Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί ρε σεις;;;

με πληγωνετε τώρα

τα αγαπώ τα αθλητικά; αν μπορούσα θα είχα καμιά τριανταριά ζευγάρια

τα λατρευω και στεναχωριέμαι που δεν αρέσουν στους αντρες.. γιατι βλεπετε εγω δεν ανήκω στην κατηγορία δε με νοιάζει τι λένε οι άλλοι για μένα... 

βρε με νοιάζει και με παρανοιάζει. αλλά και πάλι αθλητικα φοράω.. 

τοσο τα λατρευω...

έλα πέστε,δεν τα βρίσκετε έστω και λίγο, πολύ λίγο σέξυ;

Δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία στην ουσία...:)

• Απαντ. 416
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατί ρε σεις;;;

με πληγωνετε τώρα

τα αγαπώ τα αθλητικά; αν μπορούσα θα είχα καμιά τριανταριά ζευγάρια

τα λατρευω και στεναχωριέμαι που δεν αρέσουν στους αντρες.. γιατι βλεπετε εγω δεν ανήκω στην κατηγορία δε με νοιάζει τι λένε οι άλλοι για μένα... 

βρε με νοιάζει και με παρανοιάζει. αλλά και πάλι αθλητικα φοράω.. 

τοσο τα λατρευω...

έλα πέστε,δεν τα βρίσκετε έστω και λίγο, πολύ λίγο σέξυ;

Για καθημερινα μια χαρα ειναι αλλα το βραδυ βαλε και ενα τακουνι να παιξεις και λιγο με το μυαλο των αρσενικων.

Δημοσ.

μια χαρα υπαρχει!

Γνώμη μου είναι ότι υπάρχει μόνο κατηγορία που δεν ενδιαφέρεται για το τι θα πει ο καθένας αλλά μόνο συγκεκριμένα άτομα που έχουν ας πούμε μεγαλύτερη εκτίμηση. Να μην τον ενδιαφέρει κάποιον τι θα πει κανένας το βλέπω δύσκολο. Αυτό εννοούσα γράφοντας δεν υπάρχει :)

Επίσης, δεν το βρίσκω καθόλου κακό να σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο!

Δημοσ.

το ταουαζ θα ειναι απαραιτιτο για την ζωη του ανθρωπου σε λιγα χρονια και θα αντικαταστισει το μικροτσιπ με τα προσοπικα στοιχεια του καθενοσ. ολοι μας απο τοτε που θα γενιομαστε θα κανουμε ενα τατουαζ στο στηθοσ με τα προσωπικα στοιχια μασ. οσο μεγαλωνουμε το τατουαζν θα μεγαλωνει και αυτο και δε θα χρειαζεται αλλαγη με την ηλικια. στο μελλον η ταυτοτητα το αφμ και οποιο αλλο στοιχιο θα ειναι αχρηστο. ο υπαλληλοσ τησ δημοσιασ υπηρησιασ θα εχει εναν ειδικο σαρωτη με ακτινεσ και θα διαβαζει τα στοιχεια μασ απο το τατουαζ σε ελαχιστο χρονο το ιδιο μηχανημα θα εχουν και οι μπατσοι δεν θα σε σταματανε για ελεγχο αφου θα σε ελεγχουν εν κινησει και θα βλεπουν ποιος εισαι.

το τατουαζ ειναι ακομα χρησιμο σε σημαντικεσ τελετες. αν μπεισ σε σατανιστικη τελετη με το πενταλφο στα χερια και το στηθοσ σου κανουν υποδοχη με τιμη ηρωα και σου προσφερουν γυναικεσ και νοστημα φαγητα για να ζησεισ σαν βασιλιασ. αν πας στην εκκλησια με τατουαζ εναν σταυρο θεωρεισε αγιος και ο παπασ φωναζει ευλογησον τον δουλο σου κυριε που πιστευει σε εσενα.

• Like 1
Δημοσ.

το τατουαζ ειναι ακομα χρησιμο σε σημαντικεσ τελετες. αν μπεισ σε σατανιστικη τελετη με το πενταλφο στα χερια και το στηθοσ σου κανουν υποδοχη με τιμη ηρωα και σου προσφερουν γυναικεσ και νοστημα φαγητα για να ζησεισ σαν βασιλιασ.

Πολύ σημαντική παρέμβαση. Ζίο εσύ που ακούς τα μπλακμέταλζ, έχε το υπόψη σου.

• Like 2
Δημοσ.

εχω φιλο που χε κανει τον τραγο τι σκατα ειναι αυτο των venom στο στηθος.Χειροτερη μαλακια δεν μπορουσε να κανει μα τον  τραγο?Η μανα του ειχε βαρεσει τριπλο εγκεφαλικο οταν το ειδε

• Like 3
Δημοσ.

το τατουαζ ειναι ακομα χρησιμο σε σημαντικεσ τελετες. αν μπεισ σε σατανιστικη τελετη με το πενταλφο στα χερια και το στηθοσ σου κανουν υποδοχη με τιμη ηρωα και σου προσφερουν γυναικεσ και νοστημα φαγητα για να ζησεισ σαν βασιλιασ. αν πας στην εκκλησια με τατουαζ εναν σταυρο θεωρεισε αγιος και ο παπασ φωναζει ευλογησον τον δουλο σου κυριε που πιστευει σε εσενα.

Μπα, μην εισαι τοσο σιγουρος, οτι ειναι νοστιμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα αμα μπεις και με κανα τατου τριφυλι στην θυρα 7 θα γινεις αγιος γιατι θα φυγεις αεροπορικως για saint peter σε τρια λεπτακια.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ σημαντική παρέμβαση. Ζίο εσύ που ακούς τα μπλακμέταλζ, έχε το υπόψη σου.

Όντως! Την κρατάω, απλά δεν ξέρω τι να διαλέξω από τα δύο που είπε...:P

Δημοσ.

Κοιτα αμα μπεις και με κανα τατου τριφυλι στην θυρα 7 θα γινεις αγιος γιατι θα φυγεις αεροπορικως για saint peter σε τρια λεπτακια.

δευτερολεπτάκια*

Όντως! Την κρατάω, απλά δεν ξέρω τι να διαλέξω από τα δύο που είπε... :P

Ωπ ναι, έμεινα στις σατανιστικές τελετές, είπε και για εκκλησία, δεν διάβασα το δεύτερο σκέλος  λάθος μου, πάω να το διορθώσω. Πάντως τους έπιασε όλους, θεούλης.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι ότι υπάρχει μόνο κατηγορία που δεν ενδιαφέρεται για το τι θα πει ο καθένας αλλά μόνο συγκεκριμένα άτομα που έχουν ας πούμε μεγαλύτερη εκτίμηση. Να μην τον ενδιαφέρει κάποιον τι θα πει κανένας το βλέπω δύσκολο. Αυτό εννοούσα γράφοντας δεν υπάρχει :)

Επίσης, δεν το βρίσκω καθόλου κακό να σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο!

αυτα τα λιγα ατομα στα οποια αναφερεσαι εκτος του οτι θα ειναι σημαντικα για εσενα προσωπα απλα λαμβνεις υποψη σου τη γνωμη τους αλλα η αποφαση ειναι δικη σου και στο τελος θα κανεις ατο που θες + οτι αυτα τα ατομα δεν θα σε κρινουν οποτε ξανα λεω η κατηγορια που λες υπαρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα, μην εισαι τοσο σιγουρος, οτι ειναι νοστιμα.

χαχαχαχαχαχαχαχα

αυτα τα λιγα ατομα στα οποια αναφερεσαι εκτος του οτι θα ειναι σημαντικα για εσενα προσωπα απλα λαμβνεις υποψη σου τη γνωμη τους αλλα η αποφαση ειναι δικη σου και στο τελος θα κανεις ατο που θες + οτι αυτα τα ατομα δεν θα σε κρινουν οποτε ξανα λεω η κατηγορια που λες υπαρχει.

κοίτα συμφωνω ως ένα βαθμό και το κατάλαβα όταν συνειδητοποίησα το εξης. Μια περίοδο της ζωής μου είχα βάλει κιλά, παρόλαυτα οι άντρες δε φάνηκαν να ενοχλήθηκαν καθόλου, πολλοί μάλιστα μου έκαναν και κοπλιμέντα του τυπου "εμένα έτσι μ'αρέσουν οι κοπέλες με τα κιλάκια τους και τα σχετικά". Ωστόσο όμως είμαι σε φάση δίαιτας και σκοπεύω να χάσω και ξέρω ότι το κάνω γιατί δεν μπορώ να με ανεχτώ εγώ η ίδια με κιλά. Το κάνω για μένα που λες κι εσύ... 

• Moderators
Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχα

κοίτα συμφωνω ως ένα βαθμό και το κατάλαβα όταν συνειδητοποίησα το εξης. Μια περίοδο της ζωής μου είχα βάλει κιλά, παρόλαυτα οι άντρες δε φάνηκαν να ενοχλήθηκαν καθόλου, πολλοί μάλιστα μου έκαναν και κοπλιμέντα του τυπου "εμένα έτσι μ'αρέσουν οι κοπέλες με τα κιλάκια τους και τα σχετικά". Ωστόσο όμως είμαι σε φάση δίαιτας και σκοπεύω να χάσω και ξέρω ότι το κάνω γιατί δεν μπορώ να με ανεχτώ εγώ η ίδια με κιλά. Το κάνω για μένα που λες κι εσύ... 

ελα μια βολτα απο το φιτνες θρεντ να σε βοηθησουμε :D και που ξερεις μπορει να γνωρισεις και κανεναν φιτ να ερωτευτεις :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...