insomnia888 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Πολλές ενορίες έχουν δανειστικές βιβλιοθήκες, πιστεύω είναι μια καλή ιδέα να τα πας εκεί. Εγώ δεν θα εκαιγα βιβλίο ακόμα και αν ήταν ή σολωμονικη.
MT60RS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 το ιδιο θα λεει και μια γρια για τον Δαρβινο πχ 1
haris_216 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 what? μηπως να κρατησω και την χθεσινη παπαρα που δεν εφαγα; Λέγοντας "βαμβακάκι με λάδι" κατάλαβες φαντάζομαι ότι δεν αναφέρομαι σε "λάδια" γενικώς αλλά σε αυτά από ευχέλαια, καντήλια, κλπ. Σωστά;
LongTom Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εάν είναι σαν το μεγαλειώδες έπος του Κωνσταντινίδη,τότε καλό είναι να τα κρατήσεις ως κόρη οφθαλμού κι να τα συμβουλεύεσαι τους χαλεπούς τούτους καιρούς. Ειδάλλως ανακύκλωση,το χαρτί δεν κάμει καλό προσάναμμα συνήθως. 2
warlock9_0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 πήγαινε σε μια εκκλησία, ρώτα που είναι η βιβλιοθήκη, βάλε τα μέσα, καψε τα μαζί με την εκκλησία problem solved next 14
cb_papi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός σε μία γνωστή μας είχε σπάσει μία εικόνα αγίου και έλεγε ότι δεν πρέπει να την πετάξεις στα σκουπίδια αλλά να την κάψεις. Το ίδιο και με το αντίδωρο, δεν το πετάς αλλά το ρίχνεις στη θάλασσα ( ; ). Οπότε μάλλον θρησκευτικά καλύτερα να τα κάψεις για να ζεσταθείς κιόλας παρά στα σκουπίδια. Βέβαια αν δεν είσαι της θρησκείας, η ανακύκλωση είναι μία καλή προοπτική. Ή ακόμα καλύτερα να τα χαρίσεις κάπου.
Apoll Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Λέτε για κάψημο, ανακύκλωση. Αναρωτιέται κανείς αν τα βιβλία αυτά έχουν καμμία πραγματική αξία;Αν είναι κανένα δύσκολο out of print βιβλίο, μπορεί να κοστίζει πολλά λεφτά. Όχι χιλιάρικά αλλά....Και θα δώσω παράδειγμα.Τα συναξάρια της γιαγιάς τα ετοίμαζαν για τα σκουπίδια, τους ζήτησα να μου τα στείλουν Αγγλία και πλήρωσα μεταφορικά.Ήδη πούλησα το ετήσιο συναξάρι (12 βιβλία) για 6000 λίρες πέρισυ. Και τα υπόλοιπα δεν πήγαν πίσω.Έβγαλα 9800 συνολικά, από αυτά που θεωρούσαν για πέταμα. Και δεν μιλάω για τίποτα αρχαία χειρόγραφα, αλλά 1950-1960 τύπωμα.Αλλά πέταμα κάτι παλαιό στην Ελλάδα, είναι στο αίμα του Έλληνα. 2
Dare-Devil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γεια σας….. Πριν αρκετούς μήνες πέθανε ένας θειος μου που αυτός ήταν πολύ της εκκλησίας και διάβασε πολλά βιβλία χριστιανικά (ορθόδοξα) κλπ…. η θεια μου (γυναίκα του) θέλησε λίγο να ελαφρύνει την βιβλιοθήκη του και επειδή έχω τζάκι μου έδωσε αρκετά βιβλία καθώς και κάποιες εικόνισες να τις κάψω το χειμώνα! Είναι σωστό να της κάψω;;;;; να τα πετάξω στον κάδο της ανακύκλωσης….. δεν μου κάθετε γιατί είναι σαν να τα πετάμε στα σκουπίδια…. Από την άλλη στην «πυρά»;;; δεν ακούγεται καλά. τι να τις κάνω;;;;; δεν είναι χρηματικής άξιας η τίποτα συλλεκτικά άξιας κλπ….. Εσείς τι θα κάνετε;;;;;;; Απο άποψη χρηστικής αξίας και μόνο (και όχι απο άποψη αμαρτίας αν καούν και διάφορα τέτοια... ) θα τα έδινα σε κάποιον που πιστεύει σε αυτά και του αρέσει να διαβάζει τέτοιου είδους βιβλία ή σε κάποιο ίδρυμα .
Big Boss Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γιατί να σπαταλήσεις πολύτιμο χαρτί για πλάκα και να επιβαρύνεις το πλανήτη? Ανακύκλωση
Uncle_Bens Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εάν είναι σαν το μεγαλειώδες έπος του Κωνσταντινίδη,τότε καλό είναι να τα κρατήσεις ως κόρη οφθαλμού κι να τα συμβουλεύεσαι τους χαλεπούς τούτους καιρούς. Ειδάλλως ανακύκλωση,το χαρτί δεν κάμει καλό προσάναμμα συνήθως. είναι έξι έξι έξι btw και όχι εξακόσια εξήντα έξι οπότε θα έπρεπε να γράφει ςςς sorry λάθος εξακόσια εξήντα έξι ειναι τελικά άρα καλώς χξς
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εάν είναι σαν το μεγαλειώδες έπος του Κωνσταντινίδη,τότε καλό είναι να τα κρατήσεις ως κόρη οφθαλμού κι να τα συμβουλεύεσαι τους χαλεπούς τούτους καιρούς. Ειδάλλως ανακύκλωση,το χαρτί δεν κάμει καλό προσάναμμα συνήθως. εκτος αν ειναι ποτισμενο με λαδι
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γκαηζ δεν πεταμε/καίμε βιβλία. Ανεξαρτητως περιεχομένου. Καταρχην μπορεί να έχουν αξία. Επιπλέον ενδεχομένως να έχουν αξια στο μέλλον.
LongTom Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γκαηζ δεν πεταμε/καίμε βιβλία. Ανεξαρτητως περιεχομένου. Καταρχην μπορεί να έχουν αξία. Επιπλέον ενδεχομένως να έχουν αξια στο μέλλον. Εμείς είμεθα λάργτζ, τα καίμε τα λεφτά μας(και τα βιβλία μας). 1
Adon1s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το "εμεις και ο κοσμος" παντως το φυλουσα σαν τα ματια μου και το πεταξε οταν ελειπα ενα καλοκαιρι η μανα μ. Το ειχα και με πλαστικοποιηση κλπ κλπ Ποιος ξερει ποσο θα αξιζει σε καμια 10ρια χρονια :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα