Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα τα λιγα ατομα στα οποια αναφερεσαι εκτος του οτι θα ειναι σημαντικα για εσενα προσωπα απλα λαμβνεις υποψη σου τη γνωμη τους αλλα η αποφαση ειναι δικη σου και στο τελος θα κανεις ατο που θες + οτι αυτα τα ατομα δεν θα σε κρινουν οποτε ξανα λεω η κατηγορια που λες υπαρχει.

Συμφωνούμε :)

Δημοσ.

Τωρα που το σκεφτόμουν τα πιο ανούσια τατουάζ είναι των μαύρων

Δε φαίνονται :lol: τι τα κάνουν;

Δημοσ.

παρακολουθώ το νήμα με μια δόση χιούμορ είναι η αλήθεια. 

Πέρα από το γεγονός ότι μερικοί βγάζετε τα κομπλεξ των γονιών σας και των παππούδων σας ("με αγαπάς τώρα μπαμπά που μισώ τα ταουάζ, τους γκέυ και τους χίππιδες;") , έχω να σας πω ότι τα μυαλά και τα παράθυρα λειτουργούν βέλτιστα όταν τους δίνεται η δυνατότητα να ανοίγουν. 

Μην τα στεγανοποιείτε λοιπόν κύριοι, δεν είναι φιλιστρίνια. 

Θα προσπαθήσω να συνοψήσω την ροή των σκέψεων μου σε μια πρόταση " Αφού δεν μπαίνει στον κώλο σου, γιατί ζορίζεσαι;"

• Like 12
Δημοσ.

παρακολουθώ το νήμα με μια δόση χιούμορ είναι η αλήθεια. 

Πέρα από το γεγονός ότι μερικοί βγάζετε τα κομπλεξ των γονιών σας και των παππούδων σας ("με αγαπάς τώρα μπαμπά που μισώ τα ταουάζ, τους γκέυ και τους χίππιδες;") , έχω να σας πω ότι τα μυαλά και τα παράθυρα λειτουργούν βέλτιστα όταν τους δίνεται η δυνατότητα να ανοίγουν. 

Μην τα στεγανοποιείτε λοιπόν κύριοι, δεν είναι φιλιστρίνια. 

Θα προσπαθήσω να συνοψήσω την ροή των σκέψεων μου σε μια πρόταση " Αφού δεν μπαίνει στον κώλο σου, γιατί ζορίζεσαι;"

Δηλαδή το τατουάζ δηλώνει κάποιον πιο ανοιχτόμυαλο;

Δημοσ.

Δηλαδή το τατουάζ δηλώνει κάποιον πιο ανοιχτόμυαλο;

το να μην κρίνεις τον άλλο για επιλογές που δεν σε επηρεάζουν σε κάνει όμως

just saying

ΥΓ: δεν έχω τατουάζ απο ΕΠΙΛΟΓΗ. δεν σημαίνει ότι θα φορέσω ταμπέλα σε όποιον έχει

• Like 5
Δημοσ.

το να μην κρίνεις τον άλλο για επιλογές που δεν σε επηρεάζουν σε κάνει όμως

just saying

ΥΓ: δεν έχω τατουάζ απο ΕΠΙΛΟΓΗ. δεν σημαίνει ότι θα φορέσω ταμπέλα σε όποιον έχει

Α οκ, δεκτό :) Δεν έκρινα κανέναν, τη γνώμη μου είπα απλά. Καθαρά θέμα γούστου :)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα :) Κάνω μια έρευνα με άτομα που έχουν τατουάζ και άτομα που έχουν αφαιρέσει τατουάζ μεταξύ των 18 και 30.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συμμετάσχετε είνα να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο online για 10 λεπτά και μπορείτε να κερδίσετε 70 ευρώ στο Amazon! 

https://qtrial2015q4az1.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_7TYIT7Qp0FAZiL3

Επικοινωνήστε μαζί μου αν το συμπληρώσετε ή αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση :)

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα ανοίξω ινστιτούτο αφαίρεσης τατουάζ....  σε μερικά χρόνια θα χεστώ στο τάλιρο μιλάμε... Είναι η δουλειά του μέλλοντος...

Ευκολάκι, μια ειδικότητα δερματολογίας σου λείπει.

Δημοσ.

Τα τατουάζ είναι οκ ετσι και αλλιως δικο τους το σωμα και το κανουν ότι θελουν οι φαν του είδους , κατι extreme piercing φασεις όμως πιστευω ότι είναι  too much.

Δημοσ.

Μονο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει μια τέτοια ερώτηση. Οσο πιο κλειστή η κοινωνία τόσα περισσότερα τα κόμπλεξ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...