Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω τατουάζ και θέλω να κάνω και αλλο , απο εκει και πέρα αν αρέσει στον αλλο δεν με απασχολεί το θέμα διότι το κάνω για εμένα και οχι για τον κόσμο

• Like 1
  • Απαντ. 416
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μελανι στο δερμα δεν κανει κακο; Eιχα ακουσει οτι επηρεαζει τα ιατρικα οργανα μηχανηματα οταν τα χρειαστεις, που ευχομαι σε ολους μας, να μην.

• Moderators
Δημοσ.

Το μελανι στο δερμα δεν κανει κακο; Eιχα ακουσει οτι επηρεαζει τα ιατρικα οργανα μηχανηματα οταν τα χρειαστεις, που ευχομαι σε ολους μας, να μην.

σιγουρα λιγοτερο απο αυτα που τρωμε,πινουμε και αναπνεουμε (και δεν αναφερομαι σε junk food αλλα γενικα στα μεταλαγμενα)

και οχι δεν επηρεαζει πουθενα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω τατουάζ και θέλω να κάνω και αλλο , απο εκει και πέρα αν αρέσει στον αλλο δεν με απασχολεί το θέμα διότι το κάνω για εμένα και οχι για τον κόσμο

αυτό το πιστεύω, αλλά το ότι βλέπεις να κάνεις τατουαζ η μισή ελλάδα; ούτε αυτό σε χαλάει;

Δημοσ.

αυτό το πιστεύω, αλλά το ότι βλέπεις να κάνεις τατουαζ η μισή ελλάδα; ούτε αυτό σε χαλάει;

Δεν με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι όχι 

• Like 5
Δημοσ.

Οι μισές Ελληνίδες έχουν γίνει ξανθιές, αυτό σε χαλάει;

:P

• Like 1
Δημοσ.

ε καλά δεν είπαμε ότι κι εμείς μας απασχολεί και ιδιαίτερα, απλά συζήτηση να γίνεται

αν έχει ο άλλος τατουαζ δε με πειράζει μπορεί και να μου αρέσει, απλά δεν είναι αυτό που σκεφτόμουν πιτσιρίκα, "θέλω έναν γκόμενο με Piercing και μακριά μαλλιά, ρεμάλι και τα σχετικά"

βασικά τωρα δε θέλω τίποτα απο όλα αυτα . . . 

Οι μισές Ελληνίδες έχουν γίνει ξανθιές, αυτό σε χαλάει;
:P

αν δεν τους πάει ναι

Δημοσ.

Η παραγωγικότητα και η ποιότητα ζωής επηρεάζεται όμως άμεσα και από την ψυχολογία, και πολλοί κάνουν τα τατουάζ για να εκφράσουν ή  να θυμούνται πράγματα ,κάτι δηλαδή που τους κάνει να νοιώθουν καλύτερα.

Ας μην συζητήσουμε καλύτερα για το τί αγοράζουμε και κατά πόσο τελικά το έχουμε ανάγκη, μιας και καλώς ή κακώς ζούμε σε ένα σύστημα που εξ ορισμού επιβάλλεται να "πετάμε" χρήματα. 

Υπαρχουν και πιο απλοι τροποι για να θυμαται καποιος γεγονοτα.

Υπαρχουν και καλυτεροι τροποι εκφρασης για να αισθανθει καποιος καλυτερα.

Το σωμα δεν ειναι μαυροπινακας.

Ο ανθρωπος αλλαζει αποψεις,τροπο ζωης αναλογα με την ηλικια του.

Το να ειναι καποιος εξαλλο νιατο ειναι φυσικο.

Φαντασου ομως αυτον

mr-cool-funny-tattoos.jpg

αυριο να ειναι νηπιαγωγος.

Θα αισθανεται πρωτα πολλα αυτος καλα με την υπερβολη που εκανε πριν στο σωμα του ;

Θα αισθανονται καλα οι γονεις που θα εμπιστευτουν σε αυτον τα παιδια τους ;

Καποιοι στραβωσαν με την διατυπωση που εκανε ο ts στον τιτλο του νηματος.

Μια χαρα ηταν η διατυπωση γιατι δεν στρεφεται κατα των τατου (μια που και ο ιδιος ειπε οτι θα ηθελε να κανει) αλλα θιγει την ανωριμοτητα και τον μιμητισμο που οδηγουν στην ελλειψη του μετρου.

Οσο για την καποια εμμονη του Spect για τους υπερβαρους.

Βλεπω με μεγαλυτερη συμπαθεια  καποιον υπερβαρο,γιατι δεν ξερω τον λογο που τον οδηγησε σε αυτο,απο καποιον που εχει κανει υπερβολες με τα τατου.

Η παχυσαρκια εχει σωσει και καποιους απο την αυτοκτονια,γιατι ενισχυει το νευρικο συστημα σε περιοδους που το ειχαν πραγματικα αναγκη.Ισως ειναι και αυτος ενας μηχανισμος επιβιωσης.

Το να βλεπω εκπομπες υποτιθεται για μαγειρικη ή ποδοσφαιρο με τα τατου να ξεχειλιζουν απο παντου,ειναι η αισθηση καρικατουρας της εποχης μας.

• Like 1
Δημοσ.

όπως και να χει δεν αρέσουν σε όλους τα τατού

εγώ δεν εχω κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα αλλα νταξ... κλαι μαη ένα πράμα

Δημοσ.

παντως εχει φαση.. ειδα εναν με τατου στην ωμοπλατη, και φορουσε μπλουζα φανελακι ωστε να φαινεται το τατου..

Καποιος αλλος εκανε τατου στον εσω δικεφαλλο και αντι να κρατιεται κανονικα απο το καγκελο κρατιοταν σα να ηθελε να δειξει τα μπρατσα του, οπως μας λεγαν μικροι να κανουμε ποντικι.

Αυτα δεν μπορω γενικα, την ποζερια. Τι να πω, μαλλον αρεσει στις γκομενες τελικα και εμεινα πισω. Σε εμφανη μερη του σωματος μου δεν θα εκανα ποτε παντως.

Κατι που υπαρχει πιθανοτητα να ειναι αληθεια, ισως τα περισσοτερα τατου που βλεπουμε εκει εξω χωρις συνοχη μεταξυ τους, να ειναι χενα, η αυτοκολλητα απο γλυφιτζουρια. Εκει μαλλον υπαρχει, μια ανακουφιση..

Δημοσ.

Γραφικη η κατασταση με τα τατουαζ, χενα κλπ κλπ. Ειδικα κατι τυποι και τυπισες που γεμιζουν το σωμα τους ειναι οτι πρεπει για να τους παρεις στο ψιλο με τον τροπο σου και να μην παρουν καν χαμπαρι (δε θελει και πολλη προσπαθεια tbh).

Κατα τ'αλλα η απαντηση στο ερωτημα του τοπικ: Γιατι ειναι κουτση. Αν δεν ηταν δεν θα συμπεριφεροταν σαν fashion victim, αλλα θα ειχε αλλους τροπους να φανει στον περιγυρο (κι οποιος υποστηριξει οτι το τατου δε το βαρεσε με attention whoreιστικη λογικη, ειναι στην καλυτερη μαλωμενος με την αληθεια και στην χειροτερη μαλωμενος με τον εαυτο του).

Και μαντεψε, ΕΣΥ που διαβαζεις το ποστ και λες απο μεσα σου "μλκιες ρε, εγω δεν ειμαι ετσι, εγω βαρεσα τατου απο πανω μεχρι κατω επειδη ειναι τροπος ζωης, επειδη με εκφραζει, επειδη ειναι τεχνη και λοιπες blah blah blah κοριτσιστικες ιστοριες"....

... ΕΙΣΑΙ!

Το γιατι δε θα το μαθεις στην παρουσα φαση, ισως και ποτε.

Δημοσ.

καμιά φορά μ'αρεσουν εμένα... δεν ξέρω... 

καμιά φορά τα βρίσκω και σεξυ, αν μ'αρέσει ο άλλος

αν πάλι μ'αρέσει κάποιος και δεν έχει τατουαζ, τον φαντάζομαι με τατουαζ... 

Δημοσ.

Γραφικη η κατασταση με τα τατουαζ, χενα κλπ κλπ. Ειδικα κατι τυποι και τυπισες που γεμιζουν το σωμα τους ειναι οτι πρεπει για να τους παρεις στο ψιλο με τον τροπο σου και να μην παρουν καν χαμπαρι (δε θελει και πολλη προσπαθεια tbh).

Κατα τ'αλλα η απαντηση στο ερωτημα του τοπικ: Γιατι ειναι κουτση. Αν δεν ηταν δεν θα συμπεριφεροταν σαν fashion victim, αλλα θα ειχε αλλους τροπους να φανει στον περιγυρο (κι οποιος υποστηριξει οτι το τατου δε το βαρεσε με attention whoreιστικη λογικη, ειναι στην καλυτερη μαλωμενος με την αληθεια και στην χειροτερη μαλωμενος με τον εαυτο του).

Και μαντεψε, ΕΣΥ που διαβαζεις το ποστ και λες απο μεσα σου "μλκιες ρε, εγω δεν ειμαι ετσι, εγω βαρεσα τατου απο πανω μεχρι κατω επειδη ειναι τροπος ζωης, επειδη με εκφραζει, επειδη ειναι τεχνη και λοιπες blah blah blah κοριτσιστικες ιστοριες"....

... ΕΙΣΑΙ!

Το γιατι δε θα το μαθεις στην παρουσα φαση, ισως και ποτε.

καλά όλα αυτά ρε φιλαράκο αλλα εσένα τι στο πεος σε νοιάζει ?δεν έχω καν τατουαζ αλλα συμπεριφέρεσαι σα γκόμενα με περίοδο και βγάζεις κόμπλεξ με αυτά που λες, άκου "οι τύποι που γεμίζουν το σώμα τους τατουάζ ειναι οτι πρέπει να τους πάρεις στο ψιλό και δε θα σε πάρουν κ χαμπάρι κ δε θέλει προσπάθεια" , σώπα ρε μεγάλε γνωρίζεις τόσα εκατομμύρια κόσμο με τατουάζ και μάλιστα τους δουλεύεις γιατι ειναι ηλίθιοι όπως τα παρουσιάζεις ? και μιλάς και σε αυτόν που διαβάζει το ποστ αφου κατάλαβες με τις μαντικές σου ικανότητες οτι ειναι έτσι και κοτέτσι ?

σοβαρευτείτε ρε 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γραφικη η κατασταση με τα τατουαζ, χενα κλπ κλπ. Ειδικα κατι τυποι και τυπισες που γεμιζουν το σωμα τους ειναι οτι πρεπει για να τους παρεις στο ψιλο με τον τροπο σου και να μην παρουν καν χαμπαρι (δε θελει και πολλη προσπαθεια tbh).Κατα τ'αλλα η απαντηση στο ερωτημα του τοπικ: Γιατι ειναι κουτση. Αν δεν ηταν δεν θα συμπεριφεροταν σαν fashion victim, αλλα θα ειχε αλλους τροπους να φανει στον περιγυρο (κι οποιος υποστηριξει οτι το τατου δε το βαρεσε με attention whoreιστικη λογικη, ειναι στην καλυτερη μαλωμενος με την αληθεια και στην χειροτερη μαλωμενος με τον εαυτο του).Και μαντεψε, ΕΣΥ που διαβαζεις το ποστ και λες απο μεσα σου "μλκιες ρε, εγω δεν ειμαι ετσι, εγω βαρεσα τατου απο πανω μεχρι κατω επειδη ειναι τροπος ζωης, επειδη με εκφραζει, επειδη ειναι τεχνη και λοιπες blah blah blah κοριτσιστικες ιστοριες"....... ΕΙΣΑΙ!Το γιατι δε θα το μαθεις στην παρουσα φαση, ισως και ποτε.

Νice. Ελπιζω να καταλαβαίνεις τουλάχιστον πως λεγοντας οτι "έχει αλλους τροπους να φανει στον περιγυρο" αυτοματως βασιζεις το επιχείρημα σου στο οτι ολοι (ειτε με τατουαζ ειτε διχως) θελουν να φανούν στον περιγυρο (στους γειτονους ντε), ενω αυτο ειναι εικασια απλα και οχι απολυτο γεγονος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...