splash18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδια.... μιας και ηρθε η ωρα που συμπληρωνω την αιτηση για το μεταπτυχιακο πρόγραμμα εχει ένα κενο για να γραψω ένα κειμενο για την εξης ερωτηση : 'Παρακαλούμε περιγράψτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και εξηγείστε πως το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ναυτιλία θα σας βοηθήσει να τους υλοποιήσετε.'' και δεν ξερω πως να αρχισω, τι να γραψω κλπ... ψαχνω για υποδείγματα στο ιντερνετ αλλα ματαια τιποτα ιδεες κανεις ?
idomeneas7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 "Με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα στο ναυτιλιακό χώρο και ένα μεταπτυχιακό στο αντικείμενο θα μου παρέχει περισσοτερες ευκαιρίες"? 1
splash18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 πολύ καλο σε ευχαριστώ θα το βάλω οπωσδήποτε στο κειμενάκι που πρέπει να γράψω..... ζητόύν μία με δύο παραγράφους και δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και να τελειώσω και πώς να αναπτύξω το θέμα μετα από 12 χρόνια που τελέιωσα τις σπουδές δεν μπορω να καταλάβω τι να γράψω
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Με ενδιαφέρει να βρω ενα, αμφιβόλου ποιότητας, μεταπτυχιακο για να δώσω τα σκληροδουλεμενα λεφτα μου και επειδη είναι στα ελληνικα πιστεύω οτι οι αρχαίοι ιδιοκτήτες της ελληνικής ναυτιλίας θα το δουν με καλο μάτι μιας και παπούτσι απο τον τόπο σου και ας ειναι τρυπιο... Ειλικρινά, τέτοιες βλακείες ερωτήσεις πρεπει να σταματήσουν. 2
splash18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 χαχαχαχα και εγω της ιδιας αποψης είμαι αλλα αφου είναι must για να σε επιλεξουν τι να κανω? να μη ρωτησω τους ειδικούς?
splash18 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 ψαχνω να βρω ένα υπόδειγμα αυτοπεριγραφικης εκθεσης αλλα τιποτα......
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 ψαχνω να βρω ένα υπόδειγμα αυτοπεριγραφικης εκθεσης αλλα τιποτα...... Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Εννοείς κείμενο για να περιγράψεις τον εαυτό σου;
splash18 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ενα κειμενο περιγραφης στοχων και γιατι επελεξα το συγκεκριμενο προγραμμα το ζητανε πλεον στα μεταπτυχιακα..ειναι μια μικρη εκθεση κινητρων motivation letter ονομαζεται
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ε εντάξει, αυτό με τους στόχους καλό είναι να το έχεις μέσα στο μυαλό σου οχι μόνο για μεταπτυχιακό αλλά και για εύρεση εργασίας, σε συνεντεύξεις σίγουρα κάποια στιγμή θα σε ρωτήσουν για στόχους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα