Expertr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Καλησπερα.Πριν λιγο ανοιξα να τσεκαρω το καταγραφικο των καμερων και διαπιστωσα οτι δεν δουλευει.Αναβοσβηνε το κοκκινο λαμπακι του και ο μετασχηματιστης επισης. Μετα απο κατι τεστ που εκανα ειδα στο pc οτι ο σκληρος ειναι 100% υγιεις .Οποτε λεω δεν φταιει αυτο.Ανοιγω το καταγραφικο μονο του χωρις σκληρο και ανοιγει κανονικα,μπαινεις στο μενου ολα κομπλε.Εαν πας να κουμπωσεις πανω τον σκληρο και του δωσεις ρευμα κανει παλι τα ιδια... Παιζει να ειναι ο σκληρος η παω για καταγραφικο?..Αλλα μου κανει εντυπωση που ανοιγει κανονικα. Η μεγαληη γκαντεμια ειναι οτι το ειχα αγορασει 18/6/2013 :/...Σημερα εκλεισε 2 χρονια που ηταν η εγγυηση του...
Uncle_Bens Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 μάρκα και μοντέλο;Επίσης αν μόλις τελείωσε η εγγύηση δεν χάνεις τίποτα να επικοινωνήσεις με την εταιρία σχετικά με αυτό μπορεί να σου βρουν λύση η να σου αντικαταστήσουν το τυχόν ελαττωματικό εξάρτημα σαν να ήσουν ακόμη μέσα στην εγγύηση.
Expertr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 μάρκα και μοντέλο; Επίσης αν μόλις τελείωσε η εγγύηση δεν χάνεις τίποτα να επικοινωνήσεις με την εταιρία σχετικά με αυτό μπορεί να σου βρουν λύση η να σου αντικαταστήσουν το τυχόν ελαττωματικό εξάρτημα σαν να ήσουν ακόμη μέσα στην εγγύηση. Anga AGE-2204L Ναι θα παω απο εκει που το ειχα αγορασει καταρχην να μου πουν αν οντως φταιει το καταγραφικο.να το δοκιμασουν και εκεινοι.
agamoi-thytai Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό. Μου είχε τύχει στο δικό μου. Άλλαξα τροφοδοτικό και δούλεψε. Δοκίμασε ενα άλλο δίσκο αν έχεις, η ενα άλλο τροφοδοτικό αν ειναι 12v
Uncle_Bens Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό. Μου είχε τύχει στο δικό μου. Άλλαξα τροφοδοτικό και δούλεψε. Δοκίμασε ενα άλλο δίσκο αν έχεις, η ενα άλλο τροφοδοτικό αν ειναι 12v Ναι απο την στιγμή που λες πως ο δίσκος ειναι υγιής και πως ανοίγει κανονικά χωρίς τον δίσκο τότε παίζει το τροφοδοτικό να μην μπορεί να δώσει την απαραίτητη τάση για την λειτουργία του σκληρού. 2
Expertr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό. Μου είχε τύχει στο δικό μου. Άλλαξα τροφοδοτικό και δούλεψε. Δοκίμασε ενα άλλο δίσκο αν έχεις, η ενα άλλο τροφοδοτικό αν ειναι 12v Ειναι 12v αλλα 3Α....Δεν εχω κανεναν μετασχηματιστη με 3Α... Λες να φταιει το τροφοδοτικο και να μην σηκωνει τον σκληρο με το που τον κουμπωνω? Ναι απο την στιγμή που λες πως ο δίσκος ειναι υγιής και πως ανοίγει κανονικά χωρίς τον δίσκο τότε παίζει το τροφοδοτικό να μην μπορεί να δώσει την απαραίτητη τάση για την λειτουργία του σκληρού. Λογικα για αυτο κλεινει και βλεπω και το τροφοδοτικο να αναβοσβηνει το λαμπακι του...εαν ειχε προβλημα το καταγραφικο καθε αυτου δεν θα επρεπε να αναβοσβηνε το τροφοδοτικο...
Expertr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τελικα το προβλημα ηταν οντως το τροφοδοτικο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα