Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προεκυψε ενδεχομενο για δουλεια σε καταστημα μεσα στο αεροδρομιο.Το μονο που ξερω ειναι πως εχει κυλιομενο ωραριο και καποια bonus για βενζινη κλπ( μενω 30 λεπτα απ το αεροδρομιο).

Απο την τωρινη μ δουλεια δεν ειμαι ικανοποιημενη, και βασικα θα παω αεροδρομιο απλα για τις καλυτερες συνθηκες.

εχει δουλεψει κανεις σε καταστημα αεροδρομιου?

Τι εντυπωσεις εχετε? Τα υπερ και τα κατα?

Οποιος μπορει ας βοηθησει! :)

Δημοσ.

θα πηγαινεις με αυτοκινητο στο αεροδρομιο καθημερινα?? νομιζω οτι το πρωτο που θα πρεπει να σκεφτεις ειναι το οτι θα πρεπει να πηγαινεις με το λεωφορειο

Δημοσ.

Εκει που μενω δεν εχει αστικα, μονο κτελ, κανει μια ωρα και κοστιζει αρκετα οποτε ναι, θα παιρνω αμαξι....

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που μπορω να φανταστω ως αρνητικό είναι πως θα έχεις πολλους πελατες που θα χαζολογουν χωρις να ψωνίζουν. Το οποιο ισως ειναι και καλο γιατι θα περναει η ώρα (αν και δεν ξερω σε τι ειδος αναφερεσαι).

Το περιβάλλον του αεροδρομίου προσωπικα μου αρέσει ιδιαίτερα οποτε θα το εβαζα στα θετικα :)

Δημοσ.

Εκει που μενω δεν εχει αστικα, μονο κτελ, κανει μια ωρα και κοστιζει αρκετα οποτε ναι, θα παιρνω αμαξι....

αμα σου δινουν θεση παρκινγκ και δν εχεις διοδια να το κανεις... αλλιως θα τρως το μισθο σου σε αυτα

Δημοσ.

Μια γνωστή μου δούλευε στο αεροδρόμιο και μου ειχε πει πως διαλέγεις μια απο τις 3 παροχές: ή κάρτα ΜΜΜ, ή γεύματα/ποτά, ή e-pass. Για βενζίνες δεν μου ειχε πει κατι, ηταν security βεβαια και ισως εχουν αλλες παροχες.

Ηταν ευχαριστημενη απο τις συνθηκες γιατι πληρωναν στην ωρα τους, ηταν τυπικοι σε ολα, μπορουσε ανετα να παρει αναρρωτικη π.χ. χωρις γκρινιες και γενικα ηταν ολα βασει νομοθεσιας. Εκεινη πηγαινε με αυτοκινητο μεχρι ενα σημειο και μετα επαιρνε προαστειακό ή λεωφορείο (αναλογα την ωρα που θα δουλευε, οποιο περναγε) για να μετριάσει τα έξοδα. Απο τις παροχες είχε διαλέξει την καρτα ΜΜΜ. Στα μειον το οτι εχανε πολλες ωρες στην μετακινηση και η δουλεια ειχε βασικο μισθο και μηδαμινα περιθωρια ανελιξης.

Δημοσ.

Αρνητικό, η απόσταση και ο χρόνος που θα θέλεις να πας και να γυρίσεις.

Θετικά, το εργασιακό περιβάλλον στα αεροδρόμια είναι αρκετά καλό και αλλάζεις τελείως σκηνικό εργασίας.

Προσοχή στα προνόμια.. να σιγουρευτείς τι σου δίνουν, για να δεις αν σε συμφέρει.

Δημοσ.

Το περιβάλλον σίγουρα είναι καλό, είσαι όλη μέρα ανάμεσα σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, η ατμόσφαιρα ψιλοχλιδατη, ξεχνάς για λίγο την κρίση. Έχεις ειδικές τιμές για καφέ και εστιατόρια του αεροδρομίου, νομίζω μπορείς και να βγαλεις κάρτα να ψωνιζεις από το κατάστημα με αφορολογητα στις ;αφίξεις. Από όσο ξέρω οι περισσότερες θέσεις εκεί είναι part time, οπότε ζύγισε τα.

• Like 1
Δημοσ.

Κ εμενα μ αρεσει το περιβαλλον στ αεροδρομιο, και εχω ψηθει αρκετα για τη δουλεια, αν τελικα με παρουν, γιατι ως τωρα δουλευω σπαστο εξαημερο ενω εκει θα μαι 8ωρη.Και καλυτερα λεφτα.Απλα ηθελα ν ακουσω εντυπωσεις απο ατομα που εργαζονται/εργαστηκαν σε καταστηματα αεροδρομιου...

• Like 1
Δημοσ.

Την εποχή των Ολυμπιακών αγώνων, δούλευε για ένα διάστημα ένας φίλος μου στο φόρτωμα-ξεφόρτωμα των αποσκευών.

Είχε κάρτα για ΜΜΜ, έκπτωση στα καταστήματα, δούλευε 8ώρο και πληρωνόνταν στην ώρα του. Επίσης, λόγω της εργασίας είχε πάσο που τον επέτρεπε να πηγαίνει σε όποιο κτήριο του αεροδρομίου ήθελε.

Αν του δίνονταν η ευκαιρία, άνετα θα δούλευε πάλι σε αυτό το πόστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...