zio10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 αυτα τα λιγα ατομα στα οποια αναφερεσαι εκτος του οτι θα ειναι σημαντικα για εσενα προσωπα απλα λαμβνεις υποψη σου τη γνωμη τους αλλα η αποφαση ειναι δικη σου και στο τελος θα κανεις ατο που θες + οτι αυτα τα ατομα δεν θα σε κρινουν οποτε ξανα λεω η κατηγορια που λες υπαρχει. Συμφωνούμε
qsis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Τωρα που το σκεφτόμουν τα πιο ανούσια τατουάζ είναι των μαύρων Δε φαίνονται τι τα κάνουν;
headbanger Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 παρακολουθώ το νήμα με μια δόση χιούμορ είναι η αλήθεια. Πέρα από το γεγονός ότι μερικοί βγάζετε τα κομπλεξ των γονιών σας και των παππούδων σας ("με αγαπάς τώρα μπαμπά που μισώ τα ταουάζ, τους γκέυ και τους χίππιδες;") , έχω να σας πω ότι τα μυαλά και τα παράθυρα λειτουργούν βέλτιστα όταν τους δίνεται η δυνατότητα να ανοίγουν. Μην τα στεγανοποιείτε λοιπόν κύριοι, δεν είναι φιλιστρίνια. Θα προσπαθήσω να συνοψήσω την ροή των σκέψεων μου σε μια πρόταση " Αφού δεν μπαίνει στον κώλο σου, γιατί ζορίζεσαι;" 12
zio10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 παρακολουθώ το νήμα με μια δόση χιούμορ είναι η αλήθεια. Πέρα από το γεγονός ότι μερικοί βγάζετε τα κομπλεξ των γονιών σας και των παππούδων σας ("με αγαπάς τώρα μπαμπά που μισώ τα ταουάζ, τους γκέυ και τους χίππιδες;") , έχω να σας πω ότι τα μυαλά και τα παράθυρα λειτουργούν βέλτιστα όταν τους δίνεται η δυνατότητα να ανοίγουν. Μην τα στεγανοποιείτε λοιπόν κύριοι, δεν είναι φιλιστρίνια. Θα προσπαθήσω να συνοψήσω την ροή των σκέψεων μου σε μια πρόταση " Αφού δεν μπαίνει στον κώλο σου, γιατί ζορίζεσαι;" Δηλαδή το τατουάζ δηλώνει κάποιον πιο ανοιχτόμυαλο;
headbanger Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δηλαδή το τατουάζ δηλώνει κάποιον πιο ανοιχτόμυαλο; το να μην κρίνεις τον άλλο για επιλογές που δεν σε επηρεάζουν σε κάνει όμως just saying ΥΓ: δεν έχω τατουάζ απο ΕΠΙΛΟΓΗ. δεν σημαίνει ότι θα φορέσω ταμπέλα σε όποιον έχει 5
zio10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 το να μην κρίνεις τον άλλο για επιλογές που δεν σε επηρεάζουν σε κάνει όμως just saying ΥΓ: δεν έχω τατουάζ απο ΕΠΙΛΟΓΗ. δεν σημαίνει ότι θα φορέσω ταμπέλα σε όποιον έχει Α οκ, δεκτό Δεν έκρινα κανέναν, τη γνώμη μου είπα απλά. Καθαρά θέμα γούστου
danaedem Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα Κάνω μια έρευνα με άτομα που έχουν τατουάζ και άτομα που έχουν αφαιρέσει τατουάζ μεταξύ των 18 και 30. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συμμετάσχετε είνα να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο online για 10 λεπτά και μπορείτε να κερδίσετε 70 ευρώ στο Amazon! https://qtrial2015q4az1.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_7TYIT7Qp0FAZiL3 Επικοινωνήστε μαζί μου αν το συμπληρώσετε ή αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση Ευχαριστώ πολύ!
Mau-Maus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το Σπαμ δεν επιτρέπεται διάβασε τους κανόνες του φορουμ . 1
xgol Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάντως θα ανοίξω ινστιτούτο αφαίρεσης τατουάζ.... σε μερικά χρόνια θα χεστώ στο τάλιρο μιλάμε... Είναι η δουλειά του μέλλοντος... Ευκολάκι, μια ειδικότητα δερματολογίας σου λείπει.
keravnos21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Τα τατουάζ είναι οκ ετσι και αλλιως δικο τους το σωμα και το κανουν ότι θελουν οι φαν του είδους , κατι extreme piercing φασεις όμως πιστευω ότι είναι too much.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μονο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει μια τέτοια ερώτηση. Οσο πιο κλειστή η κοινωνία τόσα περισσότερα τα κόμπλεξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα