και όταν πατήσεις να ξεκινήσεις, θα σας βάλει να επιλέξετε μεριές. Οι 2 πάνε από τη μια μεριά και οι άλλοι 2 από την άλλη. Ύστερα θα σας ζητήσει να επιλέξετε παίχτη που θα χειρίζεστε. Εκεί όλοι θα επιλέξετε "any". Δηλαδή να ελέγχετε όλους τους παίχτες. Απλά η ΚΟΝΑΜΙ πρέπει να επενδύσει στο online και να προσπαθήσει να ανταγωνιστεί λίγο το FIFA σε αυτόν τον τομέα.
xavier Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ναι κάνεις room για 4 παίχτες, και όταν πατήσεις να ξεκινήσεις, θα σας βάλει να επιλέξετε μεριές. Οι 2 πάνε από τη μια μεριά και οι άλλοι 2 από την άλλη. Ύστερα θα σας ζητήσει να επιλέξετε παίχτη που θα χειρίζεστε. Εκεί όλοι θα επιλέξετε "any". Δηλαδή να ελέγχετε όλους τους παίχτες. Απλά η ΚΟΝΑΜΙ πρέπει να επενδύσει στο online και να προσπαθήσει να ανταγωνιστεί λίγο το FIFA σε αυτόν τον τομέα. μπορουν ομως οι 2 να ειναι απο το ιδιο playstation?
broxopios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 μπορουν ομως οι 2 να ειναι απο το ιδιο playstation? Νομίζω πως όχι.
xavier Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω πως όχι. σε εμενα ο λογαριασμος του plus δεν ειναι primary στη δικη μου κονσολα και δεν μπορω να το δοκιμασω.., οταν φτιαχνω το room και προσκαλω το 2ο account της κονσολας μου, μου ζηταει plus(αν το ειχα primary στην κονσολα μου, λογικα δεν θα ζητουσε) , βεβαια ακομα και ετσι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα λειτουργουσε γιατι μαλλον πεταει το 1ο account οταν μπαινεις με το 2ο...
oikpro Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 μπορει καποιος που εχει κανει το προχτεσινο update στο PS3 , που ανανεωνει τα ροστερ , τα στατιστικα κλπ, να το ανεβασει για μας, που δεν μπορουμε νατο χουμε επειδη θελει psn?
NikonNote Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω 2ω2 μπορω να παιξω στο pS4 pes 2016? Δηλαδη online εγω με τον φιλο μου απο το σπιτι μου μαζι και να βρουμε αντιπαλους απο ιντερνετ?
xavier Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 join the club φιλος http://www.ipetitions.com/petition/pes-2015-2vs2-online-for-ps4 ισχυει και για το 2016...ειναι εντελως ηλιθιοι στην κοναμι... 1
Scatman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Παίδες, παίζουμε παρέα 3 άτομα PES απ'το 2008 περίπου. Εγώ προσωπικά είμαι με το Pro απ'την έκδοση του '98. Δεν το έχουμε αλλάξει ακόμη και τις εποχές που περνούσε δύσκολες στιγμές με την άνοδο του FIFA. Μέχρι ....που ήρθε η έκδοση του 2016 (PS4) και πραγματικά μας έχει χαλάσει όλους τρομερά. Μιλάμε για αγνώριστο παιχνίδι στον τομέα του gameplay με τάση στο πολύ εύκολο. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι μπαίνουν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ γκολ. Και πριν πει κάποιος το κλασσικό "δεν παίζετε καλή άμυνα", ξεκαθαρίζω δεν είναι θέμα άμυνας αλλά ευκολίας τελειωμάτων. Στο 90% των περιπτώσεων απέναντι στο τέρμα, βρίσκουμε δίχτυα. Κλειστές γωνίες, δίπλα απ'το τέρμα κτλ Δε θυμάμαι κάποιο σύγχρονο PRO τόσο απλό στο σκοράρισμα. Χθες ας πούμε έμπαιναν γκολ με σχετική άνεση ακόμη κι από 40 μέτρα. Ακόμη και η ψαρωτική έξοδος του τέρματος , δε φαίνεται να έχει σοβαρή λειτουργία πλέον. Κι όλα αυτά, μια έκδοση μετά. Δοκιμάσαμε το update. ΤΠΤ απολύτως... Διαβάζω ότι και άλλα άτομα έχουν παρόμοιο θέμα με τη συγκλονιστική ευκολία των γκολ-παθητικά τέρματα αλλά απ΄την αλλη αναρωτιεμαι, όλοι αυτοι που το αποθεώνουν φέτος και το χαρακτηριζουν το καλυτερο των τελευταιων ετων...δεν παρατηρησαν αυτη την αλλαγή; Κάνουμε κάτι λάθος εμείς; Γίναμε ξαφνικά οι παιχταράδες με τα τρομερά τελειώματα; Μην τρελαθούμε.. Φυσικά δεν είναι πάντα έτσι αλλά τις περισσότερες φορές αυτά τα εύκολα γκολ δε λείπουν. Αμαρτία να γυρίσουμε στο 2015. Για πρώτη φορά σκεφτόμαστε έντονα την επιλογή FIFA... 1
Scatman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) δε μπορώ αυτές τις απαντήσεις ειλικρινά. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2015 από Scatman 1
fouskos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αγόρασα πριν 3 ημέρες το ps 4. Βρίσκω το pro 15 στα 15-20 ευρώ και το pro 16 στα 54-60 ευρώ. Αξίζουν τα 40 ευρώ παραπάνω για το pro 16 ή να πάρω το pro 15? Έχουν μεγάλη διαφορα?
Socratis_g Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αγόρασα πριν 3 ημέρες το ps 4. Βρίσκω το pro 15 στα 15-20 ευρώ και το pro 16 στα 54-60 ευρώ. Αξίζουν τα 40 ευρώ παραπάνω για το pro 16 ή να πάρω το pro 15? Έχουν μεγάλη διαφορα? εχουν μεγάλη διαφορά. μεταχειρισμένο το 16 το βρίσκεις κανα 40αρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα