Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας... θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει ποια είναι η διάφορα ανάμεσα σε έναν ανεμιστήρα με πλαστικούς έλικες και σε έναν με σιδερένιους (αλουμίνιο) έλικες ποια είναι η διάφορα ???? Σας ευχαριστώ !!! :)

Δημοσ.

Έχουν διαφορά. Οι πλαστικοί έλικες είναι πιο εύκαμπτοι και χάνουν τη φόρμα τους λόγω της δύναμης που ασκείται πάνω τους απ'το στρίψιμο. Οι μεταλικοί λιγότερο. Αποτέλεσμα = περισσότερος αέρας (με τους μεταλλικούς) με λιγότερες στροφές.

• Like 2
Δημοσ.

Έχουν διαφορά. Οι πλαστικοί έλικες είναι πιο εύκαμπτοι και χάνουν τη φόρμα τους λόγω της δύναμης που ασκείται πάνω τους απ'το στρίψιμο. Οι μεταλικοί λιγότερο. Αποτέλεσμα = περισσότερος αέρας (με τους μεταλλικούς) με λιγότερες στροφές.

Δεν το είχα ψάξει τόσο σε βάθος! :P :)

Αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουν μεταλλικούς έλικες έτσι κι αλλιώς...

Δημοσ.

και επίσης απορροφούν μέρος της θερμότητας του αέρα άρα θα είναι ελάχιστα πιο δροσερός... αλλα σήμερα με 100-150€ παίρνεις aircondition οπότε δεν ξέρω αν ειναι καλή κίνηση η αγορά ανεμιστήρα εκτός αν τον θες για έξω.

Δημοσ.

Από την άλλη οι πλαστικοί έλικες χρειάζονται μικρότερη ενέργεια μια και έχουν μικρότερο βάρος, οπότε είναι πιο αποδοτικοί...

Δημοσ.

και επίσης απορροφούν μέρος της θερμότητας του αέρα άρα θα είναι ελάχιστα πιο δροσερός...

!!!!!!!!!!!???????????????

• Like 2
Δημοσ.

!!!!!!!!!!!???????????????

Ναι ναιιιι καλα τα λεει...  μεσω των μικροινων τους, απορροφουν τα κρυα σωματιδια του καλοκαιρινου αερα, και ετσι γινεται αυτο που λεει στην συνεχεια

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει και ψυγειο μικροινων με ξεχωριστο βεντλατερ, για σταθερη αποδοση σε ολες τις συνθηκες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...