Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκει που μπηκα και εψαχνα για καμια καμερα στο ebay ξαφνικα πεφτω πανω σε αυτο.

Δεν ειναι ο μονος,ειναι και αλλη που το πουλανε σε τετοιες τιμες...πως γινεται ρε παιδια;

Και απατεωνες να ειναι αφου παλι ο αγοραστης θα τα παρει τα λεφτα του πισω...Αρα γιατι;;

http://www.ebay.com/itm/221804294191?redirect=mobile

Δημοσ.

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. 15 δολλάρια ειναι. Βεβαια δεν εχει διαθέσιμο τώρα

Μπορεί να τα είχε stock  , να έκλεισε η εταιρεία που τα κατασκεύαζε και να τα δινει οσο οσο

Κάτι παίζεται πάντως

Ένας άλλος πουλάει το ίδιο μοντέλο 14,00 για άμεση αγορά

και σε άλλη καταχώρηση το έχει βάλει υπο την μορφή δημοπρασίας και κάνουν bids

Δεν ξέρω . Εγώ λέω να τσιμπήσω ένα

• Like 1
Δημοσ.

θελω και γω να παρω. στην τελικη αν δεν κατσει, τα χρηματα πισω και ολα οκ.

ειναι ευκολη η εγκατασταση; (για καταστημα το θελω)

• Like 1
Δημοσ.

θελω και γω να παρω. στην τελικη αν δεν κατσει, τα χρηματα πισω και ολα οκ.

ειναι ευκολη η εγκατασταση; (για καταστημα το θελω)

Θέλει τεχνικές γνώσεις. Πρέπει να τραβήξεις καλώδια , κανάλια κλπ κλπ , να κάνεις τεχνικές ρυθμίσεις στο καταγραφικό . Και συν του ότι πρέπει να πάρεις και δίσκο για να βάλεις μεσα

Δημοσ.

Κατι παιζει με τον τυπο... να μπειτε στο store του, οι τιμες ειναι πολυ ακραιες. Πολυ φοβαμαι οτι θα κανει μια καλη μπαζα υπολογιζοντας το 30ημερο που κανουν να ερθουν τα προιοντα, και στο 20αημερο θα την κανει με ελαφρα.

Δε γινεται τωρα να πουλαει mountain bike με 20 δολλαρια και free μεταφορικα απο κινα...

http://www.ebay.com/itm/Black-26-Inch-21-Speed-Folding-MTB-Mountain-Bike-Disc-Brake-Foldable-Bicycle-/321786141383?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aebf2dac7

• Like 2
Δημοσ.

Κατι παιζει με τον τυπο... να μπειτε στο store του, οι τιμες ειναι πολυ ακραιες. Πολυ φοβαμαι οτι θα κανει μια καλη μπαζα υπολογιζοντας το 30ημερο που κανουν να ερθουν τα προιοντα, και στο 20αημερο θα την κανει με ελαφρα.

Δε γινεται τωρα να πουλαει mountain bike με 20 δολλαρια και free μεταφορικα απο κινα...

http://www.ebay.com/itm/Black-26-Inch-21-Speed-Folding-MTB-Mountain-Bike-Disc-Brake-Foldable-Bicycle-/321786141383?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aebf2dac7

$700 κοστιζει περιπου το ιδιο στο Aliexpress

http://www.aliexpress.com/store/product/Sipaike-26-kumgang-one-piece-wheel-folding-mountain-bike-mtb-giant/128654_970820735.html

Δημοσ.

ρε παιδια εκανε κανεις σας τον κοπο να διαβασει λιγο πιο κατω??

η ιδια εταιρια γραφει με κατι γραμματα ΝΑΑΑΑΑ οτι ειναι απατη

Δημοσ.

ρε παιδια εκανε κανεις σας τον κοπο να διαβασει λιγο πιο κατω??

η ιδια εταιρια γραφει με κατι γραμματα ΝΑΑΑΑΑ οτι ειναι απατη

Τώρα μπήκε αυτό νομίζω, πριν που κοίταξα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν υπήρχε!

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα στον πειρασμό και παράγγειλα κι εγώ αν και κατά πάσα πιθανότητα είναι απατεωνιά.

Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα , και γι αυτό και μπήκα και στον πειρασμό της παραγγελίας , πως είναι δυνατόν να είναι απατεώνας και ταυτόχρονα να έχει 100% feedback και να είναι εγγεγραμένος από το Φλεβάρη του 14 χωρίς να τον έχει πετάξει έξω το ebay.... 

Δημοσ.

Μπήκα στον πειρασμό και παράγγειλα κι εγώ αν και κατά πάσα πιθανότητα είναι απατεωνιά.

Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα , και γι αυτό και μπήκα και στον πειρασμό της παραγγελίας , πως είναι δυνατόν να είναι απατεώνας και ταυτόχρονα να έχει 100% feedback και να είναι εγγεγραμένος από το Φλεβάρη του 14 χωρίς να τον έχει πετάξει έξω το ebay.... 

Πολλοί το κάνουν αυτό. Πουλάνε μικροπράγματα για να ανεβάσουν το feedback τους και μετά κάνουν την απάτη...τι βγάζουν από όλο αυτό βέβαια δεν ξέρω αλλά γίνεται συχνά

Δημοσ.

πάντως να μπει σε όλη την διαδικασία για απάτη 14 δολαρίων .. 

Έχει κι άλλα φτηνά προϊόντα (πχ τα ποδήλατα που μπήκαν πριν). Ίσως ποντάρει στο ότι θα γίνουν πολλές παραγγελίες και κάποιοι επειδή είναι μικρό το ποσό θα το αφήσουν έτσι, δεν ξέρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...