Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από το Doom, η Bethesda έκανε και άλλες σπουδαίες ανακοινώσεις κατά την διάρκεια της παρουσίασης της στην έκθεση E3 2015. Δύο από αυτές, αφορούν στο franchise Fallout.Το Fallout 4 θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 10 Νοεμβρίου του 2015, και μαζί με αυτό ανακοίνωσε και την έκδοση Fallout 4: Pip-Boy Edition που θα κοστίζει $119,99.

Το “gadget”, που αποτελεί μέρος της σπέσιαλ αυτής έκδοσης φοριέται στον βραχίονα του ενός χεριού. Στην ειδική θήκη του, ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει το smartphone του, αφού πρώτα έχει εγκαταστήσει στο τελευταίο το ειδικό Pip-Boy app, το οποίο θα συγχρονίζεται με το παιχνίδι και την πρόοδο του χρήστη, ώστε να απολαμβάνει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Φυσικά, ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει και να χρησιμοποιήσει την ειδική εφαρμογή στο κινητό του, χωρίς να είναι απαραίτητο να αγοράσει την Fallout 4: Pip-Boy Edition.

Δημοσ.

Na πω την αμαρτίαμου, επειδη εχω τερματησει 2 φορες το fallout 3, μία το new Vegas Και πάιζω από το πρωτο που είχε βγει  και το έχω δει και απο την ακλη και από την ανάποδη, μου φαίνεται πανομοιότυπο με το 3 με καλύτερα γραφικά, βελτιωμένο Interface με εστίαση στις κονσόλες και ένα καλό σύστημα μονταρίσματος όπλων που έλειπε από το 3. 

Βέβαια όσοι πάιζουμε fallout το κανουμε όχι μονο για τα γραφικά αλλά και για το story αν και μπορω να πω΄οτι το main story του 3 ηταν ετσι κ έτσι, με τις δευτερεύοντες αποστολές να έχουν πιο πολύ πλάκα και ενδιαφέρον.. 

Το New Vegas ήταν το fallout 3 ¨οπως θα έπρεπε να έιναι , με πολύ δυνατή κεντρική ιστορία και βελτιώσεις στους μηχανισμούς..

Το 4 απλά μου φαίνεται ένα λίγο πιο γυαλισμένο Νew Vegas,...

Πάντως το Pip-Boy το θέλω ότι και να λέτε!!!! Αλλά αν είναι λειτουργικό την βλέπω την συλλεκτική για κανα 300+ ευρω, που δυστυχώς δεν διαθέτω όσο κι αν το θέλω

• Like 1
Δημοσ.

αυτά είναι, θα φοράς το πιπ μποι και θα πηγαίνεις για καφέ.

μια ζωή κιτσιές, ποτέ δεν τα συμπάθησα τα άθλια ποιότητας μπλιμπλίκια που πουλάνε με τις συλλεκτικές εκδόσεις σε εξωφρενικές τιμές.

το παινχίδι είναι πλέον... μιεχ, είδωμεν.

Δημοσ.

Na πω την αμαρτίαμου, επειδη εχω τερματησει 2 φορες το fallout 3, μία το new Vegas Και πάιζω από το πρωτο που είχε βγει  και το έχω δει και απο την ακλη και από την ανάποδη, μου φαίνεται πανομοιότυπο με το 3 με καλύτερα γραφικά, βελτιωμένο Interface με εστίαση στις κονσόλες και ένα καλό σύστημα μονταρίσματος όπλων που έλειπε από το 3. 

Βέβαια όσοι πάιζουμε fallout το κανουμε όχι μονο για τα γραφικά αλλά και για το story αν και μπορω να πω΄οτι το main story του 3 ηταν ετσι κ έτσι, με τις δευτερεύοντες αποστολές να έχουν πιο πολύ πλάκα και ενδιαφέρον.. 

Το New Vegas ήταν το fallout 3 ¨οπως θα έπρεπε να έιναι , με πολύ δυνατή κεντρική ιστορία και βελτιώσεις στους μηχανισμούς..

Το 4 απλά μου φαίνεται ένα λίγο πιο γυαλισμένο Νew Vegas,...

Φίλε μου συμφωνώ με όλα οσα αναφέρεις όμως δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι αρνητικός ως προς το 4. Πιστεύω αν  το στόρυ είναι καλό τότε καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις  των  φαν της σειράς.  Δεν μπορώ να φανταστώ τι επιπλέον θα έπρεπε να προσθέσουν οι άνθρωποι και το παρέλειψαν.  

Άλλωστε ακραίες αλλαγές κυνδυνέουν πάντα να παρεκκλίνουν απο την πετυχημένη συνταγή. Για εμένα πολύ καλά κανανε και συνεχίζουν την σειρά βελτιώνοντας το παιχδίνι στα αδύνατα του σημεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...