Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 416
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

μη το εμβαθύνεις,μείνε στο επιφανειακό-εμφανισιακό όπως έκανε και η νένυα που έπιασε τι είπα.

ε δεν γινεται να μην το εμβαθινεις γιατι ειναι τελειως διαφορετικο το ενα με το αλλο. Το τατουαζ ειναι μια καθαρα προσωπικη επιλογη που δεν επηρεαζει τον διπλανο ενω το παχος ενω ειναι προσωπικη επιλογη (οχι δεν ειναι αρρωστια,παθηση,γενετικα κτλ ) επηρεαζει τον αλλο και ξανα λεω δεν αναφερομαι στο αισθητικο κομματι.

ΥΓ: δεν εχω προβλημα με τους χοντρους και χαιρομαι οταν βλεπω τετοια ατομα στο γυμναστηριο (οχι δεν ειμαι απο αυτους που τους κοροιδευουν γιατι ξερω οτι προσπαθουν και οτι αν το εκανα αυτο δεν θα αλλαζε κατι προς το καλυτερο) το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν σεβονται το σωμα τους/οργανισμο τους.

• Like 2
Δημοσ.

(οχι δεν ειναι αρρωστια,παθηση,γενετικα κτλ ) 

για την ακριβεια η παχυσαρκια ειναι πολυπαραγοντικη νοσος

απο  γενετικη προδιαθεση-ορμονικες διαταραχες-παθολογικοι παραγοντες-καθιστικη εργασια-καταθλιψη-καθιστικη ζωη-

και αυτα τα κιλα χανονται με πολυ δυσκολια και τα ξαναπαιρνουν πολυ ευκολα..

τα κιλα απο τα σουβλακια χανονται σχετικα ευκολα με μικρη μειωση της τροφης και ελαχιστη ασκηση οπως περπατημα

η λογικη "ειναι χοντρος γιατι απλα τρωει" ειναι λογικη που εχουν τα παιδακια στο δημοτικο.. "οχι οτι δεν υπαρχουν και αυτοι"

αν δεν σου αρεσουν οι χοντροι στα λεωφορεια παρε ταξι..

υ.γ

δεν ειμαι ουτε υπερβαρος ουτε εχω κιλα.. απλα δουλευω σε νοσοκομειο και τετοια ατομα βλεπω στην ρουτινα μου

• Like 1
Δημοσ.

ΥΓ: δεν εχω προβλημα με τους χοντρους και χαιρομαι οταν βλεπω τετοια ατομα στο γυμναστηριο (οχι δεν ειμαι απο αυτους που τους κοροιδευουν γιατι ξερω οτι προσπαθουν και οτι αν το εκανα αυτο δεν θα αλλαζε κατι προς το καλυτερο) το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν σεβονται το σωμα τους/οργανισμο τους.

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα μαζί τους μέχρι να μου πιάσουν το μηχάνημα ή τον πάγκο που θέλω να κάνω. Μετά βγαίνει ο ρατσισμός από μέσα μου. :P

• Moderators
Δημοσ.

για την ακριβεια η παχυσαρκια ειναι πολυπαραγοντικη νοσος

απο  γενετικη προδιαθεση-ορμονικες διαταραχες-παθολογικοι παραγοντες-καθιστικη εργασια-καταθλιψη-καθιστικη ζωη-

και αυτα τα κιλα χανονται με πολυ δυσκολα και τα ξαναπαιρνουν πολυ ευκολα..

τα κιλα απο τα σουβλακια χανονται σχετικα ευκολα με μικρη μειωση της τροφης και ελαχιστη ασκηση οπως περπατημα

η λογικη "ειναι χοντρος γιατι απλα τρωει" ειναι λογικη που εχουν τα παιδακια στο δημοτικο.. "οχι οτι δεν υπαρχουν και αυτοι"

ναι οπως και οι εγκυμονουσες που βαζουν 20+ κιλα γιατι πειναω το μωρο. Δικαιολογιες ειναι για μασα.

εστω οτι εχεις καταθλιψη και κανεις καθιστικη ζωη/εργασια και εχεις ορμονικες διαταραχες

πως θα παχυνεις αν φας λιγοτερες θερμιδες απο αυτες που χρειαζεσαι?

Αντε θα σου πω το μυστικο. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΧΥΝΕΙΣ

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα μαζί τους μέχρι να μου πιάσουν το μηχάνημα ή τον πάγκο που θέλω να κάνω. Μετά βγαίνει ο ρατσισμός από μέσα μου. :P

και τι σε κανει να εχεις περισσοτερα δικαιωματα απο αυτον στο μηχανημα/παγκο?

• Like 1
Δημοσ.

ναι οπως και οι εγκυμονουσες που βαζουν 20+ κιλα γιατι πειναω το μωρο. Δικαιολογιες ειναι για μασα.

εστω οτι εχεις καταθλιψη και κανεις καθιστικη ζωη/εργασια και εχεις ορμονικες διαταραχες

πως θα παχυνεις αν φας λιγοτερες θερμιδες απο αυτες που χρειαζεσαι?

Αντε θα σου πω το μυστικο. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΧΥΝΕΙΣ

και τι σε κανει να εχεις περισσοτερα δικαιωματα απο αυτον στο μηχανημα/παγκο?

ο υπερβαρος σε επηρεαζει γενικοτερα. Δεν μιλαω για την αισθητικη. Ομως ο υπερβαρος εχει πιο πολλες πιθανοτητες για να βγαλει καποιες αρρωστιες τις οποιες θα πληρωσουμε εμμεσα ολοι μας, σε λεωφορεια ,τρενα κτλ θα στριμωξει τον διπλανο, πολυ πιθανο να χρειαστει επιδοματα λογο τουοτι δεν μπορει να δουλεψει και αλλα ποσα τα οποια επηρεαζουν τους τριγυρω, οποτε μιλαμε για κατι τελειως διαφορετικο

το ποσα εκατοστα μαλακας ειναι σε πειραζει? :P

Πσιτ, μεταξύ μας....η κουτσή μαρία είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει :) deal with it.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικούς τους καίει τόσο πολύ το τί κάνει ο διπλανός τους στο κορμί του. Το τατού στο σώμα του αλλουνού δεν έχει να κάνει με σένα.

Μήπως να περιμένουμε ν'ανοίξουν και θρεντ όπως 'τί γνώμη έχετε για την κάθε κουτσή μαρία που κάνει την χωρίστρα δεξιά;' ή 'τί γνώμη έχετε για την κάθε κουτσή μαρία που γλύφει την κρέμα απ'το καλαμάκι στα coffee island;'. Ναι. Τόσο γελοία ακούγονται όλα αυτά.

Με καλυψαν σπεκτ και νενια  το  θεμα ειναι ακυρο απο την αρχη δεν βγαζει καν νοημα ουτε ο τιτλος .

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάλι μου  κάνει μεγάλη εντύπωση που ανοίγονται κατι θέματα του στιλ ''τι βάζετε στην κωλοτσεπη'' και βγαίνουν και απαντάνε κανονικότατα !!  απλά έλεος ..

όσο για το συγκεκριμένο νήμα  οκ δεν είναι άκυρο  , άκυρος -όσο δεν πάει άλλο- είναι  ο τίτλος , το κάψε το θέμα με το καλημέρα !  θα μπορούσε να το θέσει κάπως έτσι ' Τατουάζ , πια η γνωμη σας?''  και να είναι μια χαρά θέμα , τέλος πάντων ποιος ξέρει μπορεί o ts να μην ήταν καλός στην έκθεση !

και για να μην ειμαι οφ

μου αρέσουν τα Τατου  ,εγώ δεν εχω -ακόμη-  παρόλο που εδώ και 20 χρόνια ακούω το ''κανε ρε μλκ θα σου πηγαίνει πολύ''

κάποια στιγμή θα κάνω σίγουρα  , πότε θα είναι αυτή δεν ξέρω  χαχχχαχα !

• Like 4
Δημοσ.

Εμένα πάλι μου  κάνει μεγάλη εντύπωση που ανοίγονται κατι θέματα του στιλ ''τι βάζετε στην κωλοτσεπη'' και βγαίνουν και απαντάνε κανονικότατα !!  απλά έλεος ..

όσο για το συγκεκριμένο νήμα  οκ δεν είναι άκυρο  , άκυρος -όσο δεν πάει άλλο- είναι  ο τίτλος , το κάψε το θέμα με το καλημέρα !  θα μπορούσε να το θέσει κάπως έτσι ' Τατουάζ , πια η γνωμη σας?''  και να είναι μια χαρά θέμα , τέλος πάντων ποιος ξέρει μπορεί o ts να μην ήταν καλός στην έκθεση !

και για να μην ειμαι οφ

μου αρέσουν τα Τατου  ,εγώ δεν εχω -ακόμη-  παρόλο που εδώ και 20 χρόνια ακούω το ''κανε ρε μλκ θα σου πηγαίνει πολύ''

Εγώ πάντως από την αρχή απαντάω σαν να ήταν αυτός ο τίτλος :) (στην ουσία αυτός είναι δηλαδή, πέρα από την υπερβολή του).

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί συνεχίζουν να το βλέπουν ότι κρίνουμε τον άλλον, κάνουμε κουμάντο στο σώμα του, ασχολούμαστε με κάτι που δεν μας αφορά κλπ. Όπως θα ρωτήσει κάποιος τι γνώμη έχετε για το ps4, για τα all star παπούτσια, για το iPhone 6 και θα απαντήσουμε έτσι είναι κι αυτό το θέμα :)

Spect, μπορείς να πεις τι συμβολίζει το εντυπωσιακό τατουάζ σου ή είναι κάτι προσωπικό;

• Like 1
Δημοσ.

ε δεν γινεται να μην το εμβαθινεις γιατι ειναι τελειως διαφορετικο το ενα με το αλλο. Το τατουαζ ειναι μια καθαρα προσωπικη επιλογη που δεν επηρεαζει τον διπλανο ενω το παχος ενω ειναι προσωπικη επιλογη (οχι δεν ειναι αρρωστια,παθηση,γενετικα κτλ ) επηρεαζει τον αλλο και ξανα λεω δεν αναφερομαι στο αισθητικο κομματι.

Και ο αλλος μπορει να σου πει οτι εσυ δεν σεβεσαι το σωμα σου επειδη τρυπας τις ρωγες σου η επειδη κανεις τατου

Ειτε εισαι υπερβαρος ειτε κανεις τατου , δεν πεφτει λογο στον αλλον οσο και να σε χαλαει ( οχι εσενα , γενικα )

Γουσταρεις να τρως? Φαε 

Γουσταρεις να κανεις τατου ? Κανε

Τοσο απλα , οσοι το κουραζετε παραπανω , δεν υπαρχει λογος

• Like 3
Δημοσ.

και για να μην ειμαι οφ

Και κάτι που ξέχασα, πότε περιμένεις να το κάνεις ρε συ;; :P :D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και ο αλλος μπορει να σου πει οτι εσυ δεν σεβεσαι το σωμα σου επειδη τρυπας τις ρωγες σου η επειδη κανεις τατου

Ειτε εισαι υπερβαρος ειτε κανεις τατου , δεν πεφτει λογο στον αλλον οσο και να σε χαλαει ( οχι εσενα , γενικα )

Γουσταρεις να τρως? Φαε 

Γουσταρεις να κανεις τατου ? Κανε

Τοσο απλα , οσοι το κουραζετε παραπανω , δεν υπαρχει λογος

ελα πες αληθεια δεν διαβασες το αλλο ποστ μου με τα παραδειγματα μου στο πως ο υπερβαρος επηρεαζει τους αλλους ενω ολα τα αλλα που αναφερες δεν επηρεαζουν κανεναν αλλο.

• Moderators
Δημοσ.

Spect, μπορείς να πεις τι συμβολίζει το εντυπωσιακό τατουάζ σου ή είναι κάτι προσωπικό;

ο φοινικας πχ συμβολιζει οτι οσες φορες και να πεσω κατω, σε οτι κατασταση και να βρεθω και οτι και στο πεο να μου κανει καποιος στο τελος θα "αναστηθω" απο τις σταχτες μου σας φοινικας και θα συνεχισω κανονικα τη ζωη οπως και εχω κανει σε αρκετες περιπτωσεις μεχρι τωρα! 

Πως ακριβως σε επηρεαζει ο υπερβαρος που ειναι 120 κιλα και γουσταρει να τρωει?

Δεν το πιανω

http://www.insomnia.gr/topic/573686-τι-γνωμη-εχετε-για-την-καθε-κουτση-μαρια-που-κανε/?p=54097542

εκει που γραφω θα στριμωξει τον διπλανο βαλε οτι πχ μπορει να πιανει και τις 2 θεσεις και να μην μπορε να κατσει ο αλλος καν

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη εχεις προβλημα με το παχος του αλλου επειδη θα σου κλεψει θεση στο λεωφορειο και δεν θα εχει να κατσεις

Uhmkay

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...