takisanar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 δν λειτουργουν ουτε τα usb ουτε οι θυρες του ποντικιου κ τ πληκτρολογιου, τν ανοιγω και λογω διακοπης θελει να πατησω f1 για να προχωρησει και δεν μπορω
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Όταν ανοίγει το pc δε βρίσκει το πληκτρολόγιο ? ( πριν μπεί στα windows) .
EASolutions Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τσεκαρε πρωτα τα bios αν ειναι enable το usb mode η οχι Αν ειναι enable και δε μπαινεις δοκιμασε μηπως να δοκιμασεις αλλο πληκτρολογιο . Α δεν μπαινει ουτε το αλλο πηγαινε για μητρικη η βαλε ενα adaptora pin to usb για να κανεις την δουλεια σου
takisanar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 πληκτολογια ποντικια εχω δοκιμασει πολλα, δν μπορω να μπω bios γιατι το πληκτολογιο δν παιρνει καθωλου σημα.
blitzNikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Όταν κάνω εγκατάσταση windows σε παλαιότερες μητρικές (478-775), χρησιμοποιώ πάντα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ένα σετάκι ποντίκι-πληκτρολόγιο ps2, που το έχω ειδικά για αυτή τη δουλειά, ακριβώς για να αποφεύγω τέτοιες ταλαιπωρίες...
mitsus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Κανε reset το bios. Οταν ανοιγεις το pc, παιρνουν ρευμα(αναβουν λαμπακια)?
takisanar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 πληκτρολογιο ps2 δεν εχω, αλλα μαλλον θα πρεπει να παρω ενα. ρευμα δεν επερναν καθολου οπου και να τα συνδεσα. εβαλα μια εσωτερικη καρτα usb hub σε συνδεση με pci στη μητρικη. απο κει περνω ρευμα και σε ποντικι και στο πληκτρολογιο (το χω συνδεσει με εναν μετατροπεα) αλλα δν εχει ανταποκρισει στο pc.
mitsus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μηπως σου αρπαξε το usb? Βαλε ενα φλασακι να δεις αν αναβει το λαμπακι του(για να δεις αν δινει ρευμα). Δοκιμασε και με αλλο τροφοδοτικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα