Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν δεν είσαι 11 χρονών κορίτσι και δεν είσαι καπετάνιος περίεργο να κρατάς ημερολόγιο.

Btw:3/10 τρολλινγκ ατέμπτ. Μπετερ λακ νεξτ τάημ.

Δημοσ.

Εάν δεν είσαι 11 χρονών κορίτσι και δεν είσαι καπετάνιος περίεργο να κρατάς ημερολόγιο.

Εννοείται. Ημερολόγιο μόνο οι ναυτικοί και η Άννα Φρανκ.

Και βέβαια ότι δεν κάνουμε ΕΜΕΙΣ δεν έχει καμιά λογική να το κάνει κανένας άλλος. Είναι απλά περίεργο (και όχι "μου είναι περίεργο")

(fyi κι εγώ δεν κρατούσα/κρατάω ημερολόγιο. Αυτό όμως σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Ότι...δεν κρατάω ημερολόγιο!!!)

Δημοσ.

Εννοείται. Ημερολόγιο μόνο οι ναυτικοί και η Άννα Φρανκ.

Και βέβαια ότι δεν κάνουμε ΕΜΕΙΣ δεν έχει καμιά λογική να το κάνει κανένας άλλος. Είναι απλά περίεργο (και όχι "μου είναι περίεργο")

(fyi κι εγώ δεν κρατούσα/κρατάω ημερολόγιο. Αυτό όμως σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Ότι...δεν κρατάω ημερολόγιο!!!)

Εφόσον δεν το έχεις για επαγγελματικούς λόγους και δεν είσαι ανήλικος είναι πολύ περίεργο.

Είναι πολύ περίεργο(όχι στο "μου"), το επαναλαμβάνω.

Δημοσ.

Εφόσον δεν το έχεις για επαγγελματικούς λόγους και δεν είσαι ανήλικος είναι πολύ περίεργο.

Είναι πολύ περίεργο(όχι στο "μου"), το επαναλαμβάνω.

Κατανοητό. Αν δεν θέλω να φαίνομαι περίεργος (όχι να ΣΟΥ φαίνομαι περίεργος) πρέπει να μου στείλεις μια λίστα με τις approved δραστηριότητες.

Got it.

Άσε που εκτός από περίεργο μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Τρομοκράτες μπορεί να κρατάνε ημερολόγια για gonna do "χτυπήματα". Αλλά μάλλον εκεί είναι απλά επικίνδυνο και όχι περίεργο αφού το κρατάνε για "επαγγελματικούς λόγους".

Δημοσ.

Κατανοητό. Αν δεν θέλω να φαίνομαι περίεργος (όχι να ΣΟΥ φαίνομαι περίεργος) πρέπει να μου στείλεις μια λίστα με τις approved δραστηριότητες.

Got it.

Άσε που εκτός από περίεργο μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Τρομοκράτες μπορεί να κρατάνε ημερολόγια για gonna do "χτυπήματα". Αλλά μάλλον εκεί είναι απλά επικίνδυνο και όχι περίεργο αφού το κρατάνε για "επαγγελματικούς λόγους".

Κάνε αίτηση να σου σταλούν με κούριερ ή απλό ταχυδρομείο.

Εάν είναι επικίνδυνο θα το κρίνει η Επιτροπή,τα άλλα δεν σε αφορούν εάν δεν έχεις τίποτα να κρύψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...