manzah80 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αντιστρόφως ανάλογα το μέγεθος του μυαλού του καθενός...πάει και το μέγεθος ή η πληθώρα τατουάζ που έχει πάνω του!!! Μαλλον εχεις μπερδεψει καποια πραγματα στον εγκεφαλο σου.Οι ανθρωποι που κανουν πολλα τατου εχουν μια εμφυτη ταση να μην βρισκουν τροπο να εκφραζουν τα συναισθηματα και τις αγωνιες τους και τα κανουν μεσω τατου.Αλλοι κανουν γραφιτι αλλοι γραφουν ποιοηση αλλοι βαρανε πρεζα και δεν ξερω εγω τι αλλο.Η ιδιορυθμια δεν εχει καμια σχεση με την ηλιθιοτητα και κατα μεσο ορο εχω γνωρισει πολυ περισοτερους ηλιθιους και κομπλεξικους χωρις τατου. 2
duende Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... απλα εδω στο ελλαδισταν εχει ξεφτιλιστει και αυτο, καποτε δεν εκανε κανεις, τωρα κανουν ολοι, οσο πιο πολλα μπορουν καποια στιγμη θα τρεχουν να αφαιρεσουν οσο πιο πολλα μπορουν κλπ...
qsis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αντιστρόφως ανάλογα το μέγεθος του μυαλού του καθενός...πάει και το μέγεθος ή η πληθώρα τατουάζ που έχει πάνω του!!!Μπορώ να σου δείξω άτομο με ένα σωρό τατουάζ που είναι πανέξυπνη αποδεδειγμένα και ακαδημαϊκά αλλά και στον εργασιακό της χώρο Προσωπικά δε θα μου άρεσε ποτέ να κάνω τατουάζ ο ίδιος, αλλά δε τραβάω και ζόρι με οποίον έχει ούτε θα ήταν αποτρεπτικός παράγοντας σε οποιαδήποτε σχέση μπορεί να είχα με κάποιον Το ότι κάτι μπορεί να γίνει και μόδα στους καγκουρες δε σημαίνει ότι είναι καγκουριά 4
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Οπως το πες επειδη εγινε μοδα δεν σημαινει οτι σαν τεχνη γιατι τεχνη ειναι ειναι καγκουρια.Ουτε εγω μπορω να βλεπω κατι γιδια ποδοσφαιριστες που δεν ξερουν να αρθωσουν λεξη να κανουν 30 τατου επειδη τα εκανε ο μπεκαμ και δεν εχουν δικη τους προσωπικοτητα και τον αντεγραψαν στα παντα αλλα ειναι δικαιωμα του και δεν με αφορα το τι ποσα και πως θα τα κανει. 1
cosmos000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μαλλον εχεις μπερδεψει καποια πραγματα στον εγκεφαλο σου.Οι ανθρωποι που κανουν πολλα τατου εχουν μια εμφυτη ταση να μην βρισκουν τροπο να εκφραζουν τα συναισθηματα και τις αγωνιες τους και τα κανουν μεσω τατου.Αλλοι κανουν γραφιτι αλλοι γραφουν ποιοηση αλλοι βαρανε πρεζα και δεν ξερω εγω τι αλλο.Η ιδιορυθμια δεν εχει καμια σχεση με την ηλιθιοτητα και κατα μεσο ορο εχω γνωρισει πολυ περισοτερους ηλιθιους και κομπλεξικους χωρις τατου. Ορίστε???Δεν μίλησα για ηλιθιότητα καταρχάς!!! Και τί μου μπλέκεις την δημιουργικότητα ώστε να εκφράσει κάποιος τις αγωνίες και τα συναισθήματά του (πχ γκράφιτι ..ποίηση κτλ) με το τατουάζ? Έχεις δει πολλούς καθυστερημένους να έχουν τατουάζ? Αν έχει κάποιος μια πεταλούδα στον κώλο σε τατουάζ τί συναίσθημα και αγωνία ακριβώς εκφράζει???? Εσύ τα έχεις μπερδέψει τελικά... Αυτό που είπα είναι ότι για να φτάσει κάποιος στο σημείο να "σημαδέψει " το σώμα του δεν έχει και πολύ μυαλό ως προς το συγκεκριμένο θέμα... Παλιά...τις αγελάδες μάρκαραν με αυτό τον τρόπο... Αυτό που είπα είναι ότι ως προς το συγκεκριμένο θέμα...πάει αντιστρόφως ανάλογα
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ορίστε???Δεν μίλησα για ηλιθιότητα καταρχάς!!! Και τί μου μπλέκεις την δημιουργικότητα ώστε να εκφράσει κάποιος τις αγωνίες και τα συναισθήματά του (πχ γκράφιτι ..ποίηση κτλ) με το τατουάζ? Έχεις δει πολλούς καθυστερημένους να έχουν τατουάζ? Αν έχει κάποιος μια πεταλούδα στον κώλο σε τατουάζ τί συναίσθημα και αγωνία ακριβώς εκφράζει???? Εσύ τα έχεις μπερδέψει τελικά... Αυτό που είπα είναι ότι για να φτάσει κάποιος στο σημείο να "σημαδέψει " το σώμα του δεν έχει και πολύ μυαλό ως προς το συγκεκριμένο θέμα... Παλιά...τις αγελάδες μάρκαραν με αυτό τον τρόπο... Αυτό που είπα είναι ότι ως προς το συγκεκριμένο θέμα...πάει αντιστρόφως ανάλογα Κατσε λιγο οταν λες αντιστροφως αναλογο με την πυκνοτητα του εγκεφαλου προφανως και μιλας για νοημοσυνη.Το πως και που εκφραζει ο αλλος το συναισθημα η την αγωνια του μην το κρινεις με τα δικα σου στανταρ.Εσενα μπορει να σου φαινετε ηλιθιο σε εκεινον οχι και πρεπει να το σεβαστεις.Εσυ το βλεπεις σαν σημαδεμα ο αλλος το βλεπει σαν να στολιζει το κορμι του.Πολυ μονοπλευρα τα βλεπεις. υγ Αν εχω δει καθυστερημενους με τατου?Δεν φανταζεσε ποσους.
miike Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Κατσε λιγο οταν λες αντιστροφως αναλογο με την πυκνοτητα του εγκεφαλου προφανως και μιλας για νοημοσυνη.Το πως και που εκφραζει ο αλλος το συναισθημα η την αγωνια του μην το κρινεις με τα δικα σου στανταρ.Εσενα μπορει να σου φαινετε ηλιθιο σε εκεινον οχι και πρεπει να το σεβαστεις.Εσυ το βλεπεις σαν σημαδεμα ο αλλος το βλεπει σαν να στολιζει το κορμι του.Πολυ μονοπλευρα τα βλεπεις. υγ Αν εχω δει καθυστερημενους με τατου?Δεν φανταζεσε ποσους. Ναι αλλα καθυστερημένοι χωρίς τατού δεν υπάρχουν 1-0
defacer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αντιστρόφως ανάλογα το μέγεθος του μυαλού του καθενός...πάει και το μέγεθος ή η πληθώρα τατουάζ που έχει πάνω του!!! Εγώ πιστεύω ότι πάει ανάλογα με το πόσο μπλε έχει κανείς στο avatar του forum. Discuss. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ναι αλλα καθυστερημένοι χωρίς τατού δεν υπάρχουν 1-0 Κανεις πααααααααρα πολυ μεγαλο λαθος Μπορώ να σου δείξω άτομο με ένα σωρό τατουάζ που είναι πανέξυπνη αποδεδειγμένα και ακαδημαϊκά αλλά και στον εργασιακό της χώρο Προσωπικά δε θα μου άρεσε ποτέ να κάνω τατουάζ ο ίδιος, αλλά δε τραβάω και ζόρι με οποίον έχει ούτε θα ήταν αποτρεπτικός παράγοντας σε οποιαδήποτε σχέση μπορεί να είχα με κάποιον Το ότι κάτι μπορεί να γίνει και μόδα στους καγκουρες δε σημαίνει ότι είναι καγκουριά Dr Matt Taylor
Muchacho Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγώ πιστεύω ότι πάει ανάλογα με το πόσο μπλε έχει κανείς στο avatar του forum. Discuss. Ισχυει. Εγω παντως οποιον ξερω με τατουαζ το ρωταω γιατι το εκανε αυτο.Κατα 99% ολα θα συμβολιζουν κατι και παντα θα υπαρχει καποιο που δεν μπορει να μου πει τι συμβολιζει.Bεβαια κανω υπερανθρωπες προσπαθειες μην σκασω στα γελια απο τις πιπες που ακουω.
miike Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Κανεις πααααααααρα πολυ μεγαλο λαθος Αποκλείεται, δεν έχω τατού 1
cosmos000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Κατσε λιγο οταν λες αντιστροφως αναλογο με την πυκνοτητα του εγκεφαλου προφανως και μιλας για νοημοσυνη.Το πως και που εκφραζει ο αλλος το συναισθημα η την αγωνια του μην το κρινεις με τα δικα σου στανταρ.Εσενα μπορει να σου φαινετε ηλιθιο σε εκεινον οχι και πρεπει να το σεβαστεις.Εσυ το βλεπεις σαν σημαδεμα ο αλλος το βλεπει σαν να στολιζει το κορμι του.Πολυ μονοπλευρα τα βλεπεις. υγ Αν εχω δει καθυστερημενους με τατου?Δεν φανταζεσε ποσους. Φυσικά και θα το κρίνω με τα δικά μου στάνταρντς....γι αυτό έχω και δική μου κρίση και γνώμη.Δεν την επιβάλλω..την λέω απλά ..όπως είναι και ο τίτλος του νήματος! Να σεβαστώ τί πράγμα??Που πχ...στην παραλία βγαίνουν όλα τα κορμιά με την κάθε βλακεία σταμπαρισμένη επάνω τους σε μεγάλα μεγέθη (μανίκια---πλάτες κτλ)κιόλας και την επιδεικνύουν ?Όχι φίλε μου ...μου χαλάνε την αισθητική...και απλά γελώ!!
Sarandis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Να τους πεις να βγαίνουν με στολή αστροναύτη στην παραλία. Μη σου χαλάνε και την αισθητική, όχι τίποτα άλλο. Μακάρι η βλακεία να ήταν απλά σταμπαρισμένη στο δέρμα πάντως. 4
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Φυσικά και θα το κρίνω με τα δικά μου στάνταρντς....γι αυτό έχω και δική μου κρίση και γνώμη.Δεν την επιβάλλω..την λέω απλά ..όπως είναι και ο τίτλος του νήματος! Να σεβαστώ τί πράγμα??Που πχ...στην παραλία βγαίνουν όλα τα κορμιά με την κάθε βλακεία σταμπαρισμένη επάνω τους σε μεγάλα μεγέθη (μανίκια---πλάτες κτλ)κιόλας και την επιδεικνύουν ?Όχι φίλε μου ...μου χαλάνε την αισθητική...και απλά γελώ!! Αρα εισαι σιγουρος οτι η κριση και γνωμη σου ειναι αντικειμενικα σωστη και δεν μπαινεις καν στο κοπο να την εξεταζεις που και που προσθετοντας νεα δεδομενα και εμπειριες.Καλα και αυτοι μπορει να γελανε μαζι σου γιατι χαλας την δικη τους αισθητικη ποτε δεν ξερεις ποιος γελαει με ποιον και γιατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα