viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Και γενικα αυτο το θρεντ ειναι αλλη μια ενδειξη συμπλεγματικης ελληνικης κοινωνιας-χωριου, οπου προσπαθουν διαφοροι να καλουπωσουν ο,τι διαφερει απο τους ιδιους προκειμενου να το γελοιοποιησουν, βασει αυτου που οι ιδιοι θεωρουν "ευπρεπεια", "καλαισθησια" και λοιπες μαλακιες Η ελλαδα δεν ειναι μέρος για τους διαφορετικούς, ποτέ δεν ηταν. Οι ειδικοι λενε οτι οποιος εχει τατουαζ εχει ανασφαλειες και χαμηλη αυτοεκτιμηση. Με τόσους φλωρους και αδιάφορες που βλέπω στο δρομο και στο gym με τατουάζ, δεν μπορω να πω οτι διαφωνώ με το παραπάνω comment.
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ενω οσοι καθονται και ποσταρουν τα συστηματα τους στις υπογραφες δεν εχουν θεμα
8elwADSL Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Εγώ ειδικά με το pc 8ετίας που έχω είμαι τέτοιος 1
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 οχι επειδη βλεπω μια ταση να πανε αγοραζουνε πληκτρολογια 200 ευρω ρειζερ πως σκατα λεγονται μονο και μονο για να τα ποσταρουνε στα φορουμ και μετα θα βγει ο ιδιος να σε κατηγορησει για ελειψη προσωπικοτητας επειδη εχεις ενα τατουαζ. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 όχι δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο άλλος και ούτε μπορώ ή θέλω να το ελέγχω γιατι και να μπορούσα δεν είμαι οπαδός του φασισμού οπότε και δεν θα το έκανα , όμως με ενοχλεί όταν ο κάποιος σχολιάζει αρνητικά μια επιλογή κάποιου άλλου που δεν επιρεάζει ούτε έχει σχέση στο ελάχιστο με κανέναν άλλο πέρα απο τον ίδιο και πόσο μάλλον στο ίδιο του το σώμα που θεωρώ οτι ειναι μοναδικό μας δικαίωμα να το κάνουμε ότι θέλουμε , μέχρι και να επιλέξουμε πότε θα το καταστρέψουμε ακόμα. Εχει μεγάλη διαφορά ή σκέψη με την αρνητική εξωτερίκευση των προσωπικών μας επιλογών-γούστων ως προς ξένα σώματα. Οκ αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσεις, συμφωνώ 1000%. 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 δεν μου αρέσει ο θάνατος αλλα δεν ειναι κάτι που θα πρέπει να φοβόμαστε, δεν ειναι στο χέρι μας να μην πεθάνουμε ποτέ , όλοι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε κ αυτό δεν αλλάζει, οπότε για ποιο λόγο να φοβόμαστε να το συζητήσουμε? όχι δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο άλλος και ούτε μπορώ ή θέλω να το ελέγχω γιατι και να μπορούσα δεν είμαι οπαδός του φασισμού οπότε και δεν θα το έκανα , όμως με ενοχλεί όταν ο κάποιος σχολιάζει αρνητικά μια επιλογή κάποιου άλλου που δεν επιρεάζει ούτε έχει σχέση στο ελάχιστο με κανέναν άλλο πέρα απο τον ίδιο και πόσο μάλλον στο ίδιο του το σώμα που θεωρώ οτι ειναι μοναδικό μας δικαίωμα να το κάνουμε ότι θέλουμε , μέχρι και να επιλέξουμε πότε θα το καταστρέψουμε ακόμα. Εχει μεγάλη διαφορά ή σκέψη με την αρνητική εξωτερίκευση των προσωπικών μας επιλογών-γούστων ως προς ξένα σώματα. Δεν συμφωνώ με αυτό αλλά οκ ΝΑ το πω αλλιως!? Γιατι καποιος -κομπλεξικος- να με κρινει αν εχω ολο μου το ποδι τατουαζ τρυπημενα βυζια κτλ!? Με τον πρωτο δεν θα ειχατε θεμα με τον δευτερο θα ειχατε.. Δεν θα σε κρίνει γι'αυτό, απλά θα πει τη γνώμη του αν του αρέσει αισθητικά (όσο μετράει αυτή η γνώμη, σχεδόν καθόλου πιστεύω )
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 να το πω και με αλλο τροπο! Εχεις μια επιχειρηση και ερχομαι εγω για δουλεια και σου σκαω και με τα δυο χερια μανικια γεματα μεχρι καρπο. Θα εισαι επιφυλακτικος στο να με προσλαβεις λογο τατουαζ ? 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 να το πω και με αλλο τροπο! Εχεις μια επιχειρηση και ερχομαι εγω για δουλεια και σου σκαω και με τα δυο χερια μανικια γεματα μεχρι καρπο. Θα εισαι επιφυλακτικος στο να με προσλαβεις λογο τατουαζ ? Ναι θα είμαι επιφυλακτικός Ανάλογα την επιχείρηση βέβαια (καλώς ή κακώς έτσι είναι)
παπι Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 να το πω και με αλλο τροπο! Εχεις μια επιχειρηση και ερχομαι εγω για δουλεια και σου σκαω και με τα δυο χερια μανικια γεματα μεχρι καρπο. Θα εισαι επιφυλακτικος στο να με προσλαβεις λογο τατουαζ ? Το 90 άντε και το 00 ναι. Αλλά τώρα δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.
Unabomber Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ναι θα είμαι επιφυλακτικός Δηλαδη αν ερθεις απ'τα μερη μας και πας σε ενα restaurant με 3 αστερια Michelin και ο σερβιτορος σου, ειναι ex con, με μανικι tattoo και στα 2 χερια….. στο τελος της βραδιας, θα σου εχει κανει εντυπωση το φαγητο ή ο σερβιτορος ? 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δηλαδη αν ερθεις απ'τα μερη μας και πας σε ενα restaurant με 3 αστερια Michelin και ο σερβιτορος σου, ειναι ex con, με μανικι tattoo και στα 2 χερια….. στο τελος της βραδιας, θα σου εχει κανει εντυπωση το φαγητο ή ο σερβιτορος ? Στα μέρη σας μπορεί να είναι αλλιώς... Δεν λέω πως έχω δίκιο αλλά έστω ασυναίσθητα θα με επηρεάσει. Σε κάποιες θέσεις δεν μου ταιριάζει, σε κάποιες άλλες ταιριάζει περισσότερο. 1
Aztec Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 να το πω και με αλλο τροπο! Εχεις μια επιχειρηση και ερχομαι εγω για δουλεια και σου σκαω και με τα δυο χερια μανικια γεματα μεχρι καρπο. Θα εισαι επιφυλακτικος στο να με προσλαβεις λογο τατουαζ ? ναι αν η δουλειά απαιτεί client facing
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ναι θα είμαι επιφυλακτικός Ανάλογα την επιχείρηση βέβαια (καλώς ή κακώς έτσι είναι) ωραια ! Αμεσως με εχεις κρινει χωρις να με ξερεις!! Συγχρητηρια κανεις οτι ολος ο κοσμος ναι αν η δουλειά απαιτεί client facing γιατι αν με δει ο αλλος οτι ειμαι γεματος τατουαζ αλλα η δουλεια μου ειναι οπως πρεπει θα στραβωσει η μουρη του? Αυτον τι τον νοιαζει να παρει τη δουλεια οπως θελει ή να εχει μοντελο υπαλληλο? ΤΟ προβλημα ειναι οτι χανετε το νοημα. ΤΟ νοημα ειναι να κανω τη δουλεια μου σωστα. Οχι το πως ειμαι. Με τη λογικη αυτη αμεσως γινεστε ρατσιστες ως προς τους χοντρους οι οποιοι δεν εκανα κατι . Το 90 άντε και το 00 ναι. Αλλά τώρα δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. α μπα ακομη παιζει! 3
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αστο ρε σπεκτ μην το παλευεις αφου ξερεις πως λειτουργει ο κοσμος και εμενα με λενε χουλιγκανο τραμπουκο και μπραβο μεχρι να ανοιξω το στομα μου.Ετσι ειναι η ελλαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα