mentoras99 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μου εχει τυχει να θελω να δω καποιο event που προβαλλεται σε live streaming σε καποια ιστοσελιδα, αλλα να μην εχω τη δυνατοτητα να ειμαι στον υπολογιστη την ωρα της προβολης, ωστε να το δω ζωντανα.Και για να σας προλαβω, θα πω οτι τελικα λιγες ειναι οι εκπομπες live streaming που κατοπιν τις ανεβαζουν στο youtube, για θέαση αργοτερα.Οποτε θα ηθελα να ξερω, αν υπαρχει καποιο site ή πρόγραμμα ή online service, που να του δινεις το url, και να στο καταγραφει καπου, που να μπορεις να το δεις με την ησυχια σου στην ωρα που σε βολευει (είτε online είτε να κατεβασεις το αρχειο).Υπάρχει κάτι τετοιο; 1
mentoras99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μαλλον ζητω κατι που δεν υπαρχει, ή εχει κοστος(καπου ειδα στο νετ μια υπηρεσια, απο το πολυ ψαξιμο, αλλα ηθελε ετησια συνδρομη). Ισως ψαξω το camtasia, αλλα δεν ξερω αν κανει προγραμματισμενη εγγραφη, και φυσικα δεν νομιζω να εχει τοσο καλο αποτελεσμα οσο θα ειχε μια υπηρεσια ειδικα για τον σκοπο που αναφερω.
me3ikan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Το camtasia δεν εχει τετοια επιλογη που θες. Θα πρεπει να το βαζεις να γραφει εσυ με κανα teamviewer απο το κινητο σου. Το αποτελεσμα παντως, αν ρυθμισεις σωστα και τα fps θα ειναι καλο. Απλα πρεπει να εχεις χωρο στο δισκο γιατι ισως σου δημιουργησει πολυ μεγαλα αρχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα