zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ωραια ! Αμεσως με εχεις κρινει χωρις να με ξερεις!! Συγχρητηρια κανεις οτι ολος ο κοσμος γιατι αν με δει ο αλλος οτι ειμαι γεματος τατουαζ αλλα η δουλεια μου ειναι οπως πρεπει θα στραβωσει η μουρη του? Αυτον τι τον νοιαζει να παρει τη δουλεια οπως θελει ή να εχει μοντελο υπαλληλο? ΤΟ προβλημα ειναι οτι χανετε το νοημα. ΤΟ νοημα ειναι να κανω τη δουλεια μου σωστα. Οχι το πως ειμαι. Με τη λογικη αυτη αμεσως γινεστε ρατσιστες ως προς τους χοντρους οι οποιοι δεν εκανα κατι . α μπα ακομη παιζει! Δεν γίνομαι ρατσιστής και ούτε σε κρίνω χωρίς να σε ξέρω. Αλλά επειδή η εικόνα μετράει, αν στην δική μου επιχείρηση δεν μου ταιριάζει αισθητικά ο υπάλληλος να είναι γεμάτος τατουάζ και piercing τότε ναι πιθανόν δεν θα τον πάρω Αστο ρε σπεκτ μην το παλευεις αφου ξερεις πως λειτουργει ο κοσμος και εμενα με λενε χουλιγκανο τραμπουκο και μπραβο μεχρι να ανοιξω το στομα μου.Ετσι ειναι η ελλαδα. ΤΙ σημαίνει έτσι είναι η Ελλάδα; Αφού εσύ έχεις το δικαίωμα να γεμίσεις το σώμα σου τατουάζ πχ, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να μην σε προτιμήσω στην δουλειά μου αφού αισθητικά δεν μου ταιριάζει η εικόνα;
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Γιαυτο υπαρχουν και τα καλοκαιρινα μακρυμανικα πουκαμισα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ουτε τοτε θα τον παρεις μολις δεις οτι εχει τα τατου.
Aztec Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 γιατι αν με δει ο αλλος οτι ειμαι γεματος τατουαζ αλλα η δουλεια μου ειναι οπως πρεπει θα στραβωσει η μουρη του? Αυτον τι τον νοιαζει να παρει τη δουλεια οπως θελει ή να εχει μοντελο υπαλληλο? ΤΟ προβλημα ειναι οτι χανετε το νοημα. ΤΟ νοημα ειναι να κανω τη δουλεια μου σωστα. Οχι το πως ειμαι. Με τη λογικη αυτη αμεσως γινεστε ρατσιστες ως προς τους χοντρους οι οποιοι δεν εκανα κατι . α μπα ακομη παιζει! μαζι σου σε αυτο που λες οτι σημασια εχει η δουλεια ! Προσωπικα στην δική μου εργασία το λέω όχι για τα τατουάζ ! Δεν πουλαω εμφανιση και ντυσιμο αλλά γνώση. Έλα μου όμως που στα τέτοια τους και πρέπει να ειμαι στην τρίχα ... see my point here ?
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Γιαυτο υπαρχουν και τα καλοκαιρινα μακρυμανικα πουκαμισα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ουτε τοτε θα τον παρεις μολις δεις οτι εχει τα τατου. Είπαμε είναι ανάλογα τη δουλειά και την περίσταση
Unabomber Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δεν γίνομαι ρατσιστής και ούτε σε κρίνω χωρίς να σε ξέρω. Αλλά επειδή η εικόνα μετράει, αν στην δική μου επιχείρηση δεν μου ταιριάζει αισθητικά ο υπάλληλος να είναι γεμάτος τατουάζ και piercing τότε ναι πιθανόν δεν θα τον πάρω Aκομα και αυτος ???? ή αυτος 1
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Οτι δηλαδη τι το τατου, τι συμβολιζει για σενα καποιον ανευθυνο και ασοβαρο?Γιατι αμα τα καλυπτει δεν εχεις πραγματικα κανενα λογο.Μην σου πω οτι αυτος θα σου βγαλει την διπλη δουλεια γιατι ξερει την προκαταληψη και θα προσπαθει περισοτερο 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Κάποια δεν καλύπτονται (σε λαιμό πχ). Όπως είπα, δεν λέω ότι έχω δίκιο εγώ, λέω όμως την αλήθεια ότι θα με επηρέαζε αφού δεν ταιριάζει με την αισθητική μου
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 μαζι σου σε αυτο που λες οτι σημασια εχει η δουλεια ! Προσωπικα στην δική μου εργασία το λέω όχι για τα τατουάζ ! Δεν πουλαω εμφανιση και ντυσιμο αλλά γνώση. Έλα μου όμως που στα τέτοια τους και πρέπει να ειμαι στην τρίχα ... see my point here ? ναι ολα αυτα ομως τα φτιαχνουμε εμεις. Αν εγω,εσυ , ο ζιο κτλ σταματησουμε να το κοιταμε αυτο τοτε θα αλλαξει σιγα σιγα.. αυτο δεν μπορει να καταλαβει ο κοσμος 1
BlackDarkFlag Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Υπάρχουν δουλειές που απαιτούν μια συγκεκριμένη εμφάνιση.. για παράδειγμα θα ένιωθε άνετα ο ασθενής να ήταν κάποιος γεμάτος τατού; Από την άλλη το ότι ο ασθενής θα ένιωθε άβολα του δίνει το δικαίωμα να τεθεί ως κριτήριο οι υγειονομικοί υπάλληλοι να μην έχουν τατού;
Dannie Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Το πρωτο τατου που ειδα(που θυμαμαι) ηταν πολλα χρονια πριν πρεπει να ημουν 7 η 8 χρονων και ηταν μια ωραια κοπελα που φοραγε μαγιο αλλα οταν ξαπλωσε κ.τ.λ μετακινηθηκε το μαγιο και ειχε στον πωπω δυο ματια δεν θα το ξεχασω ποτε. Σε γενικες γραμμες δεν μου αρεσουν τα τατου μερικες φορες μου εχει αρεσει ενα τατου το να γεμιζουν το κορμι και τα χερια προσωπικα για εμενα ειναι too much αλλα οχι οτι αυτο μου δημιουργει τοση εντυπωση ωστε να κρινω καποιον η να εχω προκαταληψη αφου αυτος/αυτη γουσταρει εμενα μου περισσευει. Επισης δεν μου αρεσουν τα σκουλαρικια σε φρυδια μυτες κ.τ.λ με ανατριχιαζει....πωπω σαν την γιαγια μου ακουγομαι.
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αφου το αναγνωριζεις ομως και δεν εισαι σιγουρος οτι εχεις δικιο ισως πρεπει να το σκεφτεις λιγακι παραπανω. 1
Aztec Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ναι ολα αυτα ομως τα φτιαχνουμε εμεις. Αν εγω,εσυ , ο ζιο κτλ σταματησουμε να το κοιταμε αυτο τοτε θα αλλαξει σιγα σιγα.. αυτο δεν μπορει να καταλαβει ο κοσμος καλα τα λες αλλα μια εταιρεια δεν μπορει να ρισκαρει εστω και την πιθανοτητα να πεσει σε περιεργο πελατη ... το κοστος της αποτυχιας σε συνδυασμο με τα τατουαζ θα ειναι εκρηκτικος
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Το 90 άντε και το 00 ναι. Αλλά τώρα δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Τι είπατε παρακαλώ; Εργοδότης έκανε παρατήρηση σε ξάδερφό μου επειδή άφηνε λίγο μούσι στο σαγόνι. Φίλος μου είχε πάει σε συνέντευξη και τον σχολίασε ο διευθυντής επειδή φορούσε μπουφάν με πουκάμισο και οχι σακάκι με γραβάτα. Άλλος φίλος που κάνει πρακτική ως δικηγόρος του ξεκαθάρισαν από την αρχή οτι πέρα από το σακάκι και γραβάτα που είναι αυτονόητα να έχει παπούτσι αντίστοιχο της του ντυσίματος και της περίστασης (και καλά όχι αθλητικό παπούτσι που δεν ταιριάζει στο κουστούμι). Και το κορυφαίο. Γνωστή μου που τέλειωσε θεολογία πήγε σε συνέντευξη για ταμείας σε super market και ο εργοδότης σε κάποια φάση προς το τέλος της ανέφερε "ευτυχώς πάντως έχετε σωστό ντύσιμο συναφές με το αντικείμενο σπουδών σας, εδώ έρχονται κάτι θεολόγες με απαράδεκτο ντύσιμο τις πετάμε έξω". Για εμφανές τατουάζ ούτε λόγος λοιπόν. Μην το ψάχνεις το θέμα αυτό στην Ελλάδα, είμαστε στο 1900 ακόμη μην πω 1800. Μόνο αν μιλάμε για τίποτε clubs/bars/cafe δεν θα έχουν πρόβλημα, αν και με αυτά που ακούω και εκεί οι μισοί θα ξινίσουν να δούνε τατουάζ. 1
Unabomber Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Υπάρχουν δουλειές που απαιτούν μια συγκεκριμένη εμφάνιση.. για παράδειγμα θα ένιωθε άνετα ο ασθενής να ήταν κάποιος γεμάτος τατού; Από την άλλη το ότι ο ασθενής θα ένιωθε άβολα του δίνει το δικαίωμα να τεθεί ως κριτήριο οι υγειονομικοί υπάλληλοι να μην έχουν τατού; Αυτα μονο στη Ελλαδα παιζει να συμβαινουν. Και καρδιοχειρουργο εχω δει με μανικι tattoo, και Ηedge Fund manager με tattoo αναμεσα στα δαχτυλα…. και πολλους αλλους σε θεσεις κλειδια…. Τι παει να πει, οτι δεν κανουν την δουλεια τους σωστα ? 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αφου το αναγνωριζεις ομως και δεν εισαι σιγουρος οτι εχεις δικιο ισως πρεπει να το σκεφτεις λιγακι παραπανω. Σε μένα το λες νομίζω ε; Ναι το ξέρω, δεν μπορώ ότι δεν το σκέφτομαι Να ξεκαθαρίσω επίσης ότι δεν έχω κανένα θέμα με άτομα που έχουν τατουάζ, πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν! Τι είπατε παρακαλώ; Εργοδότης έκανε παρατήρηση σε ξάδερφό μου επειδή άφηνε λίγο μούσι στο σαγόνι. Φίλος μου είχε πάει σε συνέντευξη και τον σχολίασε ο διευθυντής επειδή φορούσε μπουφάν με πουκάμισο και οχι σακάκι με γραβάτα. Άλλος φίλος που κάνει πρακτική ως δικηγόρος του ξεκαθάρισαν από την αρχή οτι πέρα από το σακάκι και γραβάτα που είναι αυτονόητα να έχει παπούτσι αντίστοιχο της του ντυσίματος και της περίστασης (και καλά όχι αθλητικό παπούτσι που δεν ταιριάζει στο κουστούμι). Και το κορυφαίο. Γνωστή μου που τέλειωσε θεολογία πήγε σε συνέντευξη για ταμείας σε super market και ο εργοδότης σε κάποια φάση προς το τέλος της ανέφερε "ευτυχώς πάντως έχετε σωστό ντύσιμο συναφές με το αντικείμενο σπουδών σας, εδώ έρχονται κάτι θεολόγες με απαράδεκτο ντύσιμο τις πετάμε έξω". Για εμφανές τατουάζ ούτε λόγος λοιπόν. Μην το ψάχνεις το θέμα αυτό στην Ελλάδα, είμαστε στο 1900 ακόμη μην πω 1800. Μόνο αν μιλάμε για τίποτε clubs/bars/cafe δεν θα έχουν πρόβλημα, αν και με αυτά που ακούω και εκεί οι μισοί θα ξινίσουν να δούνε τατουάζ. Δεν τα βρίσκω κι εντελώς παράλογα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα