mathsrule Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα φίλες και φίλοι! Όπως συμβαίνει στο Insomnia κάθε χρόνο, έτσι και φέτος με τη σειρά μου, είπα να ανοίξω ένα τόπικ όπου θα με βοηθήσετε να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου. Θα ήθελα, λοιπόν, να μου πείτε εσείς, κατά τη δική σας ταπεινή άποψη, ποιες σχολές θεωρείτε ενδιαφέρουσες. Δεν θέλω να μου προτείνετε σχολές με βάση την επαγγελματική αποκατάσταση (θεωρούμε σε όλα πως υπάρχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση), αλλά καθαρά και μόνο με βάση το τι θεωρείτε ενδιαφέρον για σπουδές/επάγγελμα και τι όχι. Για να προλάβω κάτι σχόλια στυλ "Δεν ξέρεις τι θες και περιμένεις από εμάς να σου πούμε!" να τονίσω ότι έχω ήδη φτιάξει το μηχανογραφικό μου με πρώτες τις σχολές που θέλω... πρώτες. Απλά θέλω κι άλλες ιδέες για να γεμίσω τις πιο κάτω θέσεις. Συνεπώς, θεωρώντας ότι με την αποφοίτηση θα έχετε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, ποια Σχολή θα επιλέγατε; Τι θα σας τράβαγε το ενδιαφέρον όσον αφορά τις σπουδές; Ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ. Έχω ξεκλειδώσει 2ο, 4ο και 5ο πεδίο, αλλά μπορώ να βάλω σχολές μόνο 4ου και 5ου επιστημονικού πεδίου. Συνεπώς, Φιλολογικά/Ιατρικά και τέτοια μην τα λάβετε υπόψιν σας. Οικονομικές και τεχνολογικές Σχολές μόνο. Ξέχασα να αναφέρω Αθήνα μόνο. Δηλαδή Αττική.
DrLo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Κοίτα, είναι πολύ σχετικό αυτό που ρωτάς. Δε ξέρουμε ούτε τι σου αρέσει ή σε τι έχεις κλίση ούτε πόσο μεγάλους βαθμούς ελπίζεις να πιάσεις. Από τεχνικές σχολές, προσωπικά θα έβαζα 1. ΗΜΜΗΥ 2. Μηχ Μηχ <--- εδώ είμαι εγώ αν και αν έδινα τώρα θα διάλεγα το 1 από Οικονομικές 1. Χρηματοοικονομικά 2. Διοικ. επιστήμης και τεχνολογίας 1
mathsrule Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Κοίτα, είναι πολύ σχετικό αυτό που ρωτάς. Δε ξέρουμε ούτε τι σου αρέσει ή σε τι έχεις κλίση ούτε πόσο μεγάλους βαθμούς ελπίζεις να πιάσεις. Από τεχνικές σχολές, προσωπικά θα έβαζα 1. ΗΜΜΗΥ 2. Μηχ Μηχ <--- εδώ είμαι εγώ αν και αν έδινα τώρα θα διάλεγα το 1 από Οικονομικές 1. Χρηματοοικονομικά 2. Διοικ. επιστήμης και τεχνολογίας Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Κοίτα, το ξέρω ότι είναι γενικό αυτό που ζητάω, μιας και οι Σχολές που μου αρέσουν πραγματικά έχουν ήδη μπει πρώτες στο μηχανογραφικό. Το μόνο που ζητάω είναι αυτό ακριβώς που έκανες κι εσύ, να μου πείτε την άποψή σας, το τι θεωρείτε ενδιαφέρον και τι όχι. Όσον αφορά τα μόρια έχω γράψει πολύ καλά θέλω να πιστεύω. Τις Σχολές, όμως, δεν τις δηλώνω βάσει μορίων, οπότε μην τα λαμβάνετε υπόψιν σας. 2. Διοικ. επιστήμης και τεχνολογίας Όσον αφορά αυτή τη Σχολή, με μπερδεύει. Ουσιαστικά τι βγαίνεις από εκεί; Δηλαδή ποιος ο επαγγελματικός σου τίτλος; Δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι πιο θεωρητική σχολή (διοίκηση και οργάνωση) ή τεχνική.
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Που χάθηκες ρε συ Mathsrule; Είχα την εντύπωση ότι πας για στρατιωτικές σχολές, δεν ισχύει; 1
mathsrule Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Που χάθηκες ρε συ Mathsrule; Είχα την εντύπωση ότι πας για στρατιωτικές σχολές, δεν ισχύει; Εδώ είμαι, απλά πήρα άδεια λόγω διαβάσματος. Ναι ισχύει. Για την ακρίβεια τις έχω πρώτες στο μηχανογραφικό, και αμέσως μετά το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας που επίσης μου αρέσει. 1
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εδώ είμαι, απλά πήρα άδεια λόγω διαβάσματος. Ναι ισχύει. Για την ακρίβεια τις έχω πρώτες στο μηχανογραφικό, και αμέσως μετά το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας που επίσης μου αρέσει. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι αυτή τη στιγμή αλλά γενικά πιστεύω ότι θα τα πας καλά σε ό,τι διαλέξεις γιατί φαίνεσαι έξυπνος και προσγειωμένος, ειδικά για την ηλικία σου! Καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία! 1
mathsrule Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι αυτή τη στιγμή αλλά γενικά πιστεύω ότι θα τα πας καλά σε ό,τι διαλέξεις γιατί φαίνεσαι έξυπνος και προσγειωμένος, ειδικά για την ηλικία σου! Καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία! Μακάρι, ευχαριστώ πολύ! Να 'σαι καλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα