LSDalKa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ξέρει κανείς πως προκύπτουν έσοδα σε site όπως το Site: www.e-table.gr και το Site: www.photoshooter.gr ??? Γενικά σε site τύπου marketplace όπου δεν υπάρχει προμήθεια για το προΐόν/υπηρεσία, διαφημίσεις ή συνδρομή. Περιμένουν αποκλειστικά να μαζέψουν κόσμο και να χρεώσουν αργότερα ή παίζει κάτι άλλο? Υ.Γ. το e-table.gr έχει πάρει δυνατή επιχορήγηση αλλά δεν προκύπτει ότι ήρθε από φορείς που απλά ενδιαφέρονται για την επέκταση της συγκεκριμένης αγοράς. Άρα από κάπου πρέπει και οι χρηματοδότες να περιμένουν έσοδα. 1
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το e-table ίσως λειτουργεί όπως τα σάιτ που παραγγέλνεις delivery online. Δηλαδή να παίρνει χρήματα από τα μαγαζιά για κάθε κράτηση
nas91 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγω θα ηθελα να ρωτησω το insοmnia πως δουλευει..Πως πληρωνονται τοσοι ανθρωποι απο ενα site χωρις συνδρομη?
jmirko15 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ξέρει κανείς πως προκύπτουν έσοδα σε site όπως το Site: www.e-table.gr και το Site: www.photoshooter.gr ??? Γενικά σε site τύπου marketplace όπου δεν υπάρχει προμήθεια για το προΐόν/υπηρεσία, διαφημίσεις ή συνδρομή. Περιμένουν αποκλειστικά να μαζέψουν κόσμο και να χρεώσουν αργότερα ή παίζει κάτι άλλο? Υ.Γ. το e-table.gr έχει πάρει δυνατή επιχορήγηση αλλά δεν προκύπτει ότι ήρθε από φορείς που απλά ενδιαφέρονται για την επέκταση της συγκεκριμένης αγοράς. Άρα από κάπου πρέπει και οι χρηματοδότες να περιμένουν έσοδα. https://www.e-table.gr/for-restaurateurs Photoshooter δεν φαίνεται να ακολουθεί κάποιο μοντέλο atm. Οπότε: 1. Έχει στόχο την μελλοντική προώθηση 2. Έχει "συνεργασία" με φωτογράφους και τους προωθεί. Εγω θα ηθελα να ρωτησω το insοmnia πως δουλευει..Πως πληρωνονται τοσοι ανθρωποι απο ενα site χωρις συνδρομη? Γοογλο αδσενς + διαγωνισμούς. PS: Υπάρχει και κάποια άλλη πηγή αλλά θα σε αφήσω να την βρεις μόνος σου..
genious1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγω θα ηθελα να ρωτησω το insοmnia πως δουλευει..Πως πληρωνονται τοσοι ανθρωποι απο ενα site χωρις συνδρομη? διαφημισεις, ποσοι ανθρωποι 2-3 ειναι
genius_13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγω θα ηθελα να ρωτησω το insοmnia πως δουλευει..Πως πληρωνονται τοσοι ανθρωποι απο ενα site χωρις συνδρομη? Δεν πληρώνονται . Στο 99% των φόρουμς το μοντεριλίκι γίνεται εθελοντικά.
LSDalKa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 https://www.e-table.gr/for-restaurateurs Photoshooter δεν φαίνεται να ακολουθεί κάποιο μοντέλο atm. Οπότε: 1. Έχει στόχο την μελλοντική προώθηση 2. Έχει "συνεργασία" με φωτογράφους και τους προωθεί. Η σελίδα που παραπέμπεις στο e-table δεν έχει καμία αναφορά σε χρηματικό. Ούτε κάνει κάποια φανερή διάκριση στην ιεραρχία με την οποία τα εμφανίζει. Αν ήταν να παίρνει προμήθεια για κρατήσεις (που έτσι κι αλλιώς δεν προπληρώνονται) λογικά θα το έλεγε.... Πάντως η επιδότηση 200.000+500.000 ευρώ http://www.businessnews.gr/article/16427/e-tablegr-lamvanei-hrimatodotisi-500000eu-apo-ellines-kai-xenoys-ependytes είναι αρκετά μεγάλη για να μην υπάρχει σοβαρή πηγή εσόδων. Δεν νομίζω ότι το photoshooter προωθεί φωτογράφους (έχει 251 προς το παρόν). Μελλοντική προώθηση με την μορφή προμήθειας στο κλείσιμο φωτογράφησης μάλλον, ε? Τι είναι το μοντέλο atm ακριβώς?
jmirko15 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Η σελίδα που παραπέμπεις στο e-table δεν έχει καμία αναφορά σε χρηματικό. Ούτε κάνει κάποια φανερή διάκριση στην ιεραρχία με την οποία τα εμφανίζει. Αν ήταν να παίρνει προμήθεια για κρατήσεις (που έτσι κι αλλιώς δεν προπληρώνονται) λογικά θα το έλεγε.... Πάντως η επιδότηση 200.000+500.000 ευρώ http://www.businessnews.gr/article/16427/e-tablegr-lamvanei-hrimatodotisi-500000eu-apo-ellines-kai-xenoys-ependytes είναι αρκετά μεγάλη για να μην υπάρχει σοβαρή πηγή εσόδων. Δεν νομίζω ότι το photoshooter προωθεί φωτογράφους (έχει 251 προς το παρόν). Μελλοντική προώθηση με την μορφή προμήθειας στο κλείσιμο φωτογράφησης μάλλον, ε? Τι είναι το μοντέλο atm ακριβώς? 3 & 4 στην σελίδα που σου έστειλα. Σχετικά με το photoshooter θα μπορούσε να το κάνει άνετα ή απλά χτίζει userbase atm (=at this moment) και αργότερα θα έρθει και το business model..
LSDalKa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Όντως για το 3 & 4 αλλά και πάλι δεν βγαίνουν τα ποσά. Μεγάλη επιχορήγηση + αρκετά τρέχοντα έξοδα..... Λες να υπάρχει κάποιο template έτοιμο με την λειτουργία του photoshooter (διαδικασία εγγραφής, δημιουργία προφίλ, "κάντε προσφορά" κτλ) ?? Να μπορείς δηλαδή με βασικές γνώσεις web development να το στήσεις με παρόμοιο τρόπο.
tz3s Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 αυτος που εχει το e-table εχει και τα γνωστα e-food, e-shop και γενικα οτι υπαρχει με "e-" γιατι το εχει πατενταρει.. Σχεδον ολα αυτα εχουν χρεωκοπησει, εκτος του e-food που ειναι το πιο δυνατο στον κλαδο του. Ατομα του χωρου μου εχουν πει οτι δεν μπορουν να καταλαβουν πως βρισκει τοσους επενδυτες για τα prodject του... γιατι ετσι δουλευει, πουλαει μετοχες σε επενδυτες
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 αυτος που εχει το e-table εχει και τα γνωστα e-food, e-shop και γενικα οτι υπαρχει με "e-" γιατι το εχει πατενταρει.. Σχεδον ολα αυτα εχουν χρεωκοπησει, εκτος του e-food που ειναι το πιο δυνατο στον κλαδο του. Ατομα του χωρου μου εχουν πει οτι δεν μπορουν να καταλαβουν πως βρισκει τοσους επενδυτες για τα prodject του... γιατι ετσι δουλευει, πουλαει μετοχες σε επενδυτες Δηλαδή αυτός (ή αυτοί) που έχουν το e-shop έχουν και το e-food και το e-table;
LSDalKa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δηλαδή αυτός (ή αυτοί) που έχουν το e-shop έχουν και το e-food και το e-table; ναι 1
tz3s Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δηλαδή αυτός (ή αυτοί) που έχουν το e-shop έχουν και το e-food και το e-table ναι...και γενικα υπαρχουν πολλα site που ακομα δν εχουν παρει την επιδοτηση που χρειαζεται για να τα κανει γνωστα.. 1
LSDalKa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ναι...και γενικα υπαρχουν πολλα site που ακομα δν εχουν παρει την επιδοτηση που χρειαζεται για να τα κανει γνωστα.. όπως??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα