Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) το να εχεις κινητο,υπολογιστη,ιντερνετ,αυτοκινητο,ποδηλατο και γενικα ολα τα  υλικα αγαθα ποτε δεν ηταν βιολογικη αναγκη. πετατα ολα βγες απο το ιντερνετ και μην ξαναχρησιμοποιησεις τιποτα απο ολα αυτα.

κυνηγα για να φας και κοιμησου στις σπηλιες

2)ξανα λεω το να τρως ειναι το να υπερ τρως δεν ειναι 

Παλι λαθος εισαι.

Ολα τα παραπανω που αναφερες,κινητο,υπολογιστης,ιντερνετ,αυτοκινητο,ποδηλατο,για τους περισσοτερους μια που εξαρταται το επαγγελμα τους απο αυτα, ειναι βιολογικη αναγκη.

Το τατου ειναι αχρειαστο για τους περισσοτερους και απαραιτητο για τους λιγους που βγαζουν λεφτα απο αυτο.

• Απαντ. 416
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε γυναικολογο?

χαχαχαχαχαχαχαα

θα είχε ενδιαφερον ναι. . . .

καλά είναι μωρέ τα τατουαζ, δε λέω, απλά όταν κάτι αρχίζει και το κάνει ολοι η μάζα κάπου χάνει το νόημα του και αυτο νομίζω το παραδεχόμαστε λίγο πολύ όλοι

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

βιολογικη ειναι η αναγκη σου για φαγητο,νερο,οξυγονο και υπνο.

μπορεις να πας στη δουλεια με τα ποδια, να γραφεις οτι θες σε χαρτι , να στελνεις γραμματα και διαφορα αλλα.

Δημοσ.

βιολογικη ειναι η αναγκη σου για φαγητο,νερο,οξυγονο και υπνο.

μπορεις να πας στη δουλεια με τα ποδια, να γραφεις οτι θες σε χαρτι , να στελνεις γραμματα και διαφορα αλλα.

Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.

Οτι μας γλυτωνει χρονο,αδικο κοπο,μας κανει πιο παραγωγικους,μας δινει καλυτερη  ποιοτητα ζωης δεν μπορεις να το βαζεις στο ιδιο τσουβαλι με αχρειαστα πραγματα οπως τα τατου.

Δημοσ.

το να γερασεις ειναι φυσικ εξελιξη οπως και το να κανεις παιδι ειναι φυσικη εξελιξη.

το να τρως σαν βοδι και να γινεσαι υπερβαρος δεν ειναι φυσικη ουτε βιολογικη ουτε καμια αναγκη.

το να τρως ειναι βιολογικη αναγκη το να τρως πολυ δεν ειναι

για αυτο δεν αναφερομαστε σε εγκυους,ηλικιομενους

Αυτο που λες ειναι απολυτο και δεν ισχυει παντα.

υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που παχαινουν υπερβολικα τρωγοντας νορμαλ ποσοτητες, λογω ανισορροπιας ορμονων, οπως και ανθρωπων που δεν μπορουν να νιωσουν κορεσμο και να χορτασουν γρηγορα οπως εμεις.οπως ειπε και καποιος πριν, το να χασουν κιλα ειναι αθλος γι αυτους και το να τα ξαναπαρουν πανευκολο.και ισχυει.σκεψου να στερεισαι τα παντα να εισαι ολη μερα με σαλατες και να χασεις με τα χιλια ζορια 5 κιλα ενω πρεπει να χασεις 40 κιλα για να δεις αποτελεσμα.

εννοειται πως οταν εχεις βαρος,φροντιζεις να κρατας καποιες ισορροπιες, αλλα δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο οσο το βλεπουνε οι υγιεις ανθρωποι.

Πχ εγω εχω νορμαλ βαρος,αδυνατη προς κανονικη, το διατηρω εχοντας κοψει μαχαιρι τα γλυκα και προσεχοντας.εχω υποβαλλει τον εαυτο μου σε σκληρη διαιτα και παλι δεν ειχα καταφερει να φτασω το σωμα μου στις διαστασεις που ηθελα, αδυνατιζα μεχρι ενα βαθμο κ εμενα εκει.οι προγονοι μου ειναι ολοι υπερβαροι.(κληρονομικη προδιαθεση)

γυρω μου βλεπω φιλες που τρωνε οτι υπαρχει και δεν υπαρχει κ εχουν φετες.(γονιδια)

ειχα ενα ατυχημα που με καθηλωσε για 2 μηνες σε κατασταση ακινησιας και πηρα μανι μανι 10 κιλα. Τα πηρα γιατι δεν υπηρχε κινηση στη ζωη μου, και γιατι με εριξε ψυχολογικα το γεγονος αυτο σε βαθμο να τρωωβλακειες για την ευχαριστηση μου.ειχα ευθυνη της καταστασης αλλα οι συνθηκες ηταν εναντιον μου.

Αυτο που θελω να πω ειναι πως το βαρος καποιου εξαρταται απο το τι τρωει, απο ορμονες, απο ψυχολογια και γονιδια.κρινε, αν θες να κρινεις, αλλα εχε κ αυτα στο νου σου, γιατι πολλοι κραζουν τους παχυσαρκους τους τεμπεληδες και τους φευγει η σακουλα γιγας πατατακια απο τα χερια την ωρα που το κανουν.

• Moderators
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι ποσοι γνωρίζετε ποσα χρονια μετρα η δερματοστιξια στην πιατσα.

• Like 1
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι ποσοι γνωρίζετε ποσα χρονια μετρα η δερματοστιξια στην πιατσα.

Ε, λογικα απο την Νεολιθικη εποχη..... :-D

aprox, κατι χιλιαδες χρονια..... :-)

• Like 1
Δημοσ.

ναι οπως και οι εγκυμονουσες που βαζουν 20+ κιλα γιατι πειναω το μωρο. Δικαιολογιες ειναι για μασα.

εστω οτι εχεις καταθλιψη και κανεις καθιστικη ζωη/εργασια και εχεις ορμονικες διαταραχες

πως θα παχυνεις αν φας λιγοτερες θερμιδες απο αυτες που χρειαζεσαι?

Αντε θα σου πω το μυστικο. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΧΥΝΕΙΣ

Ναι ενώ το μωρό που βρίσκεται στην κοιλιά της γυναίκας δεν έχει βάρος. Οτι να ναι πραγματικά.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που λες ειναι απολυτο και δεν ισχυει παντα.

υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που παχαινουν υπερβολικα τρωγοντας νορμαλ ποσοτητες, λογω ανισορροπιας ορμονων, οπως και ανθρωπων που δεν μπορουν να νιωσουν κορεσμο και να χορτασουν γρηγορα οπως εμεις.οπως ειπε και καποιος πριν, το να χασουν κιλα ειναι αθλος γι αυτους και το να τα ξαναπαρουν πανευκολο.και ισχυει.σκεψου να στερεισαι τα παντα να εισαι ολη μερα με σαλατες και να χασεις με τα χιλια ζορια 5 κιλα ενω πρεπει να χασεις 40 κιλα για να δεις αποτελεσμα.

εννοειται πως οταν εχεις βαρος,φροντιζεις να κρατας καποιες ισορροπιες, αλλα δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο οσο το βλεπουνε οι υγιεις ανθρωποι.

Πχ εγω εχω νορμαλ βαρος,αδυνατη προς κανονικη, το διατηρω εχοντας κοψει μαχαιρι τα γλυκα και προσεχοντας.εχω υποβαλλει τον εαυτο μου σε σκληρη διαιτα και παλι δεν ειχα καταφερει να φτασω το σωμα μου στις διαστασεις που ηθελα, αδυνατιζα μεχρι ενα βαθμο κ εμενα εκει.οι προγονοι μου ειναι ολοι υπερβαροι.(κληρονομικη προδιαθεση)

γυρω μου βλεπω φιλες που τρωνε οτι υπαρχει και δεν υπαρχει κ εχουν φετες.(γονιδια)

ειχα ενα ατυχημα που με καθηλωσε για 2 μηνες σε κατασταση ακινησιας και πηρα μανι μανι 10 κιλα. Τα πηρα γιατι δεν υπηρχε κινηση στη ζωη μου, και γιατι με εριξε ψυχολογικα το γεγονος αυτο σε βαθμο να τρωωβλακειες για την ευχαριστηση μου.ειχα ευθυνη της καταστασης αλλα οι συνθηκες ηταν εναντιον μου.

Αυτο που θελω να πω ειναι πως το βαρος καποιου εξαρταται απο το τι τρωει, απο ορμονες, απο ψυχολογια και γονιδια.κρινε, αν θες να κρινεις, αλλα εχε κ αυτα στο νου σου, γιατι πολλοι κραζουν τους παχυσαρκους τους τεμπεληδες και τους φευγει η σακουλα γιγας πατατακια απο τα χερια την ωρα που το κανουν.

2 Γεναρη 14 στα 69 κιλα

https://www.dropbox.com/s/2rjz2v29v36qbo2/CameraZOOM-20140102184111445.jpg?dl=0

Χτεσινη στα 82

https://www.dropbox.com/s/se8j04fzqh5nao0/20150621_091853.jpg?dl=0

+13 κιλα σε ενα χρονο και κατι. Σκεψου γιατι δεν εγινα μπουλης με κοιλια. 

Γιατι ολο αυτο το διαστημα εχω ξεσκιστει στην προπονηση. 

δεν τις βαζω για να το παιξω τουμπανος απλα για να σου δειξω οτι δεν ισχυουν αυτα που λες.

Οι αρυθμιστες ορμονες αντε να σου βαλουν 2-3 κιλα? παραπανω οχι.

Πηγαινε στο φιτνες θρεντ. Μπος και Δημητρα εχουν θυρεοειδη και ειναι τουμπανακια και οι δυο! 

Αυτο γιατι δεν παχαινουν? Μηπως γιατι προσεχουν τι τρωνε και γυμναζονται?

Ναι ενώ το μωρό που βρίσκεται στην κοιλιά της γυναίκας δεν έχει βάρος. Οτι να ναι πραγματικά.

ζυγιζει 2-3 κιλα? Μιλαμε για γυναικες οι οποιες πριν το μωρο ηταν 50 κλα και μετα την γεννα στα 70

αυτα τα 20 κιλα εξτρα δεν ειναι επειδη πειναγε το μωρο αλλα επειδη ειχε δικαιολογια να τρωει η μανα

οποτε ναι οτι ναναι πραγματικα :)

Δημοσ.

Κλαίω πραγματικά με σώβρακο - σπεκτ :-D :-) :-D

αχααχαχχα ωραιοςς ρε !!  

• Moderators
Δημοσ.

Κλαίω πραγματικά με σώβρακο - σπεκτ :-D :-) :-D

αχααχαχχα ωραιοςς ρε !!  

μποξερακι εναι ρε απλα το χω διπλωσει :P

Δημοσ.

Σπεκτ εν μέρη αυτοί που τρώνε πολύ πληρώνουν και περισσότερους φόρους.  Ακόμα περισσότερο αν εφαρμόσουν κάτι που λέγανε ότι θα φορολογήσουν περισσότερο τα ζαχαρώδη κλπ.

• Moderators
Δημοσ.

Σπεκτ εν μέρη αυτοί που τρώνε πολύ πληρώνουν και περισσότερους φόρους.  Ακόμα περισσότερο αν εφαρμόσουν κάτι που λέγανε ότι θα φορολογήσουν περισσότερο τα ζαχαρώδη κλπ.

πως πληρωνουν περισσοτερους φορους? (δεν ειρωνευομαι ρωταω γιατι δεν ξερω)

Δημοσ.

Αν εγώ χαλάω 10€ τη μέρα για φαγητό πληρώνω φπα 1,30€

Αν εσύ χαλάς 30€ τη μέρα για φαγητό πληρώνεις φπα 3,90€

αυτό εννοώ

Δημοσ.

2 Γεναρη 14 στα 69 κιλα

https://www.dropbox.com/s/2rjz2v29v36qbo2/CameraZOOM-20140102184111445.jpg?dl=0

Χτεσινη στα 82

https://www.dropbox.com/s/se8j04fzqh5nao0/20150621_091853.jpg?dl=0

+13 κιλα σε ενα χρονο και κατι. Σκεψου γιατι δεν εγινα μπουλης με κοιλια. 

Γιατι ολο αυτο το διαστημα εχω ξεσκιστει στην προπονηση. 

δεν τις βαζω για να το παιξω τουμπανος απλα για να σου δειξω οτι δεν ισχυουν αυτα που λες.

Οι αρυθμιστες ορμονες αντε να σου βαλουν 2-3 κιλα? παραπανω οχι.

Πηγαινε στο φιτνες θρεντ. Μπος και Δημητρα εχουν θυρεοειδη και ειναι τουμπανακια και οι δυο! 

Αυτο γιατι δεν παχαινουν? Μηπως γιατι προσεχουν τι τρωνε και γυμναζονται?

ζυγιζει 2-3 κιλα? Μιλαμε για γυναικες οι οποιες πριν το μωρο ηταν 50 κλα και μετα την γεννα στα 70

αυτα τα 20 κιλα εξτρα δεν ειναι επειδη πειναγε το μωρο αλλα επειδη ειχε δικαιολογια να τρωει η μανα

οποτε ναι οτι ναναι πραγματικα :)

Ενδιαφερον το thread, θα το τσεκαρω.

εχω κ εγω φιλη κορμαρα με θυρεοειδη.δεν σου λεω πως η παχυσαρκια οφειλεται σε ερμονες μονο, απλα σου εξηγω με παραδειγματα οτι η υπερφαγια ειναι ενα μονο αιτιο της, και δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις.

καλη η γυμναστικη, μακαρι να κανουμε ολοι τακτικα γιατι ειναι επενδυση για το σωμα, ομως θελει συνεπεια και επιμονη για να αποδωσει, γι αυτο και παραδεχομαι οσους το κανουν.

Οι κοπελες που αναφερεις προσεχουν τι τρωνε και γυμναζονται και ειναι τουμπανα, και αντισοιχα υπαρχουν κοπελες που γυμναζονται κ τρωνε το ιδιο προσεγμενα χωρις να εχουν αντιστοιχα αποτελεσματα.

Οσο για την εγκυμοσυνη, μετα τη γεννα που παιδιου παραμενουν καποια κιλα στο σωμα της γυναικας γιατι παρατηρειται κατακρατηση υγρων, και αυτα τα κιλα χαν7νται με λιγη προσπαθεια το πρωτο 3μηνο, οπου βοηθαει κ ο θηλασμος.πολλες φορες, και στα κανονικα κιλα της να επιστρεψει η μητερα, η κοιλια της δεν ειναι ιδια, λογω της γεννας.οποτε ολα ειναι σχετικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...