Unabomber Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Voice Calendar κυριως , και αποκλειστικα για θεματα εργασιας..
LongTom Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εάν δεν είσαι 11 χρονών κορίτσι και δεν είσαι καπετάνιος περίεργο να κρατάς ημερολόγιο. Btw:3/10 τρολλινγκ ατέμπτ. Μπετερ λακ νεξτ τάημ.
haris_216 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εάν δεν είσαι 11 χρονών κορίτσι και δεν είσαι καπετάνιος περίεργο να κρατάς ημερολόγιο. Εννοείται. Ημερολόγιο μόνο οι ναυτικοί και η Άννα Φρανκ. Και βέβαια ότι δεν κάνουμε ΕΜΕΙΣ δεν έχει καμιά λογική να το κάνει κανένας άλλος. Είναι απλά περίεργο (και όχι "μου είναι περίεργο") (fyi κι εγώ δεν κρατούσα/κρατάω ημερολόγιο. Αυτό όμως σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Ότι...δεν κρατάω ημερολόγιο!!!)
LongTom Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εννοείται. Ημερολόγιο μόνο οι ναυτικοί και η Άννα Φρανκ. Και βέβαια ότι δεν κάνουμε ΕΜΕΙΣ δεν έχει καμιά λογική να το κάνει κανένας άλλος. Είναι απλά περίεργο (και όχι "μου είναι περίεργο") (fyi κι εγώ δεν κρατούσα/κρατάω ημερολόγιο. Αυτό όμως σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Ότι...δεν κρατάω ημερολόγιο!!!) Εφόσον δεν το έχεις για επαγγελματικούς λόγους και δεν είσαι ανήλικος είναι πολύ περίεργο. Είναι πολύ περίεργο(όχι στο "μου"), το επαναλαμβάνω.
haris_216 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εφόσον δεν το έχεις για επαγγελματικούς λόγους και δεν είσαι ανήλικος είναι πολύ περίεργο. Είναι πολύ περίεργο(όχι στο "μου"), το επαναλαμβάνω. Κατανοητό. Αν δεν θέλω να φαίνομαι περίεργος (όχι να ΣΟΥ φαίνομαι περίεργος) πρέπει να μου στείλεις μια λίστα με τις approved δραστηριότητες. Got it. Άσε που εκτός από περίεργο μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Τρομοκράτες μπορεί να κρατάνε ημερολόγια για gonna do "χτυπήματα". Αλλά μάλλον εκεί είναι απλά επικίνδυνο και όχι περίεργο αφού το κρατάνε για "επαγγελματικούς λόγους".
LongTom Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Κατανοητό. Αν δεν θέλω να φαίνομαι περίεργος (όχι να ΣΟΥ φαίνομαι περίεργος) πρέπει να μου στείλεις μια λίστα με τις approved δραστηριότητες. Got it. Άσε που εκτός από περίεργο μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Τρομοκράτες μπορεί να κρατάνε ημερολόγια για gonna do "χτυπήματα". Αλλά μάλλον εκεί είναι απλά επικίνδυνο και όχι περίεργο αφού το κρατάνε για "επαγγελματικούς λόγους". Κάνε αίτηση να σου σταλούν με κούριερ ή απλό ταχυδρομείο. Εάν είναι επικίνδυνο θα το κρίνει η Επιτροπή,τα άλλα δεν σε αφορούν εάν δεν έχεις τίποτα να κρύψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα