Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω Converter - IDE TO SATA ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ WINDOWS 7...

Εχω ένα σκληρό ο, οποίος έχει μέσα μόνο τα Windows 7 γνήσια κανονικά.Και δεν θέλω να βάλω πειρατικά...

Και ψάχνω έναν Converter ώστε να τον συνδέσω με έναν δίσκο SATA III Και να περάσω μέσα τα Windows στον καινούριο..... Τα Win 7 και 8 δεν χρειάζονται κάποιου είδους GHOST όπως κάναμε παλιότερα με τα ΧP και με τους Ide σκληρούς....

"Μπορείς να το κάνεις πολύ πιο άπλα γιατί σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα με τον εξής τρόπο" .......... :

"Στο παράθυρο "εκτέλεση" που θα ανοίξει, γράφουμε την εντολή control και πατάμε ΟΚ - Η εντολή αυτή ανοίγει τον πίνακα ελέγχου...........

Στην ενότητα Σύστημα και Ασφάλεια κάνουμε κλικ στη μεσαία επιλογή: "Αποθήκευση των αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας με το Ιστορικό αρχείων"................!

Τέλος, στο παράθυρο που θα ανοίξει κάνουμε κλικ κάτω αριστερά στο "Αντίγραφο ασφαλείας ειδώλου συστήματος"........

Και έτσι με αυτόν τον τρόπο είναι σαν το GHOST που κάναμε παλιότερα.....

Το θέμα τώρα είναι ότι υπάρχει κάποιος convertet η κάτι που να το υποστηρίζει αυτό? η αν δεν μπορεί,να κάνει μόνο Boot τα Windows ενώ τον συνδέσω στην Μητρική μου Που έχει μόνο SATA θήρες και να ανοίγει από εκεί??

Έχω βρει στο Ίντερνετ πάρα πολλά όμως δεν γράφουν χαρακτηριστηκα από κάτω μόνο ότι είναι IDe to Sata και τίποτε άλλο έχει κανείς να προτείνει τίποτα για αυτή την περίπτωση?

Η και κάποιον άλλο τρόπο να περάσω τα Windows Μου στον καινούριο? γιατί δεν έχω το Cd κάπου έχει χαθεί μετά από τόσο καιρό, και μετά από μετακόμιση....

Π.χ στην φώτο έχω βρει κάτι για αυτή τη δουλειά όμως δεν γράφει τίποτα όπως και σε άλλα ότι μπορεί να το κάνει - Σαν να συνδέσεις έναν εξωτερικό δείχνει απλά... 

Κάτι πρέπει να υπάρχει για αυτή την περίπτωση δεν μπορεί...

Help -  παιδιά γιατί έχω έτοιμο καινούριο Pc Που μόλις ετοίμασα και δεν είμαι για να αγοράζω καινούρια Windows Και να δώσω 120 ευρω..... Καλύτερα να τα δώσω για Υδροψυξη........ :)

Ευχαριστω!

E-Mail - [email protected]

Επεξ/σία από Gi0
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, οκκκκκ

φανταζομαι windows 7 64bit ελληνικα

1,εδω ειναι το iso:

deleted

(προς admin ειναι original δισκος και χωρις crack μεσα, αν παλι ουτε αυτο επιτρεπετε σβηστε το)

2,με αυτο εδω θα καψεις τα 7αρια σε ενα στικακι πανω απο 4gb: http://wudt.codeplex.com/

3,εδω περα πουλανε στικακια: http://www.skroutz.gr/c/61/usb-flash.html

αν δεν εχεις παρε ενα για να βαλεις το λειτουργικο   και ενα για να κανεις buck up τα αρχεια.

Κανε καθαρη εγκατασταση και απλα βαλε το key των windows 7 στην καινουργια εγκατασταση, επισεις θα παρεις και τζαπα windows 10.

Επεξ/σία από Gi0
  • Like 1
Δημοσ.

Εδώ δεν βρίσκει το δισκάκι,λες να βρει το serial;

dimmak,έχω ένα τέτοιο που δείχνεις αλλά ποιο απλό, από το ebay και σου δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσεις από αυτό.

(έχει jmicron controler με άλλο controler ίσως να μην ξεκινάει) 

Το θέμα είναι ότι έτσι δεν λύνεις το πρόβλημα σου,εγκατεστημένα windows δεν θα ξεκινήσουν από usb θα σου βγάλει μήνυμα λάθους και θα κολλήσει.

Χώρια ότι η εγκατάσταση είναι γεμάτη με driver από τον παλιό Η/Υ και θα σου έβγαζε πολλά προβλάματα.

• Moderators
Δημοσ.

[..]

(προς admin ειναι original δισκος και χωρις crack μεσα, αν παλι ουτε αυτο επιτρεπετε σβηστε το)

[..]

Το δισκακι μπορει να ειναι "original" αλλα το site που το φιλοξενει δεν εχει καμια σχεση με την Microsoft ή με καποιον επισημο αντιπροσωπο της. Μην ποσταρετε links εαν δεν γνωριζετε τιποτα για την νομιμοτητα τους.

@dimmak

Μετατρεπεις τα bolds σε κανονικα και μειωνεις το μεγεθος της γραμματοσειρας εντος ολιγου, διαφορετικα θα αναγκαστω να σβησω το thread.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σωστος The elf.....αν ειχα το δισκακι θα τα ειχα περασει και θα ειχε γινει ενεργοποιηση μεσω τηλ στη microsoft....

κοιτα αυτο που λες οτι μπορει να βγαζεi προβληματα απο το παλιο λειτουργικο....

το μονο που ειχε κανει Eκεινο το Pc ειναι να μπει στο Internet και να ενεργοποιησει τα windows τιποτε αλλο ...10 μερες δουλεψε και μετα το εκλεισα απλα για να εχω ενα back up τα windows που τα ενεργοποιησα κανονικα και μετα το εκλεισα....Αυτο εκανε τιποτε αλλο ...ααα και περασα και τον Chrome...ομως περασε ο καιρος αλλαξανε τα πραγματα και δεν εχω το cd :/ 

Αυτα....

Καθαριστηκε με Ccleaner kai hitman pro εχει γινει defragment και γενικα δεν υπαρχει κατι αλλο μεσα που να ειναι εκτος Windows... 19 gb me 20 καπου εκει ειναι οσο δλδ και τα Windows που ειναι απο τη microsoft..

Το δισκακι μπορει να ειναι "original" αλλα το site που το φιλοξενει δεν εχει καμια σχεση με την Microsoft ή με καποιον επισημο αντιπροσωπο της. Μην ποσταρετε links εαν δεν γνωριζετε τιποτα για την νομιμοτητα τους.

@dimmak

Μετατρεπεις τα bolds σε κανονικα και μειωνεις το μεγεθος της γραμματοσειρας εντος ολιγου, διαφορετικα θα αναγκαστω να σβησω το thread.

Γραμματοσειρά κτλ έτοιμα !  και το Cd ηταν αγορασμενο απο εδω  : http://www.ebw.gr/el/Product/266788/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-w-SP1-Licence?utm_source=Linkwise&utm_medium=Affiliate&utm_campaign=Linkwise&lkws_11386=558285c6-4e15-3d80-76cd-da0f2e15ded8

Επεξ/σία από dimmak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...