nick.the.greek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας... θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει ποια είναι η διάφορα ανάμεσα σε έναν ανεμιστήρα με πλαστικούς έλικες και σε έναν με σιδερένιους (αλουμίνιο) έλικες ποια είναι η διάφορα ???? Σας ευχαριστώ !!!
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Πιστεύω καμία πρακτική διαφορά δεν έχουν... (σε απόδοση δηλαδή) 2
Haldol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έχουν διαφορά. Οι πλαστικοί έλικες είναι πιο εύκαμπτοι και χάνουν τη φόρμα τους λόγω της δύναμης που ασκείται πάνω τους απ'το στρίψιμο. Οι μεταλικοί λιγότερο. Αποτέλεσμα = περισσότερος αέρας (με τους μεταλλικούς) με λιγότερες στροφές. 2
nick.the.greek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 άρα μου προτείνετε να πάρω με μεταλλικούς ε? απόδοσή καλύτερη δηλαδή
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έχουν διαφορά. Οι πλαστικοί έλικες είναι πιο εύκαμπτοι και χάνουν τη φόρμα τους λόγω της δύναμης που ασκείται πάνω τους απ'το στρίψιμο. Οι μεταλικοί λιγότερο. Αποτέλεσμα = περισσότερος αέρας (με τους μεταλλικούς) με λιγότερες στροφές. Δεν το είχα ψάξει τόσο σε βάθος! Αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουν μεταλλικούς έλικες έτσι κι αλλιώς...
Uncle_Bens Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 και επίσης απορροφούν μέρος της θερμότητας του αέρα άρα θα είναι ελάχιστα πιο δροσερός... αλλα σήμερα με 100-150€ παίρνεις aircondition οπότε δεν ξέρω αν ειναι καλή κίνηση η αγορά ανεμιστήρα εκτός αν τον θες για έξω.
tz3s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 δεν αξιζει να παρεις κλιματιστικο με 100-150 ευρω.. Θα πληρωνει τα κερατιατικα στην ΔΕΗ 1
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Έχουν διαφορά. Οι πλαστικοί έλικες είναι πιο εύκαμπτοι και χάνουν τη φόρμα τους λόγω της δύναμης που ασκείται πάνω τους απ'το στρίψιμο. Οι μεταλικοί λιγότερο. Αποτέλεσμα = περισσότερος αέρας (με τους μεταλλικούς) με λιγότερες στροφές. Από την άλλη οι πλαστικοί έλικες χρειάζονται μικρότερη ενέργεια μια και έχουν μικρότερο βάρος, οπότε είναι πιο αποδοτικοί...
MT60RS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 και επίσης απορροφούν μέρος της θερμότητας του αέρα άρα θα είναι ελάχιστα πιο δροσερός... !!!!!!!!!!!??????????????? 2
tz3s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 !!!!!!!!!!!??????????????? Ναι ναιιιι καλα τα λεει... μεσω των μικροινων τους, απορροφουν τα κρυα σωματιδια του καλοκαιρινου αερα, και ετσι γινεται αυτο που λεει στην συνεχεια 1
MT60RS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 υπαρχει και ψυγειο μικροινων με ξεχωριστο βεντλατερ, για σταθερη αποδοση σε ολες τις συνθηκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα