jmirko15 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Τι να τους κανει δηλαδη ? Επειδή σπούδασες κάποιον και του παρείχες κάποια "εφόδια" για τη ζωή δεν σημαίνει και όλας ότι θα πετύχει στη ζωή του. 1
MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 με σωστη ανατροφη κα παιδεια (οχι sony και καλα ακαδημαικη) εχει σοβαρες πιθανοτητες να πετυχει στα ουσιαστικα (οχι οικονομικα) της ζωης του
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 τον σπουδασαν ομως οπως ειπες και ειχε και πολυ καλη δουλεια , αν ομως δεν ειχε στον ηλιο μοιρα και οι γονεις κοιταγαν την παρτι τους δεν θα ηταν για φτισιμο ??? υ.γ με ποιους κανεις παρεα ρε τρελε ακου εκει 15 μοιρια στην τραπεζα εμενα ο πιο πλουσιος φιλος μου αντε να εχει 100κ στην τραπεζα και 2 σπιτια. Μονο τον σπουδασαν ομως, την δουλεια την βρηκε μονος του... υγ. οι γονεις του ειχαν τοσα ρε..... αυτος τωρα εχει σχεδον τα 3πλασια (αν υπολογισεις και τις μετοχες που κατεχει ) Oι λογικοι γονεις αυτα κανουν... βοηθανε τα παιδια τους στις σπουδες οσο μπορουν και μετα τα αφηνουν μονα τους...... Επειδή σπούδασες κάποιον και του παρείχες κάποια "εφόδια" για τη ζωή δεν σημαίνει και όλας ότι θα πετύχει στη ζωή του. Προφανως ο καθε γονιος γνωριζει τις πραγματικες δυνατοτητες του παιδιου του και δρα καταλληλα..... Αμα το θελεις πραγματικα και το γουσταρεις , πετυχαινεις, ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες..... Αλλοι εχουν πετυχει και χωρις να εχουν σπουδασει σε μεγαλα uni's κλπ..... απλα γουσταραν αυτο που εκαναν, και πετυχαν..... Εγω προσωπικα, το θεωρω λαθος να αφηνεις μεγαλες κληρονομιες και σπιτια στα παιδια, διοτι ετσι στην ουσια δεν τους βοηθας.
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μονο τον σπουδασαν ομως, την δουλεια την βρηκε μονος του... υγ. οι γονεις του ειχαν τοσα ρε..... αυτος τωρα εχει σχεδον τα 3πλασια (αν υπολογισεις και τις μετοχες που κατεχει ) Oι λογικοι γονεις αυτα κανουν... βοηθανε τα παιδια τους στις σπουδες οσο μπορουν και μετα τα αφηνουν μονα τους...... λογικο και εγω αν ειχα τελιωσει στο ΜΙΤ Electrical engineering και οχι στο ΤΕΙ καβαλας τωρα θα ειχα τρελη δουλεια αλλα τα διδακτρα για εναν χρομο ειναι πιο πολλα απο την αξια του σπιτιου μου Εμεις λεμε για γονεις που το παιδι τους δεν εχει εξασφαλισει το μελλον του και δεν του αφηνουν τιποτα. 1
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 λογικο και εγω αν ειχα τελιωσει στο ΜΙΤ Electrical engineering και οχι στο ΤΕΙ καβαλας τωρα θα ειχα τρελη δουλεια αλλα τα διδακτρα για εναν χρομο ειναι πιο πολλα απο την αξια του σπιτιου μου Εμεις λεμε για γονεις που το παιδι τους δεν εχει εξασφαλισει το μελλον του και δεν του αφηνουν τιποτα. Eλα τσεκαρε...... http://www.businessinsider.com/billionaires-who-came-from-nothing-including-whatsapp-cofounder-2014-2?op=1&IR=T
MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 και τιποτα να μην του αφησουν, αν το παιδι αποκτησει ψυχικες/κοινωνικες δεξιοτητες θα τα καταφερει, οχι μονο να ειναι ανθρωπος, αλλα να ζει και ανετα 2
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Eλα τσεκαρε...... http://www.businessinsider.com/billionaires-who-came-from-nothing-including-whatsapp-cofounder-2014-2?op=1&IR=T αυτοι ανηκουν στο 1% το υπολοιπο 99% δεν χεζετε στα μοιρια. και τιποτα να μην του αφησουν, αν το παιδι αποκτησει ψυχικες/κοινωνικες δεξιοτητες θα τα καταφερει, οχι μονο να ειναι ανθρωπος, αλλα να ζει και ανετα εξαρτατε , στην ελλαδα ξερεις ποσα καλα παιδεια με σπουδες ειναι ανεργα και περιμενουν την κοινοφελη εργασια και τα voucher ?
MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 δες το πιο εξω απο την κατασταση που εχουμε τωρα στην Ελλαδα και οχι μονο με φραγκα ποιος ειναι ο χειροτερος λεφτας; Αυτος που ειτε ειναι κληρονομος, ειτε ηταν τυχερος (φαση κιτς νεοπλουτοι) στη ζωη του. Δεν εχει βαλει το μυαλο του να δουλεψει ουτε στιγμη, και γι' αυτο ειναι το πιο ευκολο θυμα για τους ιδιους τους λογιστες του Ενω ο αλλος που ξεκινησε απο το 0 και εβγαλε τα μισα, ειναι σαφως πιο ολοκληρωμενος και πετυχημενος 2
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 αυτοι ανηκουν στο 1% το υπολοιπο 99% δεν χεζετε στα μοιρια. εξαρτατε , στην ελλαδα ξερεις ποσα καλα παιδεια με σπουδες ειναι ανεργα και περιμενουν την κοινοφελη εργασια και τα voucher ? Kαι το 1% να ειναι, ειδες απο που ξεκινησαν ομως..... Εγω απλα το εβαλα για να δεις οτι και με μηδεν να ξεκινησεις, αν το κυνηγησεις κατι θα γινει...... Ο αλλος απλα πιατα καθαριζε για $1.20 την ωρα και τωρα εχει κοντα στα $4b (και μεταναστης παρακαλω)
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Kαι το 1% να ειναι, ειδες απο που ξεκινησαν ομως..... Εγω απλα το εβαλα για να δεις οτι και με μηδεν να ξεκινησεις, αν το κυνηγησεις κατι θα γινει...... Ο αλλος απλα πιατα καθαριζε για $1.20 την ωρα και τωρα εχει κοντα στα $4b (και μεταναστης παρακαλω) μπορει ναι μπορει και οχι και η γιαγια μου δουλευε στην καπνοβιομηχανια για 40+ χρονια σε πολυ σκληρες συνθηκες και πεθανε περνοντας συνταξη 600 ευρω.
MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 το θεμα ειναι απο που πηρε την θεληση να το κυνηγησει και την ορεξη να "την ψαχνει παραπερα απο τους οριζοντες του" εννοειται οτι παιζει και ο παραγοντας τυχη τι ειναι καλυτερο: ο γονιος να δινει λεφτα για να μαθει το παιδι του μουσικη/ζωγραφικη/ποδοσφαιρο κτλ (αν γουσταρει) ή να του φτιαξει ενα σπιτι για να εχει να μενει οταν μεγαλωσει; 1
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 δες το πιο εξω απο την κατασταση που εχουμε τωρα στην Ελλαδα και οχι μονο με φραγκα ποιος ειναι ο χειροτερος λεφτας; Αυτος που ειτε ειναι κληρονομος, ειτε ηταν τυχερος (φαση κιτς νεοπλουτοι) στη ζωη του. Δεν εχει βαλει το μυαλο του να δουλεψει ουτε στιγμη, και γι' αυτο ειναι το πιο ευκολο θυμα για τους ιδιους τους λογιστες του Ενω ο αλλος που ξεκινησε απο το 0 και εβγαλε τα μισα, ειναι σαφως πιο ολοκληρωμενος και πετυχημενος η ελλαδα ειναι σαν παραδειγμα γιατι στην ελλαδα ζουμε και εχουμε αυτο το σκεπτικο. υπαρχουν πολλα κωλοπαιδα που πλουτισαν ΑΛΛΑ και πολλα παιδια που πηραν ενα απο τους γονεις και το εκαναν 100. το θεμα ειναι απο που πηρε την θεληση να το κυνηγησει και την ορεξη να "την ψαχνει παραπερα απο τους οριζοντες του" αυτο ειναι πολυ γενικο μπορει να ειναι λογω παιδειας, μπορει λογω οικογενιας αλλα μπορει να ειναι και τυχη.
bluesattack Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δεν θα με χαλαγε εμενα παντως να κερδισω ενα τζοκερακι και να ζω σαν κοπριτης Μετα , οπου πενταστερο και πατρις .Free as a bird 2
MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δεν θα με χαλαγε εμενα παντως να κερδισω ενα τζοκερακι και να ζω σαν κοπριτης Μετα , οπου πενταστερο και πατρις .Free as a bird για να μην αγχωνεσαι καν, για το αν ο νεος κηπουρος ειναι καλος...
Apoll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 λογικο και εγω αν ειχα τελιωσει στο ΜΙΤ Electrical engineering και οχι στο ΤΕΙ καβαλας τωρα θα ειχα τρελη δουλεια αλλα τα διδακτρα για εναν χρομο ειναι πιο πολλα απο την αξια του σπιτιου μου Εμεις λεμε για γονεις που το παιδι τους δεν εχει εξασφαλισει το μελλον του και δεν του αφηνουν τιποτα. Το θέμα είναι να σου κόβει. Εγώ ΤΕΛ τελείωσα, αλλά έχω 18 χρόνια καριέρα (13 στην Αγγλία), ως προγραμματιστής και με υπερβολικά μεγάλους μισθούς, και στην Ελλάδα όταν ήμουν (1997-2002), αλλά και στην Αγγλία. Και βλέπω γιατί οι υπόλοιποι απόφοιτοι προγραμματιστές από Ελλάδα είναι άνεργοι και χωρίς στον ήλιο μοίρα. Μία επίσκεψη παραπάνω στην συζήτηση προγραμματισμού θα του λύσει την οποιαδήποτε αμφιβολία. Καμμία επαφή με την πραγματική αγορά εργασίας, και θεωρούν ως κανόνα την δημιουργία του τροχού, και όταν τους λέει κάποιος "μα αφού πλέον μπορείς να πάρεις το τρένο, γιατί θα πρέπει να φτιάξεις το κάρο, και τον τροχό" σε κατακρήνουν ως ιερόσυλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα